Selam :) Sık sık şampuan değiştiren ve biriyim. Çünkü sürekli aynı şampuanı kullanınca saç alışıyor ve fayda sağlamıyor. Hindistan cevizi kokusuna bayılan biri olarak Elidor hindistan cevizli şampuan kullananlar arasındayım ve hindistancevizi kokusuna bayılıyorum doğrusu :) Bir şampuanın kokusu benim için çok önemli olduğu için bu bu şampuanı çok seviyorum.
Elidor hindistan cevizli şampuan yorumları neler?
elidor hindistan cevizli şampuan kullananlar
Elidor hindistan cevizli şampuan saçları güçlendirir, korur ve parlaklık kazandırır. Özellikle kuru ve mat saçların varsa bu şampuan tam sana göre. Saçları besleyerek uçlarının kırılmasını ve canlı görünmesini sağlıyor. Kokusu da inanılmaz güzel. Gün boyu saçlarım hindistan cevizi kokuyor. <3 Sizin için küçük bir araştırma yaptım ve kullanıcı yorumlarını derledim. Şimdi maddeler halinde paylaşmak istiyorum. Elidor hindistan cevizli şampuan yorum ve faydaları:
Saçları kökten uca güçlendirir.
Mat saçlara parlaklık kazandırır.
Saçları yumuşacık yapar.
Saçları güçlendirdiği için dökülmesinin önüne geçer.
Saç uçlarını onarır.
Saçları besler ve sağlıklı uzamasını sağlar.
Saçtaki kuruluğu giderir.
Elidor hindistan cevizli şampuan kullananlar oldukça memnun. Özellikleri ve kokusu ile birçok kişinin tercihi. Saçların için Elidor hindistan cevizli şampuanı kesinlikle tercih etmelisin.
Elidor hindistan cevizli şampuanını kimler kullanmalı?
Elidor hindistan cevizi şampuan
Eğer kuru ve yıpranmış saçlara sahipseniz bu şampuan tam size göre. Saç uçlarında yıpranma ve kuruluk olanlar için de biçilmiş kaftan. Saç diplerinizde kuruluk var aradığınızı bulmuşsunuz demektir. Hiç tereddüt etmeden kullanın derim. Yağlı bir saça sahipseniz de bu şampuanı sırf kokusu için denemenizi tavsiye ederim. Saçlarınızı yağlandırmadığı için kullanabilirsiniz. Ancak şampuanın işe yaraması için düzenli kullanmayı unutmayın. En azından 1 ay boyunca hiç aksatmazsanız kesinlikle faydasını görürsünüz.
Elidor hindistan cevizli şampuanın kokusu kalıcı mı?
Elidor hindistan cevizi şampuanı
Kullandığım en kalıcı kokuya sahip şampuanlardan bir tanesi. Zaten Elidor'un tüm şampuanlarının kokusu benim saçlarımda uzun süre kalıyor. Ama hindistan cevizli olan beni mest ettiği için bütün gün kokusunu almak harika oluyor. Siz de şampuan kokusunun saçınızda uzun süre kalmasını istiyorsanız bir deneyin derim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir süre kullandığım bir seriydi. Gayet de memnun kalmıştım. Özellikle parabensiz olması çok güzel.
İçeriğinde Angelica kökü var. Bu bitki saçları güçlendirir ve kırılmaya karşı korur. Ayrıca Ginseng bulunur. Bu da saça güç, canlılık ve parlaklık verir. Bu seri genel olarak saçı besliyor ve kolay taranmasını sağlıyor. Üstelik ferahlatıcı bir kokusu var ve fazlasıyla kalıcı 🌺
Bazıları elidor kepek yapıyo yazmışlar arkadaşlar bazı insanların saç yapısı farklıdır kepek yapabilir çabuk yağlanabilir bu durumda kendine uygun şampuanı bulup kullanabilir ama her şampuan bende kepek yaptı sizdede yapar gibisinden yorum yapmayın size iyi gelmemiştir ama bir başkası kullanmaktan memnun kalabilir tek bir lafla şampuanı kullanılmaz hale getirmeyin ben senelerdir elidor kullanıyorum mesela çok memnunum saçlarım parlak ve canlı kepek yok dökülme yok ayrıca muhteşem bir kokusu var