Bir türlü kilo alamıyorum insanlar dalga geçiyor popo yok meme yok diye kendimi çok eksik hissediyorum nasıl kilo alabilirim önerisi olan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
150 gr yulaf ezmesi
50 gr sarı leblebi
70 gr cocops (a101 deki bruch olan)
bunları iyice ezin, 10 dakika falan sürüyor el ile, makina ile daha hızlı olur tabii, biz öğrenciyiz anca elimize paramız yetiyor lkajdsşas
500 gr süt
5 tane çiğ yumurta
120 gr kadar muz
burada toplam 80 gr kadar protein, 1700 kadar kalori, 200 gr kadar karbonhidrat var, senin kilonu baya arttırır emin ol.
Tabii sabah makarna 200 gr, öğlen makarna 100 gr, uyumadan öne 200 gr makarna da yaparsan daha iyi olur.
Öğrenciden denenmiş tavsiye, 2 haftada 5 kg kadar alabilirsin bununla.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende senin gibi kilo alamıyorum diye üzülüyordum da boş ver alma böyle daha iyi yaşın geçtikçe ister istemez alacaksın zaten kilo aldığın zamanda vermesi zor oluyor bir sürü insan sırf zayıflamak için ameliyat oluyor boş ver zayıflığın tadını çıkaralım 😄
00 Yorumla
- +1 yıl
Fakirsen kilo alamazsın
uğraşma. Hakaret gibi gelebilir ama cidden ekonomi acayip bi durumda
012 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha haklısın cidden herşeyi yiyemiyorsun fakirsenb
- +1 yıl
Sağlıklı şeyler yiyerek kilo alabiliyorsun ama dediğim gibi
Para lazım.
Ayrıca çok zayıfsan
kilo alımın en az 7 ay falan sürer zaten
yani sabır istikrar falan lazım :)) - +1 yıl
@Duyguxakc Bu aralar, şişman kızlara da şans versem mi acaba diye düşünüyordum
Çok yanlış bi zamanda geldin
dikkat et ısırabilirim - +1 yıl
@Duyguxakc Dur. Erkekliğimi kenara bırakıp
yorumuna da cevap vereyim.
kız soru sormuş
Kilo alamıyorum bik bik bik
Böyle bir genetiğe sahipsen
ve kilo almak istiyorsan ( sağlıklı) Para lazım.
Genetikle alakalı yani
sen, genetik olarak yatkınsındır. Normal besleniyor ve kilo alıyorsundur.
Her neyse. Gerçi derdin sadece kilo almaksa keyif almak gibi bir derdin yoksa gidersin
toptancıdan baklagil alırsın
sayarsın baklayı alırsın kiloyu
tamam tamam düşündüm de
Daya baklayı
mercimeği
pilavı
yanında da ekmek ye
şişersin tamam.
Ama b3n bu yorumu yaparken
deriyi ince tutup kasları geliştirmeyi hayal etmiştim sanırım
Bunun için de para lazım
ya da değil neyse ben çok kusursuz ve detaylı düşünmüşüm sanırım
Sen haklısın para lazım değil
dayayın baklayı alın kilocukları - +1 yıl
off neyse kafamı karıştırdın karışık işler bunlar.
- +1 yıl
@Duyguxakc Nası zayıfsın ya o surat en az 65 kg basar
- +1 yıl
@Duyguxakc Üzdü. Kilolu hayal ettiğim sen daha güzeldi. Zayıf halini sevemedim. İsmim umut
amanthemapekii değil - +1 yıl
@Duyguxakc Bağlayalım bağlamasına ama insanları boş ver.
Yanında olandan ibaret dünya da insanlar da
2 kişiden oluşuyor hayat
zayıfta olsa kilolu da olsa seversin yanında olanı.
- +1 yıl
Saglikli karbonhidrata yonelin, ekmek vb bolca yiyerek kilo almak dogru hic degil. Sut ve sut urunleri tuketin, ogun atlamayin, yemekle su icmenizi de onermem.
02 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı kilo almaya çalışınca alamıyorum çok denedim artık sağlıksız yollara başvurmaya basliycam abur cuburu yemezdim artık başladım
- +1 yıl
Hic bir faydasi yok aksine cok zarari var. Oyle kilo alacaksaniz kup kuru olun daha iyi. Karatay veya Erkan Topuz'u dinleyin. Turkiye'nin gelmis gecmis en iyi doktorlari.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
49Cevap
Kilo alsan belin kalınlaşır ama popon, memen sarkar, büyümez. Bizim ülke genetik fakiri. Kas kütlemiz az, yağ oranımız yüksek. Zayıfımız skinny fat, kilo alanımız obez. Fit ya da seksi yok. Sporsuz olmaz. Spor yap. Kalça kasla büyür, bacaklar kasla şekillenir. Göğüs ayrı meme ayrı. Spor meme arkasındaki göğüs kasını büyütür ve memeyi öne ve yukarı alır. Meme dokusu büyümez. Yağlanarak büyür ama aşağı iner.
Bizim millet ölene kadar spor yapmalı. Sırf estetik değil eklemler olarak da genetik fakiriyiz. Herkes bel, boyun fıtığı ya da diz eklem surunu yaşıyor genç yaşta.10 Yorumla- +1 yıl
Allah rızası için kadınlar şu dış görünüşüne kafayı takmasın kendini karakterini seven bi erkek bulsun mutlu mesut yaşasın saçınızı, gözünüzü, kaşınızı ayaklarınızı belinizi rahat bırakın Allah herkese farklı güzellikler vermiş kıymetini bilmek yerine sürekli bi değiştirme çabasındasınız. Salın kendinizi.
00 Yorumla makarna ekmek gibi karbonhidratlı şeyler yemek yerine spora git bence hem güzel fiziğin olur hem de sağlıklı bi şekilde kilo alırsın diğer türlü yemeklerle aldığın kilo yağ olarak geri dönüyor ve kötü bence 💕
00 Yorumla- +1 yıl
Bemde kilo alamıyorum kanka ama tavsiyem var bende uyguluyıcam
Akşamları bebe bisküvisi ye süt iç bal ya da pekmez ilaveli
Muz ye kuruyemiş (badem , fındık , ceviz vs) tüket her yemekten sonra ara öğün ye atıştır03 Yorumla Öncelikle insanlar heeeep konuşur onu bi kenara bırak aynanın karşısına geç ve kendini sev insanlar hep konuşacak İnan bana şu an kilo almak istiyorsun çünkü sana zayıf demişler diyelim ki başardın ve kilo aldın daha sonrada çok kilolusun kilo ver diyorlar eğer bu söylenenler için kilo almayı düşünüyorsan bırak en baştada dediğim gibi kendini sev diğerlerin ne dediği umrunda olmasın
00 Yorumla- +1 yıl
ayni durumu yasiyordum ve spor salonuna kaydoldum Şu an hem kilom iyi hem de vucudum fit zatn basladigin zaman sana kilo almak icin yemek listesi veriyorlar sagliksiz sekilde beslenmeyi kesersen ve ogunlerini duzenli ayarlarsan ister istemez kilo aliyorsun sadece stres yapma sabirli ol ben bu sekilde en az 5 kilo falan aldim
00 Yorumla En güzel fizik sarkma derdi yok çatlak yok bir şey yok jshdjsj sence bu ne kadar önemliki çokmu
01 Yorumla- +1 yıl
Manitam ve ailesi sürekli ne zayifsin dumduzsun diyor aslında 160 boyumla 50 kiloyum orantılı ama çok laf duymak beni bay etkiliyor
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bende yaşima göre zayıfım eskiden çok dert ediyordum şimdi umurasamiyorum kilo almak için malesefki çok fazla tatlı tüketmek lazım bu da başta beyin olmak üzere diğer organlara zarar veriyor maalesef. :(
00 Yorumla - +1 yıl
Normal yedin şki katı yemeye çalış ama o zaman aşırı alırsın spor salonunda alman gerek yoksa seksi olmazsın
00 Yorumla Popo için yapacağın şey gece uyumadan önce makarna ye yat. Sabah kalk pogacaya aban. Bak o popo ne oluyor 😂😂
00 Yorumla- +1 yıl
metabolizmanız hızlı çalışıyor olabilir yediğiniz halde alamıyorsunuz kilo dimi?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet yediğim halde alamiyorum sanırım metabolizma hızlı olduğu için
- +1 yıl
Memeyle kilo arasındaki bağlantıyı çözemedim.
