Merhaba Elidor'un en son çıkan Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuanını kullananlar var mı aranızda veya kullanmış olanlar? İşe yarıyor mu saçlarınızda değişiklik fark ettiniz mi hiç? :)) Yeşil Elidor kullanıcı yorumlarını arattım, iyi şeyler söylemişler hep. Elidor saç uzatan şampuan seti gerçekten saçları uzatıyor mu, siz de bir görüş bırakır mısınız? Elidor Şampuan Sağlıklı Uzayan Saçlar 550 Ml bir de, kocaman bir şampuan baya da gider gibi, şampuan bitene kadar Rapunzel olur muyum. :D Saçlarım kısa ve uzatmak istiyorum, Elidor saç uzatan şampuan süslü kızlar için ideal galiba. <3Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi Kullanıcı Yorumları
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serisi hakkında bilgi verir misiniz?
Selam 🥰 Normalde, normal bir kişinin saçının ortalama 1-1.5 cm uzadığı kanıtlanmıştır. Saçlarımız daha yavaş uzarsa, saçınızın genel sağlığı için gerekli önlemleri almalısın. Özellikle vitamin eksikliği, hormonal değişiklikler ve genetik özellikler saçın genel sağlığının temel faktörleridir.. Elidor sağlıklı uzayan saçlar saç ve tırnak sağlığında etkili, Biotin olarak bilinen B7 vitaminini içeriğiyle, saçlarını dipten uca besler ve uzarken kırılmaları önlemesine yardımcı olur. Böylece saçların gücünü korur. 💚
Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi Elidor'un en beğendiğim serilerinden bir tanesidir :) Saçlarımız yıpranabilir, bize küsebilir, uçları kırılabilir ve kestirmek zorunda kalabiliriz. Böyle durumlarda saçlarımızın sağlığını korumak, hızlıca uzatmak için aşırı yararlı oluyor :) Elidor zaten her saç tipine uygun ürünü barındırıyor, istediğiniz özelliklerdeki saç bakım ürünlerini kolayca bulabiliyorsunuz. Kullanıcıların Elidor tercihleri için:Hangi renk Elidor saçlarınızın beklentilerini tam olarak karşılıyor?
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan nasıl?
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan
İçeriğindeki Biotin içeren formülü sayesinde saçların sağlığına kavuşmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda yıpranmalara karşı saçları koruyor. Biliyorsunuz, yıpranan saçların uzaması duruyor ya da yavaşlıyor. Biotin olarak bilinen B7 vitamini saçların sağlığı için oldukça önemli. Sağlıklı saç da her zaman hızlı uzamaktadır :) Elidor güzelliği ♥
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar kaç cm uzatıyor?
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar
Sağlıklı bir saç ayda ortalama olarak 1,5 cm civarında uzamaktadır. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi saçların sağlığına kavuşmasına, beslenmesine destek olur ve yıpranmalara karşı korur. Dolayısıyla saçlar normal olan uzama hızına yetişmiş olur :)
Elidor sağlıklı uzayan saçlar kullananlar arasında memnun kalmayan neredeyse yok :) Kullananlar saçlarının uzama hızının normale döndüğünü, saçlarının kısa süre içerisinde sağlıklı görünüme kavuştuğunu belirtmiş. Bende de kesinlikle böyle oldu. İlk kullanımdan itibaren saçlarım daha bakımlı, daha düzgün bir formda görünmeye başladı. Düzenli kullanımda saçlarımın uzama hızı da normale döndü.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisinde hangi ürünler var?
Elidor hızlı uzayan saçlar serisindeki ürünleri de öğrenelim: Seri olarak kullanırsanız, daha çabuk ve daha etkili sonuca ulaşabilirsiniz.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar için Şampuan
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi
Sağlıklı Uzayan Saçlar için Ekspres Bakım Spreyi
Serum Bakım Kreminden de oldukça memnun kaldım ben, kolayca durulanıyor ve saçlarda hiç ağırlaşma yapmıyor. İçeriğinde Keratin+Çam Terebentin yağı bulunuyor. Kesinlikle ikisi de saç uzamasında oldukça etkili. Ekspres bakım spreyi detayları için:Elidor bakım spreyi nasıl kullanılır?
Elidor'un severek kullandığım serilerinden birisi de Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi. Her saç tipine, her saç problemine kulak veren Elidor ''Saçlarım neden uzamıyor?'' diyenleri de es geçmemiş :)
Saç sağlığında oldukça etkili olan B7 vitaminini içeriyor. Saçlarımızın ihtiyacı olan nemi karşılayarak kuru saç probleminin önüne geçiyor. Kolay tarama etkisini kullanır kullanmaz görebiliyorsun :) En etkili sonucu almak için seri olarak kullanılmalı düşüncesindeyim. Ben öyle yapıyorum.
Biz kadınlarda uzun saç hevesi saçlarımızı kestirir kestirmez başlıyor :) Kısa sürede saç nasıl uzatılır? hemen araştırmaya başlıyoruz. Ben de böyle bir anımda Elidor Sağlıklı Uzayan saçlar serisini kullanmaya karar vermiştim. Çok etkili olduğunu söyleyebilirim :) Şimdi bu seriye yeni bir üye daha katıldı. Elidor Serum Bakım Kremi. Keratin+Çam terebentin yağı ile güçlendirilmiş formül. Saçlara ağırlık hissi vermiyor ve çok kolay şekilde durulanıyor. Her saç teline etki ettiği için günlük yıpranmaların önüne geçilmesini, sağların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlıyor.
