AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Çok yemekten patlayacak gibi olsam bile açlık hissi bir türlü geçmek bilmiyor, tokluk nedir unuttum resmen ve yeme isteğimin önüne geçemiyorum, asla az yiyemiyorum. Bu neden olabilir, nasıl engel olabilirim?
10 kg vermem gerekiyo Şu an 61 kgyim nasi beslenmeliyim ekmek ve sekeri kestim sabahlari bitki cayi iciyorum aksamda corba ve ana yemek yiyim tekrar bitki cayi iciyorum sizce napmaliyim ufak ufak veriyorum her gun 200 300 gram iyimi sizce boyle
46 kiloyum günde iki buçuk litre şu içiyorum bazen başım dönüyor bide kilo kaybeder mıyım diye korkuyorum azaltmalimiyin sizce
Boy kilo endeksi bilmeden sorunuzu tam cevaplamak mümkün olmamakla birlikte normalde 2-2.5 lt su tüketimi iyidir. Ama her saat başı tuvalete çıkmaihtiyacı duyuyorsanız su içme miktarınızı azaltabilirsiniz.
Selamben 39 yasindayim 152 boy 61 kiloyum aksamlarien az kirkbes dakka yuruyorum yememi biraz azalttim fagattatlidan vazgecemiyom kiloveremiyom banadiyetonerirmisini
Merhaba;
Diyet degil de siskinlik skntisi yasiyorm yemek yiyemiyorm halsiz düsyorm hazimsizlik bir turlu gitmiyo sanki bagirsaklarim ust uste binmis gibi hissediyorm ne yapmm lazm 😢🙄🤔
Bu şikayetler kesinlikle bir diyetisyen ya da gastroentoloji uzmanına görünmenizi gerektiren, ciddiye alınması gereken şikayetlerdir.
Bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı probiyotik diyetisyeninizle beraber seçebilirsiniz.
Merhaba, öncelikle sitemize hoşgeldiniz
Bagirsak diyetinin temel. kurali nedir ilkkez duydugum bir diyet
Hala vermem. gereken kilo var ama veremedim tam olarak :)
sağlıklı beslenme başlığı altında diyetisyenlerin topluma belli tip beslenmeden başlayarak belli başlı yaşamsal kalıpları dayatmasını ve toplum üzerinde tahakküm kurmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Merhaba Banu hanım... hoşgeldiniz...
Boyum 1.81, kaç kilo olmam ideal olur acaba? şu an 81 kiloyum... Bide kendi kendimize yağ oranınını hesaplayabilirmiyiz?
Kilom yerinde, hatta zayıfım bile ancak yine de hamurişi yemeden edemiyorum. Kilom 50, boyum da 1.73. Hamurişi yemekten vazgeçmek istiyorum. Nasıl vazgeçebilirim?
Ye bence
@gölgesinetükürenadam Kilomdan ve boyumdan memnunum, spora ara verebilirim bu yüzden karbonhidrattan vazgeçmem gerek.
Hani soru cevap yaaa?
Hosgeldiniz.. 90 70 93 um. Belimi 65 yapmak icin ne yapmaliyim Banu hanim.
Side Lying Oblique Extension
Legs Up Abdominal Crunch
Cat Stretch
Plank
Straight Leg Bent Knee Gluteal Squeeze
Side plank
Bu hareketleri internetten arastirarak bu siraya göre yaparsanz hem beliniz incelir hem karin kası yapmış olursunuz 😊
@_SecretLife_ teşekkürler 😍
Gün ışığı ile metabolizmamız doğru orantılı çalıştığından, güneşin batma saatlerine göre akşam yemeğinizi yeyin. Akşam yemeği sonrası mümkünse hiç bir şey yemeyin, özellikke meyve ve tatlı yemeyin. Çok çok acıkırsanız 4-5 tane ceviz içi olabilir.
Akşam yemeği sonrası insülin salglatan besinler (meyve ve tatlılar) bel çevresini kalınlaştırır.
