Elidor şampuanı nasıl? Elidorun hangi şampuanını önerirsiniz?

Elidor şampuanı nasıl? Elidorun hangi şampuanını önerirsiniz?
En iyi seri saç tipimize göre farklılık gösterebilir ama ben en sevdiğim üç seriyi paylaşacağım. Bunlar sırasıyla güç ve parlaklık, kepeksiz saçlar ve saç rengini korumak için olacak.

Benim asla bırakamadığım tekrar tekrar satın alığım pembe hayallerimin pembe serisi, Superblend Saç Bakım Şampuanı, Güçlü ve Parlak! Bu şampuan ve serideki diğer ürünler içinde E vitamini, makademya yağı ve kolajen barındırıyor. Tek tek de çok değerli olsalar da birleşince saçlar için tam bir sihirli iksir oluyor. Saçlarımı hem parlak hem de daha dayanıklı hale getiriyor.

Bu konuda kullandığımm tek ürün Superblend Saç Bakım Şampuanı Sağlıklı Uzayan Saçlar. İçinde de Biotin, Argan Yağı ve Arjinin var. Rapunzel'in bu şampuanı kullandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Uzarken saçların sağlıklı ve kırılmadan uzamasına çok yardımcı oluyor.

Superblend Saç Bakım Şampuanı Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Bakım tam bir kurtarıcıdır. Badem yağı, keratin ve E vitamini sayesinde saç rengini koruyor ve saçı parlaklaştırıyor.
Cevap
3Cevap
Elidor Superblend tavsiye ederim ya da Naturals.
Pembe parlak olanını kullandım ben. Sevdim de alerji yapmayan sayılı üründen biri oydu. Onu tavsiye edebilirim 🙂
Doğanın enerjisi bence
Bence guzel degil Elidor kullanmam
Turuncu paketi
Reklam güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?