Saçlarımın yumuşak, bakımlı ve sağlıklı bir şekilde uzaması beni tabii ki de mutlu ediyor :) Kullanmak isteyen varsa tavsiye ederim ♥
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisini uzun süre kullandım ve çok memnun kaldım. Kızıla boyattığımda saçlarım küsmüştü, uzamıyordu. Bu seriyle saçlarım can buldu ve daha sağlıklı bir şekilde uzamaya başladı. Bu seri içeriğindeki B7 vitaminiyle saça gücünü geri kazandırıyor, dipten uca besliyor. Böylece yeni oluşacak kırılmalar da önleniyor. Sağlıklı uzadıkları için saçlar daha dolgun ve havalı görünüyor.
Tam etki görebilmek için serinin tüm ürünlerini kullanmıştım. Şimdi bu seriye bir de Elidor Serum Bakım Kremi eklendi. O da harika bir içeriğe sahip ve kesinlikle saçı ağırlaştırmıyor, kolayca durulanıyor ve yağlı hissi bırakmıyor. İçeriğindeki keratin sayesinde fazlasıyla bakım yapıp saçı onarıyor. Çam terebentin yağı da saçı besleyip hızlı saç uzamasına yardımcı oluyor. Bu ürünleri seri halinde kullanıp senin de fayda görmeni isterim 🌺
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 yıl önce kullanıyordum saçımda gözle görülemeyecek kadar az derecede kırık vardı sonra bir hevesle baska sampuan ve maskeler aldım elseve gliss sac spreyi vs. Denemedigim urun kalmadi saçım resmen çimen gibi oldu sonra baya bir dusundum eski fotografima bakarak ne yapiyordum diye sadece elidorun saglikli uzayan saclar sampuanini kullandigimi hatirladim daha ilk yikamadan cimen gibi saclarimi adam etti yumusatti kabaran tepesi isil isil parladi ayrica cok hafif bir sampuan yikarken ipek gibi hissediyorum bence hepsi hikaye elidor sahane tabii ki elidorunda bazi sampuanlari kotu mesela yeni cikan kirmizi yosunlu sacimi kupkuru yapti ama ben saglikli uzayan saclar ve turuncu kutusunu yani yipranmis saclar icin olani cok sevdim sacim Şu an göğsümün 2 parmak gibi asagisinda kalcama gelince onarici sampuana gecicem
Bir ürünün sana fayda etmesini istiyorsan sadece o ürünü değil yanındaki eklerini de kullanman lazım. Böylelikle mükemmel sonuçlar elde edebilirsin.
Saçlarının uzamasını istiyorsan ayrıca kısa bir süre elektrikli şekillendiricilerden uzak dur bence. Badem yağı, hint yağı, argan yağı gibi bitkisel yağları saç diplerine sürebilir, saçlarını sık sık tarayabilirsin. Saçlarını sık sık taraman kan akışını hızlandırır ve diplerini besler, böyle bir durumda saçların daha çok uzar. Saçlarını sıkı toplama, serbest bırak öyle yat.
Saçlarına Elidor'un sağlıklı uzayan saçlar için olan ürünlerini kullanabilir ve sağlıklı bir şekilde uzayan güzel saçlarının keyfini çıkartabilirsin. Ben de saç kremini saç uçlarıma sürüyorum ve hemen duruluyorum. Kolayca yağlanan saçlarımı ağırlaştırmıyor, yani saçlarımın dostu. <3
kullanmıştım zamanla etkisini farkediyosun uzama sağlıyor. elidor sağlıklı uzayan saçlar kaç cm uzatıyor dersen, o şişe bitene kadar gerçekten gözle görülür bir uzama fark edeceksin. Elidor sağlıklı uzayan saçlar bakım kremi nasıl kullanılır onu da anlatayım, saç diplerine kesinlikle sürme. Hani "saç uzatacaksa dibe süreyim" falan diye düşünme. Saç uçlarına iyice yediriyorsun. elidor saç uzatan şampuan seti olarak kullansan daha iyi o yüzden hem kremi hem şampuanı olarak. yeşil elidor kullanıcı yorumları da okumuşsun, görmüşsündür etkisini :))
Saçlarını kestirdin uzatmak mı istiyorsun? Beline kadar uzun olsun bence. kızlara en çok yakışan saç uzun saçtır. İnsan bir düşünüyor şimdi kıza bakıyorsun saçlara bakıyorsun çok uzun ya saçları kızın çok güzel bakmış bir de saçı o kadar uzun ona çok iyi bakan biri kim bilir bize nasıl bakar düşüncesi oluyor. Kestirme uzatınca. da İki şampuanın da pek faydası yok. yapman gereken tek şey sık sık yıkamak
Bişey değil yine de sanki doğuştan öyleydi :-) Ayrıca saçına iyi bak yavaş uzasın gerekirse sağlam olsun ama. Ayrıca siz kızlar Of her şeyi takmıyorsunuz ya
Elidor Ne Diyor