@evet27
@Pasifick34
@_yasmin_
@Cadışşş
Çoook teşekkürler..
Tam da bütün kızlarımızın ihtiyacı varken imdatlarına yetişen büyük insan Banu Hanım.
Umarım işlerine yarayacak bilgiler paylaşırsınız...
Kadınların, Cumartesi başlayıp Pazartesi sona eren diyetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? :):
Diyete başlayıp sürekli bozuyorum sürekli kendimi aç hissediyorum bu durumla nasıl baş edebilirim? Birde yumurta et tüketmeyi sevmeyen bir insanım protein almadan diyet yaparsak sağlıksız olur mu
Hoşgeldiniz..
Üşüttüm sanırım bu yüzden 1 hafta olacak üzerimde halsizlik baş dönmesi var. Ne yapabilirim geçmesi için?
kolestrol ıcın nasıl beslenmelı , nelere dıkkat etmelıyız.. ayrıca kolestrolu komple gecırıcı bı tedavı ve bıtkısel yomtemler neler. tskler..
Tıka basa yemek yemene rağmen, iki dk sonra açlık hissetmek neden olur? Ve vücudun ara ara tatlı çekmesinin sebebi nedir?
Her diyet bize göre olmayabiliyor. İyi bir sonuç almak için insülin direncimize mi baktırmalıyız önce?
10 kilo vermem gerekiyor boyum 160 kilom 55 belim ince göbeğimde sıfır ama bacaklarımdan hoşlanmıyorum kilo vermede işimize yarayacak birşeyler var mı?
bitkisel çaylarda hazır sallama poşet olanlarının gerçekten etkisi var mı? ve çay kahve tüketiminin regl döneminde olumsuz etkileri var mı?
abla alakasız olucak ama bende basen var arkadaslarım evlilik yonunde iyi diyor erkek için balik et konusu felan ama benim hosuma gitmiyor nasıl eritebilirim?
Merhaba Banu hanım :)
Sağlıklı bir yaşama adapte olmak adına sizce günlük mutlaka yapmamız gerekn 3 şey nedir?
Reaktif Hipoglisemi hastasıyım. Kilo vermede sorunlar yaşıyorum. Bununla ilgili önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Hoşgeldiniz Banu Hanımefendi
Ben Edyline, mekan sahibiyim.
172 boyunda ve 55,5 kilo 19 yaşında tatlış mı tatlış bir kızım.
Ammavelakin
Yanlış şaapıverdim 😕 *amma velakin kilom hep fazla geliyor. Yemek yemekten vazgeçmeyen ama yedikten sonra pişman olan biriyim. Sizce kilom ideal mi? 😕 psikolojik olarak kötü hissediyorum 😪 teşekkürler 😌😌
Araya mekan sahibi olduğunu da sıkıştırıveriyor hemen🤣🤣
Daima 😎
Gelmeyi unuttu galiba 😂
@GerminalC yazıklar olsun bizi kandırdılar 😂
İşi çıkmıştır 😂
@GerminalC ben anlamam.. onu mu beklicez meşgul insanlarız 😂
Zaten hep önce umut verilir sonra unut denilir... 😂
Engelleyelim 😂
@GerminalC engelleyecem ama dur
@BanuBelkıs bir profesyonelden cevap almayı tercih ederim. Sizi engellemek durumundayım maalesef. İşini ciddiye almayan biriyle çalışamam.
Üzgünüm iki hayırla uğurluyoruz sizi
😂😂😂
@GerminalC şaka yaptım engellemicem belki cevap verir djdjd tamam bu kadar şamata yeter cevap verin siz ❤❤ si qalp ben ❤
Çok merhametlisin 😂
@GerminalC tabi 😂
1.80 boyum kilom 55 ne yaptıysam kilo alamadım diyetsiyene de gittim fakat olmadı elimden tutun lütfen 😑
Bir kadın normal kilosundaysa ama sadece göbekte biriken yağ varsa bunu sadece sporla mı yok edebilir
Merhaba Banu hanım;
Aklıma bu kitap geldi :)
Hocam 2 senedir fitness ile uğraşıyorum.. takviye olarak C Vitamini Potasyum v Balık yağı kullanılmasını önerir misiniz?
bu hassas organ hala tam olarak bilinemiyor.
beyinle eşdeğer.
sen ne kadar süre inceliyorsun bu organı? bu anlamda bilgi düzeyin nedir?
