ya kilo sıkıntım var boyum 1.70 ve 50 kiloyum. yüzüm kiloma gore zayif durmuyor yanaklarim belirgin fakat bacaklarım falan asiri ince ve bu ozguven eksikligini beraberinde getiriyor. istah acici bir ilac falan kullanip faydasını goren olduysa yazabilir mi? istahim hic yok
Cevabın nedir?
+1 yılIstah acici ilaclarda pek bogazinizin duracagini zannetmiyorum psikiyatride oldukca fazla istah acici ilaclar mevcut ayrica cokta zayif degilsiniz bana gore
02 Yorumla- +1 yıl
istah acici için ne oneriyorsunuz yani
- +1 yıl
Onerim size aslinda bir diyetisyendir serbestli tatlilar protein bakimindan zengin kirmizi et ayrica ayrica karbonhidrat size kilo aldirir istah acici bir ilac surup ben ve eczacilarin bile tavsiye edip vermesi s. b tarafindan yasaktir recetelendirilmedigi surece alamazsinizda ancak eczanelerde recetesiz satilan kilo aldirici keciboynuzu ozu karadut ozu gibi vitamin ve enerji bakimdan yogun olan dogal yiyecekler vardir vitamin olarak ise icindekilerine alerjiniz yoksa supradin alabilirsiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılgünde 2 kaşık fıstık ezmesi ye.. ayda 1 kilo net alırsın
01 Yorumla- +1 yıl
deneyeceğimmm
+1 yılAyni bende 170 ve 50 kiloyum annem sürekli pesimde kosuyir yemek ye diye hormonel rahatsizliginda olabilir bende guatr var
03 Yorumla- +1 yıl
gecen ay kan testi yaptirdim ben guatr baslangici olabilir dediler tekrar yaptirdim bir sure sonra bir seyin yok dedi doktor. yani benim istahim yok balik yagi falan mi kullanayim diye düşünüyorum
- +1 yıl
İstedigin herseyi kullan ama bos ben neler ictim neler yedim olmadi guatrdan yiyemiyorum ben yesemde yakıyor anlayacagin yediginin ust katlarinda ve daha fazla yemek yemeye calismak mide kuculunce almiyor ama zorlamaliyuz
- +1 yıl
zorlayinca mide bulanmasi karin agrisi oluyor o normal mi?
+1 yılAy bende alamıyorum kız bir yolunu bulursan bana da söyle 1.64 boyum 48 kiloyum
012 Yorumla- +1 yıl
tabii ki söylerim, bir sey bulursan ben de beklerim önerini
- +1 yıl
Bebe bisküvili süt içiyorum ama yemek yemediğim için doğru düzgün fayda etmedi
- +1 yıl
ya bebe bisküvisi gece yememi onerdi herkes ama midemi bulandiriyor benim de. beslenmem de duzensiz zaten istah da sifir. bize istah acici bir ilac lazim
- +1 yıl
Aynen öyle canım hiç yiyemiyorum günde adam akıllı bir öğlen yiyorum o kadar
- +1 yıl
seni o kadar iyi anlıyorum kiii gercekten istah acici bir kac sey sorucam saglikci arkadaslarima. eger bir oneride bulunurlarsa ulasirim sana da
- +1 yıl
Çok iyi olur canım inan her aldığımı daraltmaktan bıktım
- +1 yıl
ben de vallahi.. Psikolojik olarak da artik rahat değilim zayiflik ozguvenimi kaybettiriyor benim
- +1 yıl
Benim de öyle yakışsa bile öyle değilmiş gibi geliyor
- +1 yıl
ve genel olarak evlenince kilo alirsin tepkilerine maruz kalmaktan da biktim. alamiyoruz iste kardesim bir salin bizi
- +1 yıl
Ya her gören çok zayıfsın demek zorunda mı? 😒
- +1 yıl
ayyyyy umarim kilo aliriz valla ya
- +1 yıl
Ayy inşallahhhh yaa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
bence iştah değil de spor yapmalısın yemek yesen ne olcak ki? ya yediklerin göbek yapar ve bacakların hala ince kalırsa? ki öyle olacaktır.
