Elidor belirgin bukleleri aldım aranızda kullanan var mı nasıl kullanılıyor anlatır mısınız? Elidor belirgin bukleler nasıl kullanılır?Elidor belirgin bukleler nasıl kullanılır?
Elidor belirgin bukleleri aldım. Nasıl kullanılıyor?
Bukleleri çok sevdiğim için bukle belirginleştirici kremler her zaman en büyük yardımcı oluyor. Bu konuda en büyük kahramanım Elidor Bukle Belirginleştirici Saç Kremi. :)
Elidor Belirgin Bukleler ne işe yarar, çeşitleri neler?
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri; belirgin buklelere sahip olurken, kabaran, elektriklenen ve birbirine dolaşan saç sorunlara bay bay dememizi sağlıyor. Zor şekil saçların daha kolay şekil almasını sağlıyor. Elidor bukle belirginleştirici krem çeşitleri;
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi; yeni formülü ile şekil alması zor olan buklelerin belirgin olmasını sağlıyor.
Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi; saçları onararak gün boyu güçlü olmasını sağlıyor
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi; saçların her bir teline bakım yapıyor ve elektriklenmesini önlüyor.
Elidor Bukle Belirginliştirici krem nasıl kullanılır?
Elidor Bukle Belirginliştirici krem
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri, saçlarımın 7/24 mükemmel ve göz alıcı görünmesini sağlıyor. İlk olarak saç uzunluğuna göre ürünü eline uygulamalısın. Ardından nemli saçlarının ortasından uçlarına doğru ürünü şekil vererek uygulaman ve saçlarını taraman gerekiyor. Durulanma gerektirmediği için çok kullanışlı bir ürün. Bunlar yeter mi? Tabiki hayır. :) Bunların dışında saçlarda ağırlık hissi vermiyor, yağlandırmıyor ve kokuları da çok güzel.
Ben Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri'ni ıslak saçıma şekil vererek uyguladıktan sonra tarıyorum. Saçlarım dalgalı olduğu için ayrıca şekil vermeye gerek duymadan belirgin buklelere sahip oluyorum. Elidor belirgin bukleler kremini çok severek kullanıyorum, etkisinden çok memnunum. Elidor ile belirgin, göz alıcı ve hacimli buklelere merhaba! <3
Kıvırcık ve bukle saçların yakın dostudur Elidor bukle belirginleştirici krem :) Saçların sertleşmeden daha canlı görünmesini sağlıyor ve buklelerin daha belirgin olmasını sağlıyor. Etkisi 1 gün boyunca sürüyor.
Elidor belirgin bukleler nasıl kullanılır?
Saçlarınız nemliyken kullanabilirsiniz. Duştan sonra nemli saça avuca bir miktar alınarak uygulanıyor. Diplerine değdirmeden, uçlara doğru kremi uyguluyoruz. Sonrasında saçlarımızı tarıyoruz ve şekillendirmeye başlayabiliriz.
Elidor belirgin bukleler kullanımı
Elidor belirgin bukleler kullanımı çok basittir :) Banyodan çıktıktan sonra saçlarımızın fazla suyunu havlu yardımıyla alıyoruz. Elimize fındık büyüklüğünde krem sıkıyoruz ve ellerimizi birbirine sürterek dağılmasını sağlıyoruz. Sonrasında saç diplerimize değdirmeden, uçlara doğru uyguluyoruz. Elidor bukle belirginleştirici krem nasıl kullanılır diye merak edenler için, doğru uygulama şekli budur.
Elidor Belirgin Bukleler kremi uyguladıktan sonra ne yapacağız?
Elidor Belirgin Bukleler kremi
Elidor Belirgin Bukleler şekillendirici bakım kremini tüm saçlarımıza diplere değdirmeden uyguladıktan sonra saçlarımızı kurutuyor ve şekillendiriyoruz. Kurutma ve şekillendirme için vigo başlığından yardım alabilirsiniz. Bu sayede saçlarınızın bukleleri gün boyunca dağılmıyor, şeklini koruyor :) Üstelik Elidor Belirgin Bukleler şekillendirici bakım kremi saçları hiç ağırlaştırmıyor, misler gibi kokmasını sağlıyor. İçeriğindeki elastin ve badem sütü sayesinde saçlara nem kazandırıyor, besliyor. Yani hem saç şeklimizi hem de saç sağlığımızı korumuş oluyoruz :)
En İyi Cevaplar