Bana sakin diyet yap spor yap diyet yapmadan spor yapmadan zayıflayamazsın demeyin! Diyetsiz ve sporsuz nasıl zayıflayabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
Bunu biliyorum evet etkili birazda dikkat edip az da olsa hareket edersen gayet etkili ama tarif yanlis bir arkadaşıma spor hocasi soylemis 3 4 adet yesil cayi kaynar suya atiyorsun 10 dk demlenmesini bekliyosun sonra 2 bucuk litrelik bir siseye dokuyorsun 1 limon sıkıyorsun 2 sise de maden suyu koyuyosun cok koyu olduysa su eklenebilir ustune bu karisimi gun boyu tuketiyosun her gun uyguluyosun bunu
Sinir , stres yaşayacağın ortamlarda bol bol bulunarak... Tecrübe konuşuyor...
Bende etkisi olmuyor onun ya
Aslında spor ve diyet kolay zayıflamak için şart. Ama illa yapmam diyorsan şunları yapabilirsin
Yürüyüş yap. Ama öyle bakkala kadar değil. Bir iki saat uzunca yürü
Yemeklerden önce ılık limonlu su iç
Bol bol su iç.
Sirkeli su iç.
Koşabilirsen koş.
Göbeğini eritmek istiyorsan gece yatmadan önce göbeğini içine çekerek streç film ile sar. Sabah uyandığında terlemiş olacaktır. Bu zayıflatır. Salatalarına sirke ekle. Ve gece çok yeme.
Streç film sabaha kadar bekletilmez zararlı deri nefes almaz çok kötü sonuçlar doğurabilir
rüyanda yani olurmu öyle şey
kilo almamak ve vermek için çok fazla ekmek tüketmemeli ve her gün yürüyüş yapmak şart saglık için gerekli zaten
Cevap
44Cevap
Goji berry mi neyse artık o tarz birşey içersin ya da bol bol su tüketir abur cuburu kesersin zayıflarsin ama her türlü yemeği kısman lazım
Günde içmen gerekenden daha fazla su içersen zayıflarsın ama bunu günün belli saatlerine dağıtarak tüketiceksin. Kapiş
Ekmek seker tuz ve un mamülleri yok aksam 18:00 den sonra yemek yok
Her seyi daha az yiyerek. Diyeti biraktigimda 56 kiloydum simdi 53'um. Cikolata falan pek yemiyorum. Cabuk doyuyorum
@Anwen34 53 yaziyor kör müsün
valla ben diyet ve sporla 10 kg verdim dahada vermeye devam ediyorum başka yolda blmiyorum.. bak fark https://hizliresim.com/7yVZBY
Ya arkadaş diyeti anlarımda sporsuz zayıflama ne? Yiyeceksin sporda yapmayacaksın.. Ee nasıl zayıflacaksın daha?
Birsey bilmiyosan niye yorum yapysn
biraz zor ama porsiyonları küçült yeşil çin çayı iç biraz acıdır bol yeşilik ye özelikle semizotu ve kereviz
Yesil cin cayi n3
Abur cuburu kes bol sebze beslen gunde 3 fincan yesil cay ve 3 lt su ic zayiflarsin
diyetsiz sporsuz zayiflamanin 2 yolu var 1. si günde 4 lt su icebilirsin 2. si yemek yerken iyice cigneyip öyle yutacaksin
Diğer türlü ameliyatla, fakat bunlar vücuda zararlı. Hatta ölüm tehlikesi bile var. En iyisi ve olması gerekeni düzenli beslenme ve spordur.
zayıflarsın ama bir poha benzemez yeme bişey erisin kasların yağların kalsın. Gerizekalıydı insanlar zaten spor yapıyoruz
Gerizekalisiniz demekki bilip bilmeden konsma diyette yapsam spor da yapsam 1 ayda 1 kilo bile veremiyorum
Şimdi çok zor birşey istedin ya.
Sormak istiyorum; Neden sporsuz ve diyetsiz?
Herkes beni yanlis anliyor burda ya da ben yanlis anlasilcsk bir göruntu braktim ben diyetle sporla zayiflayamiyorum yaptm yapmadim degl ama olmuyo 1 kilo bile gitmedi onu birak kilo bile aldim
Evet. Midene silikon yerlestiriyorlar. O sekilde zayiflayabilirsin.
Zayıflanmaz. Cerrahi işlemlerde bile belli bir diyete uyman gerekiyor.
Yemeyerek, gün içinde fazla enerji harcayarak, banyo yapmakta zayıflatıyor bunu herkes bilmez sjjdjf
Banyo yapmak nasil zayiflatiyor
Sabahları kalkınca ilk işin 1 bardak elma sirkeli sıcak su içmek olsun , ve gūn içinde mutlaka Xenical kullan.
Xenical ne
Besinlerden aldığımız yağları bağırsaklar tarafından emilmeden doğrudan dışarı atılmasını sağlayan bir ilaç bu. Yalnız dikkatli olman gerek , umulmadık bir anda donun yağ içinde kalabilir.