04 Yorumla- +1 yıl
bir ara spora gittim fakat sinava hazirlaniyorum istahim tamamen kapaniyordu hic yiyemiyodum. boyle de kilo vermeye basliyorum sinav senesiyle sporu ayni anda goturemiyorum yani sanirim üniversite kazanana kadar böyle kalicam
- +1 yıl
anlattığına göre öyle gözüküyor.. ara öğünlerine dikkat.. meyve yoğurt kuru yemiş yemeye çalış.. yediğin öğünlerinde besin değerleri yüksek olsun.. kızartma ve benzeri şeylerden kaçın.. ya da az yemeye çalış yani yediklerin yarasın boşa gitmesin.. evde de spor aletleri alıp kendin ufak şeyler yapabilrsin ya da vucudunun ağırlığını kullanarakta bir kaç şey yapabilirsin..
- +1 yıl
tesekkur ederim tavsiyeler icin yemeye calisicam..
+1 yılResimdeki sensen hiç zayıf görünmüyorsun söylediğin gibi yalnız bacakların ince olması daha iyi değil mi hem?
01 Yorumla- +1 yıl
bu arada kolların nasıl onlarda aynı şekilde ince mi
- Sağlık konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılSanki seni 2 ya da 3 gün önce gördüm Üniversiteye geldin mi
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır
+1 yılGayet ideal bence boşuna uğraşıyosun çoğu kizin hayali şu an vücut kılon
018 Yorumla- +1 yıl
benim de hayalim balik etli olmak :D
- +1 yıl
Niye kimse mutlu değil ki 😂
- +1 yıl
insanoğlu böyle işte :D
- +1 yıl
Sana tavsiyem fazla kosu yapma kilo verdiriyor 😂 ( 5 kilo verdim sırf koşu yuzunden 😂
- +1 yıl
zaten hareketsizim tek sorunum istahsizlik onu da halledemedim henuz ya
- +1 yıl
Hareketsiz kalma zararlı
- +1 yıl
Ya da şey denesene sen ya bacak esneklik hareketlerini belki bacak kaslarin açılır genisleme olur ve bacak bölgesinde yağlanma olur
- +1 yıl
internetten bir arastiriyim simdi
- +1 yıl
Çünkü ben uzun zamandır koşuyorum ve bacak esnetme hareketleri yapıyorum bacak kaslarım çok gelişti ve büyüdü
- +1 yıl
evde bacaklarimi kalinlastirmak icin hareketler yapabilirim aslinda ama sorun şu ki yemek yemiyorum istah yok. boyle olunca da squat da yapsam kilo veriyorum yani mesele yemek yemek
- +1 yıl
Acı yı cok tüket o zaman istahi çok açar ben hayvan gibi yediğim için iştahsizligi anlayamıyorum 😂
- +1 yıl
ben de istahi yerinde olanları anlamıyorum ama deneyecegim :D
- +1 yıl
Profilinde sorularına bakarken dilci olduğunu gördüm bende dilciyim mezuna kaldim 😂 ama besyoya yönelmeye karar verdim
- +1 yıl
neden vazgeçtin dilden. bence besyo de iyi rahat edecegin bir bölüm
- +1 yıl
Senin gibi işte netim düşük geldi ve cidden yapamıyorum ya bunaldığım icin karar değiştirdim.
