diyet yapmadan spor yapmadan nasıl zayıflarım ?yapmadan spor yapmadan nasıl zayıflarım ?
Cevabın nedir?
insanlar spor ve diyet yapmadanda kilo verir sağlıklı beslenme en basiti tam buğday ekmeği ve bunun gibi sağlıklı yiyecekler Fast-food ve hamur işlerinden kesinlikle uzak kalınmalı
anlam veremediğim durum insan zayıflamak icin diyet yapıyor yemek yemiyor yemek yemeyen insan tabiki zayıflar ama bunun adı sağlıksız zayıflama sağlığım gittikden sonra ne işe yarar zayıflamak ha00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Az ye ama her şeyden ye ve akşan 6 dan sonra hiçbir şey yeme yani mifen doluyken yatma bol bol su iç
00 Yorumla
- +1 yıl
ben başardım, bazı bitkisel ürünleri kullanıp hiç spor yapmadan günlük hayata devam ederek, 5 ayda 35 kilo verdim. bir senedirde aynı kilomu koruyorum. :))
03 Yorumla
- +1 yıl
Az ye.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
İkisini de yap yani sporun ve diyetin özellikle sporun sana ne zararı var ki aksine faydası var sana tavsiyem hem spor hem de diyet yap.
00 YorumlaZayıflamak için aldığın kaloriden daha fazlasını vermen gerekli. Bunun içinde dengeli beslenmek önemli. Sporda yaparsan daha fazla zayıflarsın.
00 Yorumlateyzemin bıyıkları olsaydı amcam olurdu. yok öyle bir dünya. şimdi gidip zayıflama haplarınada bulaşma bence sonra ölür kalırsın.
00 Yorumla- +1 yıl
kamu yön son sınfım acaba ders çalışmadan kitap okumadan nasıl bitirebilirim. gibi birşey olmuş senin kide :)
00 Yorumla - +1 yıl
ekmegi yeme zayıflarsın :) ama arada kaldır ayaklarını dolan :)
00 Yorumla eğer günde 1 saat kafanı duvara vurursan 150 kalori harcarsın
10 Yorumlamüshil iç daha etkili olması için soğuk betona otur.yediğin hiç bişey yaramaz
00 YorumlaKüçükken menenjit mi geçirdin sen ?
10 YorumlaÇok üzünüm ama nah zayıflarsın..
11 YorumlaÖyle bir dünya yok :)
00 Yorumla- +1 yıl
oyle bir dunya yok henuz
00 Yorumla kardesine yaptir sen zayiflarsin
00 Yorumla- +1 yıl
Espri yapma be kadın.
00 Yorumla - +1 yıl
Akşam yemeklerini yeme
00 Yorumla :))))))))))))))))))))
00 Yorumlasporun %80'i diyet %20'si spordur kanks
02 Yorumla
Devamını Gör(11)