Eczanelerde var mı
E tabii bu bir ilaç sonuçta. Ama eski bir ilaçtır , ūretimi ya da satışı durmuş olabilir , bu durumda muadili olan başka. bir ilacı da önerebilir eczacı
M*l mısın?
Oturmakla kilo vereceğini mi sanıyodun?
Diyet yapmayayım, spor yapmayayım ama zayıf olayım. İlginç bir kafa😁
Her zayif olan diyet spor mu yapiyor? Asil sendeki ilginc bir kafaymis
Motorsuz araba nasıl çalıştırılır gibi bir şey bu 😁
Günde 20 tane saf kahve iç belki faydası olur kız ayool
Su içerek tavsiye ederim
Her şeyi kararında yiyerek.
💫Subliminal💫 ben 1 ayda 6 kilo verdim. Booster da dinledim baya faydası oldu
Yemek yiyeceksin mesela üç kaşık çorba iki saat sonra tekrar az ve sık anladın mı? ❤️
Kızım valla malsıın öyle kilo mu verilir salak birde gelmiş diyetsiz ve sporsuz diyor.
Hamur isini kes yeter
Ama olmaz işte zayıflayamazsın o şekilde :D
Zayiflanir
Napcan zihin gücüyle mi eritceksin yağları. Bak sporla diyetle bile kimine zor geliyor bunlar olmadan imkansız.. Kabullen artık im kan sız... :D
bir bk bildigin yok gelms konusuyosun bana burda
Sen neden bahsediyorsun ben 7. sınıfta 108 kiloydum biliyoruz da konusuyoruz burda. Bir soru sormuşsun yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yapamazsın arkadaş bunu sende biliyorsun. Bana gelipte burda bilgisiz diyip pişkin pişin konusma. O kadar millet salona gidiyor diyetisyene gidiyor sırf 10 kilo için. Hepsi mal bir akıllı sensin zaten. Nasıl biliyorsan öyle yap. Bu kafayla vermezsin daha da alırsın zaten...
Şaka mısın sen ya? 😂
Kes sesini bir bk bilmiyosun yorum yapma
Yemek yeme dicem de yemezsen olursun bol su iç
Bu neyin kafası ya ahahahah
Annenin amcgnn kafasi canım
Sigara ya başla. Alkol tüketme.
Yillardir iciyorum zaten sigarayi
Zayıflama duası okuyarak. Çıldırmışsın sen
Cok biliyon sen
uyuşturucuya başla 2-3 ay da sopa gibi olursun
Az ye, en azından yürüyüş yap
Lipocustion.
Liposuction degil miydi ya o
@Müzeyyengibi_ Evet, yanlış yazmışım. :D
🙂😊
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Sisko kal o zaman mal yaw
Mal sensin orspu ccu
Mümkünse eğer, sorma o zaman.
Sktrgt ln gerizkli
Yemeyerek. ya da az yiyerek
Beyaz olan tüm yiyeceklerden uzak dur
Bol su iç yemek öncesi
öyle şapamazsın sakın ilaç içme hee
hayal kur beleş hayal kurmak
Yaw he he isine bak bisey bilmiyosun niye yorum yapiyosun
bir bk bilmiyosun yorum yapma yer kaplama hadi canim nas nas
İmkân siz bir şeyi nasil soyleyebilirm
Imkansiz degil bilmedigim biseyi nasil soyleyebilirim demeliydin
Sen biliyosn madem niye soruyosn caba olmadan da birseyi basaramazsin şişko olmaya mahkumsn 😂
Az yemek yiyerek.
Yesil cay
Öyle bir şey mümkün mü sence?
Mümkün
Sen öyle san, ameliyatla mümkün.
Diğer şekilde sadece yediklerini kısıtlayarak zayıflarsın.
Hem yiyeceksin, hem de spor yapmayacaksın sonra zayıflamak isteyeceksin?
Çok beklersin.
Bir bk bildigin yok gelmis bana burda konusuyorsun sen oyle san asil canm
Kaybol şuradan g*rzekalı biliyorsan zayıflada gel, kıza bak ya.
Mk kaşri anani skerm senin
Sktr oros pu ccgu
Mk özürlüsü
Gtv*ren
Hastalık, stres, mutsuzluk :) :) :)
@Anwen34 biri olsun yeter
Onlar var ama fayda yok
Midene kelepçe taktir ya da soğuk lipoliz yaptır
Ekmeği ve işlenmiş şekerli gıdaları azalt.
Olr bisey imkansiz balina
Anani ck mu sktler sen
Senin
Ağzını tutmadan zayıflaysmazsin
Nasıl olcak ki başka türlü imkansız
öyle bir şey varsa alırım bir dal :D
Az yağlı şeyler ye
Yata yata zayiflarsin
Fasting.
Su iç bol bol
zayıflayamazsın
Suyu düzenli içerek