Saçlarım çok fazla yağlı değil ama çok sönük görünüyor. Her gün de yıkamak istemiyorum, bunun zararlı olduğu söyleniyor. Sizce kuru şampuanla bu sorunu çözer miyim? Elidor canlandırıcı kuru şampuan kullananlar tavsiye eder mi? Saçlarınız canlandı mı?Elidor kuru şampuan kullananlar
Elidor kuru şampuan kullananlar, tavsiye eder misiniz?
Kuru şampuanlar anı kurtarmak için çok iyi oluyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda öncesinde saç yıkamanın önüne geçilmiş, zamandan tasarruf edilmiş oluyor. Saçlarda yeni yıkanmış izlenimi veriyor.
Elidor kuru şampuan kullananlar ne diyor?
Elidor kuru şampuan kullananlar
Genellikle yoğun günlerde kullanılıyor. İş çıkışlarında bir görüşmemiz varsa kurtarıcı oluyor çünkü gün sonuna kadar saçlar çok yoruluyor ve sönük bir hal alıyor. Kuru şampuan saçların canlanmasını sağlıyor ve temiz görünüm veriyor.
Elidor kuru şampuanın farklı saç tipleri için farklı çeşitleri de bulunuyor. Hepsi canlandırıcı etkili ve işe yarıyor.
Elidor kuru şampuan çeşitleri nelerdir?
Boyalı saçlar için özel olarak tasarlanmış: Boyalı Saçlar için Canlandırıcı Kuru Şampuan
Normal saç tipine sahip olanların kullanabileceği: Normal Saçlar için Canlandırıcı Kuru Şampuan
Çabucak yağlanan saçlardan bıkanlar, saçlarına canlılık kazandırmak isteyenler için: Yağlı Saçlar için Canlandırıcı Kuru Şampuan
Elidor kuru şampuanın faydaları nelerdir?
Elidor kuru şampuan saçta biriken yağı emiyor ve yağlı görünümü ortadan kaldırıyor.
Saçların yorgun düştüğü zamanlarda canlılık sağlıyor ve saçları hacimlendiriyor.
Saçlara yeni yıkanmış izlenimi veriyor. Böylelikle saçlarınızı her gün yıkama derdinden kurtuluyor, birkaç dakikada temiz görünen ferah saçlara kavuşuyorsunuz.
Elidor kuru şampuan nasıl kullanılır?
Kullanımı da oldukça basit. Şişesini iyice çalkalıyoruz ve saçlarımızı parça parça ayırarak 20 cm uzaklıktan sıkıyoruz. Sonrasında parmak uçlarımızla iyice diplere doğru yedirip, saçlarımıza istediğimiz şekli verebiliriz.
Ben kullanıyorum. Hem yağlı görüntüden kurtuluyorum hem saçlarım hacim kazanıyor. Anı kurtarmak için kullanabilirsin. Saç derinde birikme yapmamassı için de akşama hemen yıkarsan bir zararı dokunmaz.
En İyi Cevaplar