önerin kanıtlanmış mı yoksa hala test aşamasında mı?
sonuçta tamam diyeceğimiz yöntem bizi kobay mı yapacak?
Merhaba ben her zaman tatlıları çok severdim ama 1 yıldır bağımlılık oldu her gün tatlı yiyorum bundan nasıl kurtulabilirim?
Hocam millet açlık sınırının altında Türkiye de yakın zamanda diyetisyenler aç kalacak
Merhaba, hoş geldiniz. Ben kilolu bir kadınım, kilo vermek istiyorum ama diyetisyene gidemiyorum çünkü (komik gelebilir) iğne fobim var ve diyetisyenlerin de kan tahlili yaptırdıklarını biliyorum ve gidemiyorum. Ekmek hiç tüketmiyorum, sevmiyorum ama aşırı derece de tatlıya bağımlıyım diyebilirim. Bu tatlı bağımlılığımı azaltacak bir şey varsa söyler misiniz? Artık kilo vermek istiyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Teşekkürler.
Strese bağlı mide guruldaması çözümü nedir? Birde göbek bölge yağlanma sorunu çözümü var mı?@BanuBelkıs
Sağlıklı kilo verip kısa sürede yağlardan kurtulmak için ne yapmak gerekir?
Beyninin gücüne inan. ;) Ben sana anlatırım
@hayırdırsendedem tamam anlaştık :)
Sıkı vücuda sahip insanların kilo vermesi daha mı zor?
Sıkı vücudà sahip derken yağ oranı az olup kas oranı fazla olan mi? Onlarin zayıflamak isteyeceklerini zannetmiyorum 😊
Sorunuzu tam olarak anlayamadım ama kas hacmi fazla olan kişiler kolay kilo verir.
Merhaba ben ne kadar yesem de kilo alamayanlardanim cok zayifim ve kilo almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Vucuduna gereken kalori kadar günlük beslenmen az ise kilo almazsin kalori hesaplayarak beslenmen gerekiyor, Hatta birazda gereken kalorinin ustunde beslenmek lazim bunlar aslinda cok basit sorunlar
Merhaba GASP diyetinde, karbonhidrat alımı yasak fakat karabuğday kinoa gibi gıdaların tüketilmesi bir sorun teşkil eder mi diyeti tekrarlama durumu olur mu?
191 boyunda 80 kg spor yapmayı bilen oldu Bittiyi sevmeyen spor delisi biriyim , kilo almak için öğün atlamayıp sıkı spor yapacağımı biliyorum ne yazıkki..
Merhaba :) diyet insanı sizin gibi hep güler yüzlü yapıyorsa insanlık diyet yapalı diyorum
3 sene önce bende huzursuz bağırsak sendromu olduğunu öğrendim ve bilirsiniz bu yaşam kalitesini biraz etkiliyor. Son zamanlarda biraz kilo da aldım. Hem bağırsak sağlığımı eski haline getirmek için hem de fazla kilolarımı vermek için ne önerirsiniz?
Merhaba yemekten tasarruf yapmadan :) sadece düzenli yürüyüş kilo verdirir mi?
Siyah çay ya da yeşil çay içince bağırsaklarım çalışıyor bunun olması normal mi?
Merhabalar Banu Hanım ilk öncelikle problemim kilolarım
boyum 153 cm
kilom 64 nasıl kurtulabilirim?
NOT:Dizimde ki talihsiz olaydan dolayı sakatlandı ve doktor birçok sporu yasakladı önerilenizi bekliyorum iyi günler :)
Bende agorafobi hastasıyım bununda bağırsak ile ilgili bir sebebi varmıdır acaba?
