En az 5 -10 kilo almak istiyorum bildiğiniz öndrdiğiniz bişey var mı arkadaşlar yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılKilo almanız için
Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak
Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor.
B. Peynir: 200 kalori bulunuyor.
Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4te 1ini, erkeğin ise 5te birini karşılar.
A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur.
Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar.
Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur.
Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz.
Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır.
Muz
Fıstık ezmesi
Patates
Fasulye
Tereyağı ve zeytinyağı
Üzüm ve İncir
egzersiz
Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır.
Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir.
Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.05 Yorumla- +1 yıl
Bende yemek istiyorum da iştahım yok işte zorla da gitmiyo
- +1 yıl
İştah açmak için.
Adaçayı
Gece terlemesine sebep olan hastalığı iyileştiriyor. Kanı temizleyerek, mikropları öldürüyor.
Nezle ve boğaz Ağrılarına iyi geliyor.
İştah ve zihni açıyor. Uyarıcıdır. Bademcik iltihabı, boğaz hastalıkları,
diş iltihaplanmaları ve ülsere iyi geliyor.
Papatya çayı iştah açar.
1 bardak kaynar suya, 2 gram papatya konulup 10 dakika bekletilir. Bu karışımdan günde
1 bardak sabahları aç karnına tüketilmelidir.
Havuç tohumu
1 çay bardağı kaynamış suyun içine,1 çay kaşığı havuç tohumu atılır.
Kısık ateşte birkaç dakika kaynattıktan sonra, 10 dakika demlendirilir.
Sabah, öğle ve akşam tok karnına içilir. - +1 yıl
Tamam çok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim. Şifa olsun.
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
yiyerek kilo almak istiyosan yatmadan once buyuk bir bardak bal sut ceviz yulaf karisimi ic kalorisi cok yuksek kilo aldirir bana bile aldirmisti ama onermem sadece yag olarak aliyosun daha sonra gobek cikmaya baslayinca vermek icin ugrasmistim :) saglikli kilo almak istiyosan spor yapmani oneririm herturlu faydasini gorursun
07 Yorumla- +1 yıl
Spor yapmak şart oldu zaten :)
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim gidicem :)
- +1 yıl
Evdemi yapayım sporu. Doğru düzgün soipor yapmadım hiç. calishtenics bu dedğiniz ne oluyor
- +1 yıl
vucut agirligina dayali bir sistem baslangic olarak sinav barfiks squat ve karin egzersizleri yapabilirsin daha sonra guclendikce daha farkli hareketlere geciyosun human flag front lever gibi hareketleri var illaki gormussundur internettede bu konuda bocla video ve kanalda var
+1 yılBol kalorili beslen. Makarna, patates, ekmek, tahıllar. Kahvaltı yap mutlaka ara öğünlerin olsun. İştah açan vitamin kullanabilirsin. Kilo almak için spor salon programları var onlara yazılabilirsin.
05 Yorumla- +1 yıl
Vitamin derken
- +1 yıl
Vitamin kompleksi. Multivitaminler yani. İçinde karışık vitamin olan reçetesiz satılan haplar. İclerinde c vitamini ve folik asit olduğundan iştah açıyorlar. Vinalac immunitum diye bir vitamin var özellikle bayanlar için. Hem sindirim sistemini düzenliyor hem vitamin. Hiçbir zararı yok. Normal zamanda, hamilelikte ve emzirirken bile kullanılabilir.
- +1 yıl
Adı vinalac immunitum mu
- +1 yıl
Evet. Vinalac desen de bilirler.
- +1 yıl
Tamm canım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılDevlet hastanesine git diyetisyenle gorus senden kan alip tahlil yapacaklar ona gore kilo alman icin sana liste vercek
06 Yorumla- +1 yıl
Randevulumu gitmem gerek nasıl yapıcam onu
- +1 yıl
İkamet ettigin sehirden ucretsiz 186 alo hastane randevu hattinj ariyorsun telelfona cikan personele bulundugun sehirdeki devlet hastanesinde bransi diyetisyen olan bir doktorun hastasi olarak randevu almak istiyorum diyeceksin personelde sana atiyorum su hastanede su veya bu diyetisyen var hangisini tercih edersiniz diye siruyir sende farketmez diyeceksin isim soy ismn tc numarani veriyorsun sana hangi saatte hsstsnede olmak istersin diyir sende sabah en uyguni diyorsun onlards sana 9/da ilk sira olarak hastanede olunux diyir sende tc kimliginle ilk en onde sirada oluyorsun
- +1 yıl
Randevu almayı biliyorum ama devlet hastanesinde ditesiysen olduğunu bilmiyordum. Hep dahiliye den aldım oda bir işe yaramadı
- +1 yıl
İkametgah ettigin hastanede diyetisyen olmayabilir dogrudur. Olmayan yerde dahiliye vardir. O zamn su sekildde sana tavsiye edeyim. Sadece 60 tl ile ozel hastanedeki diyetisyene git sana yardimci olur
- +1 yıl
Tamam gitmeyi düşünüyorum sağolun :)
- +1 yıl
Rica ederim gecmis olsun
+1 yılEvlen doğum yap kilo alırsın diğer türlü yesen de alamazsın 😂
012 Yorumla- +1 yıl
Kilo almak için evlenmek mi gerek 😂😂
- +1 yıl
Kilo almak için yemen gerek öyleyse bol bol ye ne soruyorsun ki 😂
- +1 yıl
Evlilik de çocuk da kilo aldırmıyor, tecrübe ile saabit. Hala 50 kgyim 1.75 boyla 😂😂😂 bünye ile ilgili biraz
- +1 yıl
Ne demek kilo aldırmıyor ya evlenmeden önce incecik olan kızlar evlenince aşırı kilo alıyor benim gördüklerim tamamen öyle 😂
- +1 yıl
Onun evlilikle alakası yok. Çoğu evlenince ev hanımı oluyor. Bütün gün tv karşısında yemek yiyim hiçbirşey yapmamaktab oluyor. Nasılsa evlendim diye ne bakım kalıyor ne vucut. Biraz beyinle de ilgili. Bırakmıycan kendini almıyorsun kilo falan.
