Elidor şampuanlarını nasıl buluyorsunuz? Kullandığım şampuanı değiştirmek istiyorum daha önce Elidor kullanmadım, temizleme seviyesi ne durumda? En iyi Elidor şampuanı hangi renktir sizce?Elidor şampuanları
Elidor şampuanları hem çok çeşitli hem de birçok saç problemine hitap ediyor. Bu yüzden saç problemime ve saçlarımın isteğine göre kolayca seçim yapabiliyorum. Hepsinin ayrı özellikleri var, zaman zaman aralarında geçiş yaptığım oluyor.
Her saç problemine hitap eden Elidor Şampuanları!
1. Elidor Doğanın Enerjisi Canlı ve Dirençli Saçlar Şampuan
Elidor şampuanları
Doğanın enerjisi serisinin en güzel şampuanlarından biridir. Kalın ve güçlü kökleriyle bilinen Ginseng kökü içeriyor. Saçların yıpratıcı etkilere karşı daha dirençli olmasını sağlarken, canlılığını da koruyor.
2. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan
Elidor şampuan yeşil
Biotin içeren formülüyle saçları dipten uca besleyerek, kırılmaların, yıpranmaların önüne geçiyor. Yıpranmış saçın uzaması duruyor, hatta uçlar kırıldıkça saç kısalıyor. Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanı saçların daha güçlü bir şekilde uzamasını sağlıyor.
3. Elidor Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Şampuan
Elidor renk koruyucu şampuan
Boyalı saçların matlaşması, akması kader değildir! :) Color Shield teknolojisi içeren özel formülüyle boyalı saçların bakımını tek başına üstleniyor. Bunu yaparken saç rengini ve canlılığını koruyor :)
4. Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan
Elidor onarıcı şampuan
Kalsiyum ve keratin içeren formülüyle yıpranmış saçları kısa süre içerisinde kendi haline getiriyor :) Etkisi ilk kullanımdan itibaren fark edilebiliyor.
5. Elidor Esmer Parlaklık Şampuan
Elidor Esmer Parlaklık Şampuan
Melanin içeren formülüyle koyu renk saçların matlaşması sorun olmaktan çıkıyor :) Elidor koyu renk saçlıların matlaşma, sönük durma sorununu bile düşünmüş ve bu harika şampuanı üretmiş :)
Elidor şampuanlarının daha birçok çeşitleri var. Hepsinin ayrı bir alanı var, saçlarının ne istediğini biliyorsan seçmen de kolay olacaktır.
Elidor un her çeşidini uzun süreli kullandım belki değiştikçe iyi olur diye hepsi de alin bölgemde sac ayrımı olan yerde yığınla kepek dökülme yaptı. Pantene en güzeli