Hocam ben polikistik over hastasiyim vucudum cok az yesemde kilo almaya meyilli ne yemeliyim
"Kendi geliştirdiğiniz diyet"in diğer diyetlerden farkı nedir? Bir günlük bir örnek verir misiniz?
Herbalife ile kilo vermeyi doğru buluyor musunuz?
Kan grubuna göre beslenme ve diyette spor yaparken bazı proteinlerden eksik kalmak doğru mu
bir günde yemek yediğimde 1.5kg alıyorum ama akşama kadar aldığım 1.5 kg ı 2 2.5 kg olarak veriyorum bunun açıklaması nedir? Her gün olmuyor ama olan bu
Metabolizmaniz hızlı yediğinizin yarısı gaità olarak çıkıyor zaten dışarı
Diyetinin 10. yilini kutlayanlara cevap vermeyin lutfen🤣
Sanırım herkes 1.80 boyunda ve 90+ kilo 😂 yorumlar öyle gösteriyor 😂 ya benimde 5 kilo fazlalığım var 45 olmak istiyorum da😂
Hocam 20 yaşındayım 1.80 boy var 58 kiloyum nasıl kilo alırım taktik verir misin neler yapmam lazım
Önceden günde 1 ekmek yerdim doktor ekmeği kesmemi söyledi bende 2 aydır ekmeği keserek yiyorum ama bir fayda etmedi yine aynı durumdayım ne yapmam lazım?
Hoş geldiniz banu hanım ben 171 boyunda 21 yaşındayım hayatımda hiç 58 kiloyu geçmedim bende kilo almak gainer aldım şu an 65 kiloyum dahada alıyorum bana bir sıkıntı olurmu teşekkürler
Pro gainer işe yarıyor mu? Nasıl kullanıyor sunuz acaba babada söylermisijiz?
İşe yarıyor kardeş ben ilk aldığımda 60 kiloydum 6kg lık kutuyu aldım 20 günün sonunda 5 kilo aldım halen kullanıyorum ama spor yapmıyorum
Bende aynı şekilde düşünüyorum neylisini aldınız? birde kilo alırken sadece göbeğe mi geliyor yoksa ayaklar kollar felan alıyormu?
Benim aldığım çikolata aromalı sadece göbeğe değil tabi ama hafif göbeği his ediyorum
Senin boy kilo kaçtı
1.80 60 kiloyum peki nasıl kullanıyorsun?
Burda en önemli şey istikrar öğün atlama kendini biraz zorla kilo kendiliğinden gelecektir ben inanmıyordum ama şu an sonuç almaya başladım
Peki bu 5000gr olanlar kaç gün gider?
6 kg lığı 1aydır kullanıyorum ve hala bitmedi fiyatı da uygun diğerlerine göre
İngiliz karbonatı sağlık için kullanılır mı?
Bağırsakları yeşillik, sebze , az şekerli meyve yiyerek tuz, şeker, beyaz ekmekten uzak durup koruyabilir miyiz?
Teşekkürler.
Ask acisi cekince zayifliyorum diyet sayilir mi? gunde kac doz ozlem almaliyim :D
kan grubuna göre diyet verildiği söyleniyor doğru mu
meraba benim sevgilim de mide rahatsizligi var ve bu nedenden dolayi göbegi var. Ne yapabiliriz gobegin erimesi icin?
Banu hanım 179a 66 Kg’yım aşırı derece de güzel besleniyorum pirinç pilavı, makarna, kırmızı et, beyaz et ve aperatiflerim var gün içerisinde ama kilo alamıyorum sizce doktora görünmem gerekir mi? ya da tavsiyeniz var mı?
iyi günler,
Ben kilomu sabitleyemiyorum 58 ile 63 arasında alıp alıp veriyorum ama duramıyorum bir yerde. Boyum 1.67 bu arada.
Biraz ütopik olacak ama spor yapmadan kilo vermek mümkün mü? Tabi sürekli oturarak değil gündelik işlerimizi yapsak sadece yine kilo gidermi?