- +1 yıl
ben calismamistim hic ama :D umarim hakkinda hayirlisi olur
- +1 yıl
Teşekkürler seninde 😂 biraz fazla efor sarf et çünkü çok zor olduğunu zaten biliyorsun iyi akşamlar😉
- +1 yıl
oyle olacak mecburen yoksa kazanilmiyor, iyi aksamlar sana da :)
+1 yılÇok mu ince duruyır bacakların? Bence kilo alıpta şişmanlama riski alma
03 Yorumla- +1 yıl
evet goze batıyor ve kotu duruyor seklinde tepkiler alıyorum sıkıldım bu durumdan 5 6 kilo dahi alsam iyi olur ama istahim yok
- +1 yıl
Sigara kullanıyır musun
- +1 yıl
Hayır kullanmıyorum
+1 yılHaftada bir kaç kere shot iç kendine gelirsin ama bir taneden fazlada içme dagitirsin mini bira bu arada shot
013 Yorumla- +1 yıl
alkol kullanmıyorum:D
- +1 yıl
Hım bende bana tavsiye eden birisinden duymuştum alkol bende almiyorum o zaman polen sabahları bir çay kaşığı yulaf ezmesi süt ile karıştırıp iç 3 ayda 6kilo aldım ben bunlarla
- +1 yıl
nerden bulabilirim
- +1 yıl
Aktarlarda bulabilirsiniz poleni arı yetiştiricileri birliğinden bulabilirsiniz bu arada boyunuza gorede kilonuzun az bacaklariniz çubuk kraker gibi en az 10 kilo almalisin
- +1 yıl
aynen öyle ya hic sormayin:(( asiri ince bacaklarim sahiden 10 kilo eksigim var yani bu dediginizi uygulicam
- +1 yıl
Faydasını göreceksiniz banada çok dua edeceksiniz buna inanın hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah haytinizda basarilar
- +1 yıl
abi internetten arastirdim ben yulaf ezmesi kilo yapmiyor falan deniyor sen bana karisimi tekrarlar misin bir daha
- +1 yıl
Ya sen bakma ben onlarla aldim kilo yulaf ezmesi an az iki şeker kaşığı bir çay kaşığı polen ve bir bardak süt sabah aç karna devam et 3ay sonra dedihimi göreceksin iki gün kullanıp kilo yapmaz yani
- +1 yıl
Makarna seversen ekmekle makarna yediğin herşeyi bir ay kadar ekmekle ye
- +1 yıl
tamamdır tesekkur ederim
- +1 yıl
Belki biraz iğrenç gelebilir iştahını açacak soğan ve acı biber bulunsun yanında
- +1 yıl
sarimsak falan da istah aciyormus duymustum bunu
- +1 yıl
Sarımsak açmasına açıyor sinek bile yaklaşmaya korkuyorum sonra 😂
+1 yılne güzel işte daha ne istiyorsun allahtan belanı mı arıyon
14 Yorumla- +1 yıl
hahahah hayır tabiki ama balık etli olmak istiyorum zayifligim goze batıyor
- +1 yıl
:) yaşın biraz daha ileriye gidipte evlilik yapınca alırsın merak etme
- +1 yıl
herkes ayni seyi soyluyor
- +1 yıl
boyun kaç 1.50 var mı
Zamanla herşey boyuna göre kilon normal bence
14 Yorumla- +1 yıl
heralde ilerde alirim yavas yavas
- +1 yıl
hayir duzenli yemiyorum istahim yok.. cok tesekkur ederim
Gercekten kilo almak istiyorsan mesaj at yardimci olayim gercekten
00 Yorumla
+1 yılSigarayı bırak güzelim
02 Yorumla- +1 yıl
kullanmıyorum ki
- +1 yıl
İşte sigara icmeyen kadin tam bana gore git spora yazil beslenme programi al agirlik calis aquat falan temiz kilo al ne vucut yaparsin biliyor musun
Sabah aç karnına üzüm pekmezi iç bir çay bardağı
03 Yorumla- +1 yıl
cok denediiimmm
- +1 yıl
Pekmez aç karna karaciğeri aşırı derecede yorar yaş 30dan sonra karaciğerde siroz oluşumuna dikkat benim dedem hem içer bizede zorla icirirdi pekmez kendisi pekmez ustası sirozdan öldü araştırdım doktora söyledim bu içki içmez ne alaka siroz dedim direk pekmez sordu içerdi dedim bana bu yanıtı verdi dikkat
+1 yılBende zayiflayamiyorum. .
