Elidor nemlendirici bakım saç spreyi ne işe yarar devamını okuyunuz?

Arkadaşlar elidor nemlendirici bakım saç spreyi saçı yumuşatırmı
Saç bakım spreyleri; dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz, saçlarınıza her an bakım desteği sağlayabilen pratik saç bakım ürünlerindendir. Farklı amaçlarla kullanılan saç bakım spreyleri vardır. Genel olarak saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırmak, yıpranan saçları onarmak için tercih edilir. Her saç tipine uygun çeşitli saç bakım spreyleri bulunmaktadır.
Elidor Saç Bakım Spreyleri, özel ve etkili formülleri sayesinde saçlara parlaklık sağlayarak sağlıklı bir görünüm kazandırır. Farklı saç tiplerine özel hazırlanan Elidor saç bakım spreyleri, saçlarınızın ihtiyacına en uygun şekilde tasarlanmıştır.
Elidor Onarıcı Bakım Ekspres Bakım Spreyi, ilk kullanımdan itibaren saçtaki yıpranma belirtilerini ortadan kaldırarak daha sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar. İçindeki kalsiyum ve keratin özleri ile saçlarınızın yumuşacık ve parlak olmasına yardımcı olur. Durulama gerektirmeyen yapısı ile 7/24 kullanılabilir!
Elidor Nemlendirici Bakım Ekspres Bakım Spreyi, nemlendirici özelliği ile kuru saçlara nem desteği sağlayarak ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Kuruluktan kaynaklı yıpranmaların da önüne geçer.
Elidor Renk Koruyucu Saç Ekspres Bakım Spreyi, boyalı saçlar için üretilen yapısı ile saç boyanızı uzun süre boyunca kullanmanıza yardımcı olur. Renk koruma sağlayarak saç renginizin canlılığını ilk günkü gibi korur.
Elidor Işıldayan Parlaklık Ekspres Bakım Spreyi, mat ve kuru görünümlü saçların ışıldayan bir parlaklığa kavuşmasını sağlayarak saçları onarır.. Crystal shine teknolojisi ile her zaman ve her yerde parlak saçlara sahip olabilirsin!
Evet, saç spreyi günlük kullanıma uygun bir üründür. Saçlara bakım yapar ve yumuşatır. Fakat gerektiği zaman kullanılması ve saç tipine uygun saç spreyinin tercih edilmesi önemlidir.
Cevap
1Cevap
bir anlık yumuşatıyo onlar 1 saat sürer etkisi en fazla
Denedinmi
Ya kadar kötümü bildiğin saçı çok yumuşatan saç spreyleri neler
saç kremini kullandım.
Elidorunmu
evet elidoru kullandım. profesyonel ürünler kullanmalısın. iyi bir kozmetikçiye git önerirler sana. tony guy in ürünleri iyi onlara bir bak.
Bende elidor kullanıyorum saç kremi ama az işe yarıyor
Aman sarısını kullanma da.
Niye
Lütfen cevap ver sarısını almak istiyorum
Peki benim için araştırsana sprey olarak saçı hangisi çok yumuşatır
Lütfen boşuna para gitmesin
Ya nasıl of yaa
Saci nemlendirir hos olur
Yumuşatırmı peki
kokuları muhtesem :)
Yumuşaklık önemli
evet