Saçlarım çabucak yağlanıyor evde olduğum zamanlarda sorun olmuyor ama her zaman yıkayacak zamanım olmuyor. Elidor Kuru Şampuan kullananlar memnun kaldı mı? Böyle durumlarda anlık çözüm sağlıyor mu?Elidor Kuru Şampuan kullananlar
Elidor Kuru Şampuan kullananlar deneyimlerinden bahsedebilir mi?
Ben normalde yağlı saçlar için olanı kullanıyordum ama şu an boyalı saçlar için olanı kullanıyorum. Kuru şampuan zor durumların kurtarıcısı olabiliyor, her kızın çantasında bulunması gereken bir ürün bence.
Elidor Kuru Şampuan kullananlardan biriyim: Kuru şampuan nasıl kullanılır?
Kuru şampuanı güzelce çalkaladıktan sonra 20-25 cm uzaklıktan saç diplerine doğru püskürtüyoruz. Sonrasında parmak uçlarımızla masaj yapar gibi saç diplerimize yediriyoruz. Taramak ya da şekillendirmek istiyorsanız bu aşamada yapabilirsiniz. Ben sadece tarayıp bırakıyorum. Saçlarım yeni yıkanmış gibi temiz gözüküyor.
Kuru şampuan kullanmanın faydaları!
Kuru şampuan saçların yağlı görüntüsünü bir anda yok ediyor. Özellikle saçları çabucak yağlananlar için harika bir ürün. Bir de özellikle kış aylarında her gün duş almayabiliyoruz. Böyle zamanlarda saçların yeni yıkanmış gibi temiz ve bakımlı görünmesine yardımcı oluyor.
Saçlarımı yeni boyattığım zamanlarda yıkamaktan uzak duruyorum. Çünkü ilk boyamadaki parlaklık ve küllü tonları diğer yıkamalarda akıyor ve saçlarım daha mat görünüyor. Bunu geciktirmek için kuru şampuandan destek alıyorum :)