09 Yorumla- +1 yıl
keske ben de zayiflayamiyorum derdinde olsam :( bana gore kilo almak vermekten daha zor ya
- +1 yıl
Istesem zayıflarimda istahim cok açık buaralar
- +1 yıl
Kilo almak kolay ya nasil zornoluyor cjddk
- +1 yıl
istahim acilmiyor benim de sorun orda hahahah
- +1 yıl
154 boyundayim 66 kiloyum ama hiç göstermiyorum kilo vermek istememin sebebide gidigimdan kıyafetlerin cok önemi var seni kilolu gosterecek kıyafetler giy mesela üstünü dar altini bol giymelisin
- +1 yıl
ya ben dar pantolindan baska bir şeyde rahat edemiyorum ki. bir ara bacaklarimin zayifligini cok yuzume vuruyolardi uzun etek falan giymeye basladim bu sefer de giyimim gozume batmaya basladi kotu giydigimi hissediyodum kendime yaksiitirmiyodum yani.
- +1 yıl
hatta bir itirafta buluniyim bacaklarim kalin gorunsun diye pantolonun altina tayt giymisligim var :D
- +1 yıl
Haha😂 az önce babaannem geldi bize çemen iştah açıyor dedi çabuk çemen yemeye gitmelisin 😂😂
- +1 yıl
ooofff bayilirimmmmmmmm ellerinden opuyorum babanenin :D
iştahtan ziyade beslenme şeklini değiştirmen lazım
04 Yorumla- +1 yıl
duzensiz besleniyorum zaten ya
- +1 yıl
onlar da cok agir geliyor bana iste. iki lokma yesem doyuyorum zorlayinca da rahatsizlaniyorum bu yuzden dedim acaba istah acici bir ilac falan var mi diye
Senin kilon boyuna göre normal
00 YorumlaEkmek yersen komple alırsın kız ayool
01 Yorumla- +1 yıl
sagol sekerim
Sadece 5 kilo al, ekmek ve tuz kullan!
00 Yorumlaçok enerjik biirsin ondan
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar da değilim aslında
+1 yılBacaklarinin ince olmasi kotu mu
06 Yorumla- +1 yıl
kalın olmasını isterdim
- +1 yıl
Spora baslamalisin hem squat yaparsin hemde karbonhidrat takviyesiyle bir tasla iki kus
- +1 yıl
sinav senesini bir atlatiyim spora baslamayi dusunuyorum, sanirim en mantiklisi bu
- +1 yıl
Kilo alirsan sadece bacagina gitmez ki yuzune gidiyormus sonra ustu inceltmeye calisirsin😄
- +1 yıl
yanaklarim tombul olucak ya ondan korkuyorum :D
- +1 yıl
Ahaha ustun oyle durmuyor jonny bravo kiz kardesi misin gostersene bir jcncnnc
+1 yılzayif kal daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlırsın alırsın burger king kilo almak için vardır
00 Yorumla
+1 yılSpor
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklıı
doktora gitt
02 Yorumla- +1 yıl
doktor demir ilaci verdi bir ise yaramadi
+1 yılSpora git
06 Yorumla- +1 yıl
Şu an icin spora gidemiyorum istah acici bir seyler kullanmam gerek o yuzden
- +1 yıl
Pekmez bulgur pilavi tavuk cok tuket
- +1 yıl
Ve eczanede bulk diye bir toz var onu al sporcularin ic ondan
- +1 yıl
spor yapmadan kullanmam zararlı olmasin?
- +1 yıl
Zarari olmaz
- +1 yıl
anladim tesekkurlerr
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?