Elidorun birbirinden güzel saç bakım yağlarını denediniz mi? * hangisi favoriniz de oldu.
Ben hindistan cevizi yağlı olana bayıldım.

Elidorun birbirinden güzel saç bakım yağlarını denediniz mi? * hangisi favoriniz de oldu.
Ben hindistan cevizi yağlı olana bayıldım.

Seçmekte çok zorlandığım için üç bakım yağından bahsedeceğim hepsi de birbirinden başarılı ve farklı saç problemleri için mükemmel sonuçlar veriyor.

Saçlarımın uçları kırılıp dökülmesini bu yağ sayesinde durdurdum diyebilirim. Saça mükemmel bir parlaklık veriyor ve çok sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Her kullanımda daha iyi sonuçlar veriyor ve hindistan cevizi kokusu gerçekten parfümleri aratmıyor.

Her gün daha mat ve daha kuru gelen saçların çaresi bence doğanın enerjisi avokado ve üzüm çekirdeği yağı içeren serum bakım yağı. Bu ürün sürekli olarak koruma, nemlendirme, ve saçlarımızın beslemesini sağlıyor. Saçlar aynı zamanda yağı kullandıkça güçleniyor. Muhteşem bir kokusu var ve doğallığa önem verenler için de 92% doğal içeriği olması çok önemli bir detay.

Superblend Sağlıklı Uzayan Saçlar, Güçlendirici Ve Besleyici Bakım kremi bu işte tam bir usta. Saçlarımın kırılmadan ve seyrelmeden uzamasında Elidor'un bu ürünü kesinlikle kurtarıcım. Aynı zamanda yumuşacık saçlara sahip olmamı sağladı.
Cevap
2Cevap
Yeşil olanı güzeldi ben kullandm
Turuncu olanı tavsiye edebilirim
Elidor superblend saç bakım kremi kullanıyorum ve memnunum.
Hindistan cevizli olanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?