- +1 yıl
@sicklequeen evlilikle alakası yoksa bu da öyle yapsın evlenmeden otursun evinde börekleri pastaları yapsın yapsın yesin 😂
- +1 yıl
Hah işte evlenene kadar mutfaga gitmiyorlar, geziyorlar hayat aktif, okuldu işti eğlenceydi konserdi derken. Evlenince evdeler hayat bitmiş gibi davranıyorlar ondan böyle oluyor. Yoksa evliliğin tek başına birşeyi yok. Oturaun evinde yemek yesin aynen 😁
- +1 yıl
şu an evdeyim yatıyom öyle ama yine kilo yok o nasıl oluyor peki anlamadım :))))
- +1 yıl
Yemiyor işte yese kilo alacak ama yemiyor bir de gelmiş burda kilo alamıyorum diye dert yanıyor. Git eczaneden prakten şurup al yan etkisi iştah açıyor ve uyku yapıyor çok işine yarar günde 7-8 öğün yersen kilo alırsın 😂
- +1 yıl
😂😂😂 bir an annem konuşuyo sandım hahaha. Uyku hapı alıyorum hususi gece biraz açılıyor iştah yiyorum sabah tekrar eski halimi alıyom :))
- +1 yıl
Uyurken kilo veriyorsun resmen sen ya 😂
- +1 yıl
Galiba öyle oluyor :)))
+1 yılSadece yemek yiyerek göbek yaparsın ancak. bol yemek bol spor yap ama spor diye gidip kardiyo yapma
00 Yorumlageceleri uyumasan once seviyorsan sekerli sut ic ama abartma:)
00 Yorumla
+1 yılhergün 1 kase dondurma ye tuzlu fıstık ye 1 avuç sonraa ceviz badem bunları bol tüket
03 Yorumla- +1 yıl
Tamm deniyim bir :)
- +1 yıl
İştahın yoksada pharmaton dene vitamın hapı eczanede var mukemmel iştah acıyorr iyi aksamlar.
- +1 yıl
Tamam alıyım hemen teşekkür ederim iyi aksamlar:)
1. Yaşın kaç?
2 . Metabolizma hızın nedir?
3. Spor yapıyormusun?
4. Gunluk öğün sayın nedir?
Bunların cevabına göre tavsiye verebilirim02 Yorumla- +1 yıl
Yaş 25 metabolizma hızımı bilmiyorum spor yapmıyorum günlük öğünüm iki ya da uç canım ne zaman yemek isterse
+1 yılSüt-arpa-mısır karışımını ye :)
10 Yorumla
+1 yılAynı karardayım ama hiç birşeyin faydası yok
10 Yorumlagece yemeği bol bol kalori ve yağ alırs
10 YorumlaCici bebe yiyip kilo alma diyeti vardı
03 Yorumla- +1 yıl
bir kere geçen aldım sütle karıştırdım yemeye başladım midem altüst oldu vazgeçtim
- +1 yıl
Yok ben beğenmedim sütle aram iyi değil ya ondan galiba :) pekmezi denemeye çalşıyım
Kaç kilosun boyun kaç
010 Yorumla- +1 yıl
1.66 falan boyum kilom belki 50 nin altına düştü en son 50 ydim ama biraz zayıfladım
- +1 yıl
Nasıl iyi ya gören çok zayıfsın diyor ama giydiğim sanki üzerimde emanet gibi geliyo
- +1 yıl
Protein derken
- +1 yıl
O ne ki bilmiyorum ben
- +1 yıl
Yok midem kaldırmaz onu ya
+1 yılGünde 5 tane haşlanmış yumurta ye her sabah
06 Yorumla- +1 yıl
bir tane bile yiyemeyen ben 5 taneyi yersem kusarım herhalde düşünürken bile midem bulandı
- +1 yıl
Protein bu bende şu an 5 tane hasliyorum
- +1 yıl
Yok mide almıyor 5 taneyi ya
- +1 yıl
☺ o zaman mantı makarna kilo yapıcı bişileri yiyeceksin sabahları mutlaka bir tane yumurta tüketmen lazim
- +1 yıl
İştah sorunu olmazsa herşeyi yicem de zorla yiyorum ya
- +1 yıl
Sağlığın için formunda kalmak için ye ama sabahları bitene yeşil elma iyi gelir aç karna
+1 yılPatatese makarnaya aban
03 Yorumla- +1 yıl
İştahım fazla yok ya iştahım olsa alıcamda iştah açan bişey var mı ki
- +1 yıl
Arı sütü polen kullan, aktarlarda satılıyor, iştah açıyor
- +1 yıl
Tamm deniyim sağolun
+1 yılkalcani buyutmek isteesen yarfm ederm
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oluyomuş o
