Ben saçlarımın sertleşmesine katlanamıyorum, saç şekillendirici de kullansam mutlaka sertleştirmeyen ama saç şeklini de koruyan şekillendiricileri tercih ediyorum. Yani her zaman yumuşak olmalı. Elidor İpeksi Yumuşaklık serisinin adını duyduğumda tam da bana göre olduğunu düşünmüştüm. Kullandıktan sonra da fikrim değişmedi :)
Elidor İpeksi Yumuşaklık kullananlardan biri olarak: Tek kelimeyle harika!
Kullandıktan sonra saçlarımdaki sertleşme hemen yok oldu :) Saçlarım hem daha yumuşak hem de daha güçlü hale geldi. İpeksi Yumuşaklık şampuan ve saç kremini kullanıyorum. Özelliklerinden de bahsetmek isterim.
Elidor İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi
Elidor İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi
Serum bakım kremi argan yağı ve keratin içeriyor. Zaten içerdiklerinden de saçlara nasıl bir dokunuş yapacağı çok belli :) Kuru ve sert saçları anında nemlendirip, yumuşacık hale getiriyor. Saçlardan kolayca durulanıyor, bunu özellikle çok sevdim çünkü saç kreminin kalıntı bırakmasını hiç sevmiyorum.
Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Argan ve babassu yağları içeriyor. Saçları derinlemesine temizliyor ve ağırlaştırmadan besliyor. Böylece saçlar çabucak kurumuyor, sertleşmiyor :) Saç uzun süre nemini koruyarak yumuşak kalıyor.
En İyi Cevaplar