Şampuan kullanımı saç bakımımızın en önemli parçasıdır. En iyi şampuan tercihi saçlarımızın yapısına, ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir. Saçlarımıza uygun, ihtiyacını karşılayabilecek şampuanı tercih ederek saç sağlığımızı koruyabiliriz.
Hangi şampuan daha iyidir?
1. Saçlarım hem beslensin hem de canlansın diyorsan: Elidor Yoğun Besleyici Kür Kakao ve Shea Yağı Şampuan
Elidor Yoğun Besleyici Kür Kakao ve Shea Yağı Şampuan
İçeriğindeki Kakao ve Shea yağı sayesinde saçları derinlemesine besler, canlılık kazandırır. Aynı zamanda saçların nem oranını dengede tutar, yumuşaklık vererek kolay tarama sağlar.
2. Saç uçlarım güçlensin, hep sağlıklı görünsün diyorsan: Elidor Güçlü Saç Uçları Hindistan Cevizi Yağı Şampuan
Elidor Güçlü Saç Uçları Hindistan Cevizi Yağı Şampuan
Kokusu muhteşem olan şampuanlardan bir tanesidir :) Elbette şampuan seçiminde kokuya göre tercih yapmıyoruz, öncelik saçlarımızın sağlığı! İçeriğindeki Hindistan Cevizi Yağı sayesinde saçlarınızı besler, güçlendirir ve korur.
3. Saçlarım hep canlı görünsün, her türlü zorluğa karşı dirençli kalsın diyorsan: Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar Bal ve Papatya Şampuan
Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar Bal ve Papatya Şampuan
İçeriğinden bunun da kokusunu tahmin etmişsinizdir, resmen harika ?? İçeriğindeki bal ve papatya özleri sayesinde saçları canlandırıyor, derinlemesine bakım yapıyor.
4. Çabuk sertleşen saçlarım yumuşacık olsun hem de beslensin diyorsan: Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Argan ve Babassu yağları içeren formülü sayesinde saçları dipten uca besliyor, nem oranını arttırıyor ve yumuşacık yapıyor. İlk kullanımdan itibaren farkı görebilirsiniz.
5. Saçlarım hem sağlıklı olsun hem de hızlıca uzasın diyorsan: Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar için Şampuan
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar için Şampuan
Biotin içeren özel formülü sayesinde saçların uzamasına yardımcı oluyor. Unutmayın, sağlıklı saç her zaman çabuk uzar! Elidor sağlıklı uzayan saçlar şampuan saçlarınızı dış etkilere karşı korur ve sağlıklı olmasına yardımcı olur.
Dediğim gibi şampuanınızı saç probleminize göre tercih etmeniz, daha sağlıklı saçlara kavuşmanıza destek olacaktır. Elidor'un her saç problemine uygun şampuanı mutlaka var :) İşte çeşitleri;
Elidor Esmer Parlaklık için Şampuan
Elidor Detox Ferahlığı Limon ve Yeşil Çay Şampuanı
Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuanı
Elidor Güçlü ve Parlak Saçlar için Şampuan
Elidor Kepeğe Karşı Etkili Şampuan
Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan
Elidor Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Bakım Şampuan
Elidor Kalın ve Gür Saçlar için Şampuan
Hangi şampuan kullanılmalı?
Hangi şampuan kullanılmalı sorusuna gelecek olursak, saç tipinize uygun, saç probleminize yarayacak şampuanı tercih etmeniz gerekiyor. Bu sayede saç probleminizin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Şampuan önerilerim bu şekildedir :)
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elidor turuncu seri mükemmel, kokusunu falan çok seviyorum ama onarıcı bakım yapması özellikle çok iyi. Bakım kremi ile beraber kullanınca kırık oluşumunda baya etkisini gördüm. Tabi yan ürünler de kullanmak lazım. Saç maskesi de kullanıyorum ara sıra. Sonuç olarak herkesin saçına iyi gelen şey farklıdır :)
acikcasi Head en Shoulder, hassas saclar icin olanini kullaniyorum, bazende denk geldiginde bebek sampuanlarini aliyorum Johnson's gibi veya yumusak etkili olan bebek sampuanlari...
sen saclarina argan yagi varsa ondan sursene, veya zeytin yagi fark etmez, dusa girmeden once salarinda bir saate yakin beklet veya daha fazla evdeysen, hem parlaklik verir hem yumsatir, sonra saclarini normal sampuaninle yani avuc ici kdriyla bir defa yika yagli etkisi kalacaktir normal yani, saclarinin sagligina kavusmasini dilegiyle
birde su sampuan var Klorane, sac ektiren biri kullaniyor bunu, bende almak istedim ama annem head and shouldersin hassas saclar icin olanini alinca almadim, yani bazi head and shouldersler var (erkek icin olanlari) ki babaminkini kullanmistim saclarimi yipratiyordu, birde sizin evde su serttir, bir arastirsana sizin oturdugunuz yerde sular nasil diye, ondan kaynaklanabilir gerekirse suyu pet siseden kullanip yikarsin saclarini ^^
peki o zaman yag sur saclarina, ve head and shouldersun hassas saclar icin olanini al genelde pembe veya acik mor renklerinde olurlar, birde Kloran isimli sampuani bir arastir, iste yani ama en cabik yapabilecegin saclara yag surmek olur :)
ooo sur artik hepsini saclarina :) ne guzel bende yaparim bu hafta sonu aklima getirmisken :) ama argan yagi yapicam ben :))) babamin fasli arkadasi getirmisti istegim uzerine sagolsun :D ^^ ne sansliyim yaa hava atim biraz :D
ya napim ama cok guzel, bir yesen... hak verirsin yaa helede o pastalari var mi ... badem hamuruyla doldurmuslar ... baklava bile yiyemem bizim tatlilari ama onlarin yemekleri aaaaaaaa hatirlatma yani :D
sen fasli yemegi yememissin belli ki, ama balik tajinlerini beceriyorum o da var yani, masAllah magrifetim var merakim oldugu kdr :D ya anlatsana yemeklerinizi merak ettim simdi
yahu yemekleriniz hangileri diye soruyorum... senin memleket nereli sen bizim yemekleri dedin bende nesi varmis diye sordum, yah yah bir yemek bile pisirmiyorum kendime, gidip yumurta kiracam aklima cok yasa :)
Sarımsak özlü şampuan kullanıyorum. içinde bir ton vitamin de var. saçlarım kendine geldi valla. NOT: sarımsak özlü olduğu anlaşılmıyor bile kokusu yok renksiz...
Saçlarım 130cm çok kalın elektrikli ve çok kuru birçok şampuan görüyorum çok pahalılar işe de yaramamışlar ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir şampuan kullanmam lazım
He birde o var :) ben hep küçük alayım bence. Küçükler numunelik oluyor ya. O numunelik olanlar her zaman normal kullanımdan daha etkili oluyor sanki :D
En İyi Cevaplar