#elidor @elidor bakım spreyi nasıl kullanılır? Ben losyon yapmak için aldım ama saç diplerine uygulamayın diyor. Bu ne kadar doğru? Saça zarar verir mi? Elidor ekspres bakım spreyi nasıl kullanılır?Elidor ekspres bakım spreyi nasıl kullanılır?
Saç bakım spreyleri de bakım rutinimizin olmazsa olmazları arasındadır. Çünkü saçlara kolay tarama sağlarlar ve koruyucu bir katman oluşturarak saçlara hasar verecek etkenlerden korurlar. Ben genel olarak seri kullanmaktan yanayım, yani Elidor'un bir ürününü aldığımda seri olarak alıyorum. Saç kremi, saç maskesi, saç spreyi gibi seri olarak kullandığımda daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Elidor saç bakım spreyi nasıl kullanılır? Elidor ekspres bakım spreyi her gün kullanılır mı?
Elidor ekspres bakım spreylerinin hepsi farklı içerikler taşıyor, hepsinin etkili olduğu bir saç problemi var fakat kullanım şekilleri aynı :)
Elidor ekspres bakım spreyi nasıl kullanılır?
Elidor ekspres bakım spreyi
Nemli ya da kuru saçlara uygulanabilir. Ben genelde duş sonrasında saçlarım hafif nemliyken de kullanıyorum. Saç diplerine değdirmeden 15 cm uzaklıktan saçlarınıza sıkabilirsiniz. Sonrasında saçlarınızı tarayabilir, şekillendirebilirsiniz. Karmaşık saçların bile kolayca açılmasına yardımcı oluyor :)
Elidor Doğanın Enerjisi Sprey: Canlı ve Dirençli Saçlar
Elidor Doğanın Enerjisi Sprey
Ben şu an Elidor Doğanın Enerjisi Ekspres Bakım Spreyini kullanıyorum. Bal ve papatya içeriyor, kokusu muhteşem :) Saçların cansız görüntüsünü bir anda yok ediyor, aynı zamanda saçları besliyor ve güçlendiriyor. Saçlarım kuruyken de aklıma geldikçe mutlaka uyguluyorum. Yani her gün de kullanabilirsiniz :)
Öncelikle sprey şişesini iyice çalkalayıp ardından kuru veya nemli saçınıza ürünü eşit miktarda yaymalısınız diplere değdirmemeye özen gösterceğiniz uygulamanın ardından saçlarınızı tarayarak şekil verebilirsiniz.