- +1 yıl
ozele gel soylm
- +1 yıl
bir git işine ya
- +1 yıl
sen bilirsn
+1 yılHunharca yemege saldır 😀
04 Yorumla- +1 yıl
İştah olsa yaparımda. Sanki zorla tıkıyorum ağzıma
- +1 yıl
İştah acıcı ilaç kullan o zaman 😀
- +1 yıl
öyle bir ilaç bulamadım doktora gittim Yok diyor
- +1 yıl
Bitkisel yollardan dene araştır netten
+1 yılalamqzsn
014 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
genetik oluyo bazilarnda
- +1 yıl
Yok aslında alıyorum iştahım iyi olsa ama iştahım yok
- +1 yıl
hmm duzenli. uyu ve. gun icinde fazla oturma ayakta dur veya seni. yorucak isler yap anca bu seklde istahin açılır
- +1 yıl
Evdeyim çalışmıyorum uykuya veriyorum kendimi onda da düzensiz besleniyorum işte.
- +1 yıl
uykuya vermek ve evde olmak iste buda mahvediyo... vucudun enerji sarfedip o enerjiyi besinlerden cksrtmssi lazm. aclik hissi bu yuzden olusmuo iste sende
- +1 yıl
Evet onu bende fark ettim çalışırken sabah erken kalkıp öğünü kaçırmadan yiyordum kilom şimdikine göre iyiydi tam anlamıyla iştahım olmasada.
- +1 yıl
calistigin isede bagli cslistigin. yer full masa basi isiyse sadece ogunler duzenli. yersin sabah ogle aksam... ama yine istshin mukemmel olmaz cnku masa. basidir... sana tavsiyem spora git 1 saat kos yuru bandinda ve hafif ahgrliklarla calis... cok saglam enerji harcatyo cok saglam aciktiriyo
- +1 yıl
Aynen masa başıydı çalıştığım yer. Enerji pek sarfetmiyorumm. Evet haklısınız spor yapmam lazım :)
- +1 yıl
aclik hissi her zaman enerji sarfetmekden dogar.. mesela ben gecende 10 km. yurumustum. o kadsr midemde bosluk olusmustuki eve gidince aklinin alamicagi kadar cok yemistim 😄
- +1 yıl
Erkeklerin iştah sorunu yok zaten ya :) yok yürümek yaramıyo bana
- +1 yıl
anladm. istahina insallah kavusursun :)
- +1 yıl
İnşallah teşekkürler :) :)
- +1 yıl
rica ederimmmm :)
+1 yılyatarken yemege asil
10 Yorumlabende bende
10 Yorumlaspor yemek uyku
02 Yorumla- +1 yıl
Uyku var ötekiler yok :)
Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. bol bol ye
00 Yorumlaye iç sıçma
07 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir öneri tebriklerrr
- +1 yıl
spor yapıyosan antrenman dan sonra yapmıyosan yatmadan 1 saat önce yapıp içeceksin bunu.
bir tane muzu eti lilalif (sade olan) ve bebe bisküvisini blenderda iyice çekiyosun sonra 400-500 ml süt ile karıştırıp içiyosun. dikkatli ol kilo aldıktan sonra verme sorunun olmasın çünkü bunlar seni yağlandırır. - +1 yıl
Muzu eti lilalif ne ki :) bebe büskivisinle sütü demedim de midem almadı ya
- +1 yıl
manavdan veya marketten 1 adet muzu alacan tamam mı? marketten eti lilalif yulaf ezmesi alacaksın sonra süt var inekten çıkan onuda alacaksın bebe bisküvisi var ya şu çocukken süte batırdığımız onu da alacan. eve gidecen kapıyı açacan içeri giriyosun elbiseni değişiyosun. mutfağa geçiyosun dolaptan blendırı alıyosun fişe takıyosun. kapağı açıyosun. muzu poşetten çıkarıp soyacaksın dilimleyip blendıra koyuyosun sonra 150 gr eti lilalif yulaf ezmesi koyuyosun ve 50 gr bebe bisküvisini koyuyosun. blendırda iyiyce çekiyosun. sonra 400 ml süt koyuyosun tekrar çekiyosun yatmadan çnce içiyosun yatıyosun. anladın mı?
- +1 yıl
Anladım baya detaylı bir açıklama oldu teşekkürler sütü içebilirsem yapıcam :))
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım