Hangisi pek hangisi
Sabah...
Akşam...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araştırmalara göre sabaj kardiyo yapanlar daha fazla yağ yakıyor. Çünkü sabah yaptığın spor senşn vücut yağlarından kullanıyor enerji için, sonrasında yediğin yemekler de günlük ihtiyacın olan ve bedeninin bazal metabolizma için harcayacağı besinler zaten. Yani koştuktan sonra üzerine yersem yaktığımı geri alırım zihniyeti yanlış. Ayrıca gündüz sporu metabolizmanı hızlandıracağı için yapılan diyetten daha fazla verim alırsın
Ben çift spor yapıyorum :) bunlardan bir tanesi çok yoğun kardiyo. 1 saat ile 1 saat 20 dakika arası. Diğer spor ise ip atlama ve Squat üzerine. 30 dakika. Ağır olanı sabah mı akşam mı yapmalıyım?
Not: ağır olan 600-900 kalori düşük olan: 150-300 arası yaktırıyor.
Akşam yemeği ile sonraki günün kahvaltısı arasında ne kadar çok uzun süre olursa o kadar iyiymiş sağlık için.
Onda sıkıntı yok ablacım :) soruma dönersek?
Kardeşim cevabı yazdım zaten. Sen sınava falan girme nolur.
Ya mesele burada yemek yemek değil ki, mesele sporu akşam mı sabah mı yapmak; ben o yemek ayrıntı olarak verdim ki, sormayın diye. Ben sınava falan girmem rahat ol, sizin gibilere sınav hazırlamakla meşgul olacağım :)
osym de mi çalışacaksın, neyse başarılar.
Bro fazla yeme abur cubur akşam normal ye yeter sana
abur cubur yemiyorum zaten normal yemek yiyorum ona göre değerlendirme yaparsann
Cevap
2Cevap
Aç karına kardiyo. Sonra protein ağırlıklı beslenme.
Kilo vermek isteyen birisi için, akşam tüm yorgunluğu spor ile atıp daha çok yaktırmaz mı mantıken
1 dk boyunca cardio falan bu ne diyo diye düşündüm sağlıkçı olmak böyle bişey :/
ikinci seçenek kilo vermek için daha ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar