Aşırı zayıfım. Kilo alamıyorum. Yardım edin. (Cidden yardım edin) Ne yapmam lazım?

Öncelikle sorumu sormadan önce size şunu söyleyeyim. Bu yazı biraz uzun olacak ve lütfen ama lütfen cevap olarak: "ohaa çok zayıfsın", "bu ne böyle ya sen nasıl yaşıyorsun?", "yolda nasıl yürüyorsun? rüzgar çıksa uçacaksın", "az yemek ye" gibi saçma sapan veya kendinize göre komik bulduğunuz espiriler yapmayın. Çünkü bu durum size bir şey ifade etmiyor olabilir ama gerçekten bende bir psikolojik sorun ve aynı zamanda bir hastalığa dönüştü. Buraya bunları yazmamın sebebi biraz moral ve destek ihtiycı. Çünkü psikolojim şu sıralar hiç iyi değil bu durumdan dolayı. Şimdi derdimi size anlatayım.

şu an ben 18 yaşındayım. Boyum 170 kilom 47. Lise son bitti ve üniversite kazandım. Bundan dolayı bu yaz tatilinde kendimi çok saldım. Sabahın 5 lerine kadar pc başında oturup öğleden sonra 15:00 gibi kalkıyordum. Az yemek yiyordum, düzensiz besleniyordum vb. Bu hafta üniversite için bir yurda geldim. Burada GYM var ve güzel yemekler yapıyorlar. Bende kendime bir söz verdim. Burada düzenli beslenip, düzenli uyuyup spor yapıp kilo alacaktım. Neyse GYM ye gittim tartıya bir çıktım 47 kiloya düşmüşüm. Yıllardan beri 170 boyunda ve 50 kilo olan zayıf bir insandım. Ancak bu yaz tatilinde gerçekten hayatımın içine s*çmışım. Midem de iyi küçülmüş durumda.

şu an bu durum bana sanki git gide daha da kilo verecekmişim gibi hissettiriyor. Yani psikolojim bozulmuş durumda. Hiç kilo alamayacakmışım gibi geliyor. Sürekli kalori hesapları yapıyorum. Her yediğimi yazıyorum. Daha da çok yemeye çalışıyorum ama bir türlü kilo almak için lazım olan kaloriye ulaşamıyorum. Dış görünüşüm zayıflıktan dolayı kötüleşti. Sanki bir hastalığa dönüştü bu durum. Kan tahlili yaptırdım sonuçlar güzel çıktı. Başka hiç bir hastalığım rahatsızlığım yok Allah'a şükür. Ancak benim gibi zayıf birinin halinden sadece benim gibiler anlar. Sizden ricam, eğer bildiğiniz bir iştah açan yöntem, bir taktik vb. var ise bana yazın. Destek çıkın.
Aşırı zayıfım. Kilo alamıyorum. Yardım edin. (Cidden yardım edin) Ne yapmam lazım?