Bu Allahin bize vermis oldugu en guzel nimet bence😊istedigin herseyi sinirsizca yiyorsun diyet derdin yok gecenin korunde bile 2 tabak kizartma yiyebiliyorum😅yine de tık yok

soldakine rastladım ama sağdaki çok azdır ve hormonsal bir rahatsızlıktır bence. su içsem yarıyor diyen insanlar sadece su içse aslında yaramayacak. yemeklerini az yiyor tatlıya yükleniyor. metabolizma yavaşlığı diyorlar. spor yapsalar, kasları artsa belki de böyle olmayacak bilmiyorum. ama gerçekten çok az yiyip kilo alan varsa çok korkunç.
been durmadan yemek yerim 47 kilonun üstüne cıkamadım bir
Aldığın kalorinin fazlasını yakarsan mantıken kilo alman imkansız zaten. Yeyip yeyip kilo almamak diye bir şey yok. Tıka basa yeyip hareketsiz bir yaşam sür bak nasıl alıyorsun kilo.
Zaten hareketsizim
çok yemek seçiyorum ama fazla yiyorum yine de. 4-5 yıldır geceleri de dahil yememe rağmen dediğin gibi 1-2 kilo verdiğim bile oluyor. çok kıskanıyolar ama dikkat et 😂
Cevap
45Cevap
Ya arkadaş Çok kötü bir şey oldu kendimi bildim bileli bir deri bir kemiğim kilo almak istiyorum ama maalesef alamıyorum birazcık ya birazcık 😞😅😅
Bende aynıyım çok yerim ama zayıfım gerçi işe ilk başladığım sıra iyi kilo almıştom ama bu sefer o yüksek kiloda sabşt kaldı.
günde 8 öğün yemek yerim millet gece tuvalete ben yemek yemeye kalkarım ama hiperaktiflik tanısı var bende kilo alamazmışım
tertemiz bir olay canin ne issterse göm.
gece acıktın dolapta ne varsa göm.
kokoreç fasfod miss gram almiyorsun misss.
hayat bize güzel
Kilo alamayanlar değil kilo almayanlar diyeceksiniz :D Metabolizmam hızlı, spor yapıyorum sürekli o yüzden daima fitim.
ınstgram sana soru soracak bir malzeme çıkarmış :)))
Yok simdi soru aklima geldi bu googleye yazdm ordan indidim inatagramdan gorup gelmedi aklima
çünkü o paylaşımı 1 saat önce ınstgram da gördüm de paylaşan paylaşana orda da :))
Ben gunduz gordum evet 😅
demek haklıymışım güzel takip ederim soru paylaşımlarını nereden etkilenipte paylaştıklarına bu sosyal medya insanı iyi etkiliyor
Hayir gunduz gordum ama bu paylasimi ondan esinlenerek yapmadim
haklısın sana inanmayacak değilim basit bir soru için bana yalan söyleyecek değilsinya ;))
biraz salsam kilo alıyorum ya inş sizde öyle olursunuz:)
Tovbe deee
İnsallah yuzun mayin tarlasina doner ami
Regl olrsun insallah
En sevdigin tsortun yirtilir insallah
Topuklu ayakkabim. yok ve hic giymedim. su yasima kadar sevmiyorum cunku hehh😅
😡😡aaa ytr
bennnn 4 kisilik ailenin yedigini yiyom yok abi yok mk kilo kilo almak istiyorum artik
ben varım.
zamanında mahallede zayıflama yürüyüşü yapan kadınlar imreniyordu bana
Kendimi gördüm sanki 😇🙈🙈
aynı ben... 1 oturuşta kuzuyu yerim ama bugünler de vegan olmayı kafama taktımmm...
ben ya sıfır karın hayatımda daha hiç göbek denen bisi olmadı kendimde ama aşırı zayıf olmak da iyi bir şey değil
Çok iyi gerçekten özellikle kadınlarda çok avantajlı
Nefes alınca bile kilo alırım ben
Neden böyle yapıyosunuz ya of bende istiyorum
metabolizmaniza kurban sizin
alanlarda burda guzelim
bu durumdan sıkayetcıyım
Tam tersiyim işte ben de.
su ozelini acarmisin bana :)
Yok ben salarsam alırım
Yoo ben nimetten saymiyorum bunu.
Soldaki sahis ben olmaliyim
+1