Arkadaşlar evden pek çıkamıyorum fakat zayıflamam gerekiyor evde nasıl zayıflarım?
(boy=165 kilo=75)
(boy=165 kilo=75)
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ
yakımını kolaylaştırır.
1 adet elma
1 çorba kaşığı bal
1 yemek kaşığı chia tohumu
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 su bardağı kadar da içme suyu
Bağırsak temizleme diyeti nasıl hazırlanır:
Bütün malzemeleri chia tohumu hariç bir bardağa doldurun ve üzerine su ilave edin hepsi karıştıktan sonra en son chia tohumunu ekleyin ve 5 dakika kadar karıştırın.
Bu karışımı sabahları aç karnına için ve 3 hafta kadar devam edin. Daha iyi sonuç almak için bol sıvı tüketin (yaklaşık 2 litre) ve bağırsakları boşaltmaya teşvik edin.
3 haftanın sonunda bağırsaklarınız toksinlerden arınmış ve 10 kilo kadar zayıflayabilirsiniz.
EİG için teşekkür ederim.
Youtube'da egzersiz videoları falan var onlara bakabilirsin. Yardimci olacaktir :)
ooooo boyun kısa kilon çok günde 3 litre su iç hatta daha fazla 18 bardak iç kolaylık sağlayabilirsin o da şöyle sabah 6 babrdak öğlen 6 akşam 6 olur. sabah kahvaltını kesin yap kibrit kutusu kadar peynir 2 haşlanmış yumurta ekmeksşz olmaz dersen 1 dilim olmak şartıyla ekmek asla meyve suyu yok yemek sırasında 1 bardak su al 4 yiyişinde bir 2 yudum su iç. günde sadece 30 dakika bile yürü dışarıya çıkmam dersen evde 35 dakika yürü hatta squatgirl diye bir kadın yapıyor yürüyüşü aç onunla birlikte yürü öğlen acıkmazsan yeme acıkırsan ekmek yeme 2 ceviz ye 4 yemek kaşığı yoğurt yoğurda zerdeçal pul biber ve tarçın döküp ye metobolizman aslanlar gibi hızlancak. akşam 5 ten sonra yemek yemiyceksin. akşam yemeğinde ekmekte yok sebze yemeği et yemeği herşey olabilir ama çok yeme tam doymadan kalk ve 1 meyve yiyip 10 dakika yürü
Paketlenmiş bütün gıdalardan uzak dur. Börek, çörek... hamur işlerinden uzak dur, günde 6 küçük dilim ekmekten fazlasını yeme. Şeker kullanma, sadece abartmadan meyve ye. Pirinç pilavı, makarnayı en aza indir. Evde yapabilirsen ip atla.
Cevap
10Cevap
Şu süreçte diyetisyene gitmek mümkün olmuyor, sizi çok iyi anlıyorum. Diyetisyen bir arkadaşım bir probiyotik önermişti bana, 1 haftadır kullanıyorum, sonuç vermeye başladı bile. Microbiome Lactobacillus Gasseri. Tavsiye ederim size de. n11 de satılıyor. Bir iki sitede daha var.
Evde aksatmadan bazı egzersiz hareketleri var onları yapabilirsin. En önemlisi bol su tüketmen. Kola gazoz tarzı lite bile olsa uzak duracaksın. Hazır gıdalardan uzak dur. Makarna pilav tarzı şey leri yarım porsiyona düşüreceksin. İlgilenirsen bazı hareketler var onları yapmak zorundasın. Vücudu aç bırakan diyetler faydalı değildir bilgine.
senle aynı durumdayız :) fakat ben şaka maka bir baktım 78 kilo oluvermişim. 23 nisanda diyete başladım ve egzersiz yapıyorum şu an güncel kilom 73,7 :) istersen diyet arkadaşı olabiliriz :D
Evde, bahçede, dağda, bayırda farketmes önemli olan kalori açığı oluşturmak
evde yutubdan boombyah dance yazıp aç bak nasıl zor hareketler var dansta :)
Bak sana şöyle söyliyim. Bazılarına sağlıksız gelebilir ama ben bu şekilde 12 kilo verdim.
Kahvaltıyı kaldırdım. Diyet listelerindeki kibrit kutusu peyniri görünce tepem atıyodu. Çünkü doymadan başlanan bir günde aklım yemekte kalıyordu. Bende yemek yerine içmeyi tercih ettim. Sabah çay bir avuç leblebi. Öğlene doğru sade türk kahvesi öğle ayran öğle sonu maden suyunun içine limon doğrayıp onu içtim. Bu şekilde limon lokum gibi oluyo tavsiye ederim. Akşam canımın istediği ama kalori sınırını aşmayan bir şeyler yedim. Kalori sayacı kullandım yazıo iyi bir uygulamadır. Bu sefer günde kaloriyi kısıp günün sonuna yemem gerekenin yedim yok yattım. Midemde çok rahat aç kalmadan küçüldü. 1400 kaloriden fazla tüketmedim. 2 ayda 12 kilo. Tavsiye veririm daha tabi istersen.
Bodyweight diye birşey indirdim eğer bakarsan belki yardımcı olur sana
Basit spor hareketleri yap yediklerine dikkat et , abur cubur yeme bol bol su iç
Benimde boy 1.59 kilo 57 bende zayıflamak istiyom diyetteyim, salata çorba diyeti olabilir
Diyet, dans ve su. Bu şekilde 2 haftada 10 kilo verdim. Diyet çok sıkıydı ama.
Nasil verdin
Diyeti soylesene
Ne mutlu sana tuttun mu bişeyler gelecek ele diye bir söz duydun mu sen
Birtane kadın var chole diye onu izle egzersizlerini birde günde 2 öğün ye sadece
Yemegi seviyorsan spor daha mantikli hem devam edersen guzel sonuclar alirsin
Ben diyetisyenim benle iyi geçinerek olabilir 😎
Spor yaparak
#Emirhancankir1
Aşık ol 1haftada 3kilo Garanti
Sağlık beslenme su bide spor
Bu sorunun cevabını verebilecek olan sensin bence
Egzersizlerle
Oy oy o kilo gitmez
Az ye
evde zayıflayamazsın
diyet
Yemeyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selam!
Zayıflamak hepimiz için çok önemli ama daha önemli olanın zayıflamak haricinde sürdürülebilir bir program olması gerektiğini düşünüyorum çünkü zayıfladıktan sonra normal beslenmemize geri dönersek kilo alma ihtimalimiz oldukça yüksek olacaktır.
Öncelikle kendinize uygun beslenme anlayışını düşünmeniz lazım, kahvaltı yapabiliyor musunuz, öğle yemeği tüketme ihtiyacınız var mı, ara öğüne ihtiyaç duyuyor muyuz bunları ve bunların fazlasını sorgulayarak beslenme programı oluşturuyoruz.
Bunun dışında ihtiyacınıza göre değişmekle beraber;
Sabah: 1 yumurta + 1 dilim peynir + 6-7 adet zeytin + 1-2 dilim tam buğday ekmeği ve yeşillik
Öğle: Izgara tavuklu/balıklı salata + 1 dilim ekmek
Ara: 1 su bardağı süt/sütlü kahve + 1 dilim ananas veya 6-7 adet çilek
Akşam: Sebze yemeği + yoğurt şeklinde bir beslenme programı oluşturabilirsiniz.
Sevgiler.