00 Yorumla Cici bebe aldırıyor diyolar ama sürekli yemek lazım galiba
00 Yorumla- +1 yıl
Her şey popo ve meme mi?
Seni her halinle sevecek birini bulmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla bi destek almalısın. aşırı zayıfsan bu çok daha doğru olacaktır.
00 YorumlaYüksek kalorili beslenme ve karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kilo alabilirsin
00 Yorumlau
+1 yılBence ekmek gibi yiyeceklerle kalorisi yüksek beslenin
00 Yorumlaİlk once kan testi yaptır tsh değerlerine baktir. Oradan diyetisyene sevk işte.
00 Yorumla- +1 yıl
Ye baam günde 4'5 tabak yemek nasıl almion kilo kdifidif
00 Yorumla Hamurlu şeyler yesen alırsın karbonhidrat falan ben de alamıyordum gece geç saatlerde pirinç pilavı yerdim ekmek falan aldım bayağı yiyip oturmak ya da uyumak yani kısacası hareketsiz kalmak kilo aldırdı
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sadece sen içtenlikle istersen kilo alabilirsin. Başkaları bişey diyo diye almaya çalışınca alınmıyo.
00 Yorumla - +1 yıl
Bende aynı öyleydim seni çok iyi anlıyorum sürekli olarak hamur işi ye pilav ye makarna ye cidden kilo alıyorsun ben 45 kiloydum bu yılın başlarında şu an ise 53 kiloyum boyum 1.60 bence sende öyle kilo alabilirsin
01 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ayı gibi ye kilo al başka çözümü yok. bilimsel konuşmaya çalışanları dinleme hepsi palavra
00 Yorumla Kanka çok kolay bu ya deliricem gece yatmadan yağlı ekmeğini yiyosun 4 dilim bide üstüne 2 bardak su içiyosun bunu 1 hafta tekrarla mükemmel şekilde obazitesin
00 YorumlaHayatım troidlerinde bir sıkıntı olabilir.
Fazla çalışıyor olabilir?
Doktor kontrolü ardından ilaç ve sağlıklı bir beslenme düzeni ile yoluna sokarsın.00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evli olsak hem totonu hem go. guslerini büyültürdüm off off
00 Yorumla - +1 yıl
Muhtemelen dalga geçenlerin çoğuda kilolu insanlar, kendileri kilo veremedikleri için seni üzüyorlar takma kafaya
00 Yorumla - +1 yıl
ağırlık çalışmalısın, ağırlık dediğim öyle kendini öldür anlamında değil büyük kas gruplarını hedef alan izole veya fonksiyone çalışmalar...
00 Yorumla - +1 yıl
Önemli olan karakterin zamanla alırsın yaş ilerleyince metabolizmayla alakalı durumda. Dolayı alamıyorsun wc sık sık çıkıyorsun dimi
00 Yorumla Merhaba birçok arkadaşıma kilo alma ve kilo verme de yardımcı oldum hâla kararında kesinsen kya_mehmet1 instagram hesabıma bekliyorumm
00 Yorumla- +1 yıl
Yaw canım derdin omu gel takil bana seni 2 ayda 100 kilo yaparım
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden bu cümleyi çok duyuyorum * tık yok
Aksine bende var ama sevmiyorum sende aksine olsun istiyon
10 YorumlaGece cips ye hamur işi tatlı şeyler ye alırsın kiloo
00 Yorumla- +1 yıl
Of her halinle güzelsin herkes saçma canım güzellik algısına takip duruyo
00 Yorumla - +1 yıl
Benim de yediğim kalçama gitse keşke kalcam arkaya çıkık yanlar cukur sinir bozucu
00 Yorumla - +1 yıl
Fotoğraf atasan daha detaylı yardımcı olabilirim uzmanım
00 Yorumla Aynı sorun bende var metabolizmam çok hızlı çalışıyor bi çözüm bulursan paylaş lütfen
01 Yorumla- 1 yıl
Evet ya
- +1 yıl
şınav çek, squat yap, barfiks çek artık atletik kızlar ilgi görüyor
00 Yorumla - +1 yıl
Zayıf kizlar daha çok hoşuma gidiyor ne yalan soylıyım.
00 Yorumla - +1 yıl
Keşke verebilme şansımız olsaydı seninle seve seve paylasirdim
00 Yorumla - +1 yıl
fitness a başlamalısın, spora git bacak ve kalça ağırlıklı çalış
00 Yorumla Bir diyetisyen ile görüş ve spor yapmaya başla zamanla vücudun gelişicektir
00 Yorumla- +1 yıl
Gainerı yapıştır kanka 1000 kalori shakeler yap internetten ulaşabilirsin rahatlıkla
00 Yorumla bebe maması iyi aldırıyor muz da koy ve bol bol makarna
00 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte kiloyu napacaksin?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Of bende de tam tersi 173 üm 78 kilo oldum resmen nasıl zayıflarım bilmiyorum bende
00 Yorumla - +1 yıl
Boy ve kilo alabilir miyim?
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 325 cevap paylaştı. Saglikliysaniz hiiic te bunu kafanıza takmayın
00 Yorumla- +1 yıl
çok mu zayıfsın
00 Yorumla - +1 yıl
Kilo almaya çalışma. Çok zararlı çıkarsın.
00 Yorumla - +1 yıl
Bence zayif kiz daha iyi, kilo almasan da olur
00 Yorumla Meme yok diyeni vururum
00 YorumlaHamur işi kilo yapar tatlılar özellikle
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Spor yapıyor musun
02 Yorumla- +1 yıl
Yürüyüş yapıyorum genelde
- Cevap sahibi+1 yıl
Zayıflık iyidir aslında. Ama ağırlık antrenmanlarını önerirm
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende kilo veremiyorum
26 Yorumla- 2 ay
Kaç kilosun şu an
- Cevap sahibi2 ay
🤣🤣300
- 2 ay
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen 😊
Şimdiden teşekkürler 😎👍
T. akkp - Cevap sahibi2 ay
Edemem
- 2 ay
Geri çekersin tekrar ver bı karşılık önce
Cici bebe ye cidden kilo aldırıyor
10 YorumlaSindirim de sorun olabilir
00 YorumlaSquat protein tozu agırlık antrenman larııııııı
00 YorumlaBenimde popo çok büyük bel ince meme yok
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 883 cevap paylaştı. Ne güzel işte
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba sevgili KS üyemiz,
Öncelikle neden kilo alamadığına bakmak lazım , gerçekten iştah kaynaklı az yediğimiz için mi yoksa altında yatan başka sebepler var mı?
Kilo alamayan danışanlarımda gözlemlediğim birçok neden var bunlardan bazılarını seninle paylaşmak istiyorum:
Metabolizmanın olandan daha hızlı çalışması,
Bağırsaklarda parazit olması da tüketilen besinlerin vücut tarafından sindirilmesine engel olması,
Tiroid hormonlarının ve böbreküstü bezlerinin fazla çalışması,
Yetersiz ve düzensiz beslenme, iştahsızlık, öğün aralarında uzun boşlukların olması,
Psikolojik sorunlar, stres, depresyon hali de kilo alamama nedenleri arasında gösterilebilir.
Kilo alamama genetik olarak anneden babadan da bize geçebilir.
Size özel diyet ve egzersiz listesi ile diyetisyen ve spor eşliğinde, kilo alabilirsiniz. Ama öncelikle detaylı bir kan tahlili yaptırmanızı öneririm.
Sevgiler :)
Diyetisyen ve spor eşliğinde mi ilk defa duyuyorum.
Evet