Boy 1.62 kilo 44.5
Kas oranim: %42.1 Yağ oranım:%14.1
Bir kadının değerlerine göre normal değilmiş iyi mi bu kötü mü şimdi?
Kas oranim: %42.1 Yağ oranım:%14.1
Bir kadının değerlerine göre normal değilmiş iyi mi bu kötü mü şimdi?
Bir kadının yağ oranının %14 olması çok zordur. Erkeklerin yağ oranları %10'un altına inebilir ama kadınların inemez.
%14 yağ oranı olan bir kadının karın kasları ve diğer bölgelerdeki kas hatlarının gözükmesi gerekir.
''Yağ oranını azalt'' diyen adama bakma sen, o erkeklerle kadınların yağ oranının aynı olabileceğini düşünüyor. Yağ oranın düşük. Bir erkekte %7 yağ oranına bedel. Aslında bu spor yaptığını gösteriyor.
Eğer söylediklerim sende yoksa yağ oranın doğru değildir.
Araştırdım kadında baklava kaslar falan olmazmış zaten erkek gibi her yerim sıkı bacaklarım biraz daha kaslı diğer kadınlara göre ama kalın değil
Google'a yaz bakalım ''karın kası olan kadınlar'' diye.
Erkeklere nazaran daha zor çıkar ama kadınlar da karın kaslarını belirginleştirebilir.
Ayrıca her insanda karın kası vardır, karın kası olsaydı dik duramazdın, öne doğru çökerdin. Ön tarafında omurga yok nitekim.
*olmasaydı
Haklısın onu demiyorum özel olarak karın kasina yönelik bir spor yapmadığım için normal ama günün 15 saati ayaktayım ve ayriyettten yürüyüş falanda yapıyorum yürüyorum aynı zamanda bacaklarım çoğu erkekten bile daha sert onunla alakalimi diye düşündüm
Valla bilemedim ama kas oranı bana fazla gibi geldi. edit:Boy 1.82 Kilo:60 Kas oran:%62 Yağ oran:%3 (Oranlar yüksek gelebilir sporcudur normaldir :D)
Kanka boşver kadının kalçası yemeğin salçası
Sıkıntı şu bu değerlere göre kuru göt falan olmam lazım ama o kadarda değilim yani. 😄
Cevap
6Cevap
yağ oranın düşük normal kadınlarda yağ oranı 20 dir vücudun cokmu parçalı yani böyle kaslı ve kuru
Yağ oranınım düşük olması normal çünkü 1.62 boya 44 kilo çok az yağ yok zaten görüntüde çünkü bacaklarım gerçekten biraz fazla kaslı diğer kadınlara göre ama kollarim belim normal
10 filan olsa iyi bence
cahillikte son noktasın kadın erkek farklıdır
Heyyy ben kadınım 💃😄😄
Canım benim %14 bile çok düşük bir oran ona takıldım kadinlarda %6'ya falan cekemezsin zayıf biri için bile %20ler normal
soran kız kör müsün senin oranlar erkeklerle alakalı
taş gibi hatunsun heralde
Yağ oranını azaltmalısın :)
Yağ oranim normalden çok düşük çıktı sen ne diyorsun 😄
gerçi doğru bayanda %20 civarıydı normali bian kafa benimkine gitti :D
Sorun yok bu kadar dert etme
Nerden baktırdın?
Programı tartiya bluetooth bagliyosun
Çok zayıfsın
Sen Lazar angelov?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar