Sorusunun cevabını vereyim öncelikle; Elidor Güçlü ve Parlak Saç Kremini her duş sonunda saçlarına masaj yaparak yedirebilirsin. Bekletmeden de durulanabiliyor ama ben birkaç dakika bekletiyorum :) Sanki bekletince daha fazla etki görecekmişim gibi düşünüyorum :) İyice duruladıktan sonra yumuşacık ve mis kokulu saçlarınla birlikte duştan çıkabilirsin :) Saç kremi şampuandan önce mı kullanılır? sorusu da kafaları meşgul eden bir soru. Ben saç kremini her zaman şampuandan önce kullanırım, böylelikle daha yumuşak saçlarla duştan çıkıyorum.
Elidor bakım kremi nasıl kullanılır?
Tabii ki saç kremime çok fazla yük yüklemiyorum :) Ben de saçlarımın ihtiyacı olanları karşılamak için çaba gösteriyorum. Yediklerime daha çok dikkat ediyorum, protein ve vitamin yönünden zengin olan besinleri tercih ediyorum.
Boyalı saçlar için kullanımı nasıl olmalı?
Boyalı saçlar için krem
Boyalı saçlara sahipseniz, mutlaka boyalı saçlar için olan saç kremlerini tercih edin derim. Onlar saç rengini koruyor ve solmasını önlüyor. Boyadan sonra saç bakım kremi nasıl kullanılır? diye merak ediyorsanız, öncelikle saçlarınızı güzel bir şekilde durulamanız, ardından şampuanlamanız gerekmektedir. Duştan çıkmadan önce de saç kremi kullanabilirsiniz.
Saçları ne kadar sürede bir yıkamalı?
Saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum. Sık yıkamak saçların daha güçsüz olmasını, çabuk yıpranmasını sağlıyor. Bunun yanında su sıcaklığı da önemli bir etken tabii ki. Her zaman ılık olmasına dikkat ediyorum. Sıcak suyun saçlarımı yıpratmasına izin vermem :) şu an Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremini kullanıyorum. Her zaman doğal yağlardan destek alan biriyim. Bu serum bakım kremi de keratin ve makedemya yağı ile güçlendirilmiş formül :)
Elidor bakım kremi
Saçları ağırlaştırmıyor ve çabucak durulanıyor. Saçlarda kalıntı bırakmıyor. Saçlarımın ortalarından uçlarına doğru eşit miktarda uyguluyorum, birkaç dakika beklettikten sonra duruluyorum. Saçlarımın daha canlı ve göz alıcı parlaklığa ulaşmasını sağlıyor :) Güçlü etkisini de yok sayamayız asla. Saçların dış etkenler tarafından zarar görmesini çok iyi engelliyor, bize de güçlü saçlara merhaba demek kalıyor :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir ürün kullanmaya başlamadan önce amacımın ne olduğunu net şekilde belirlemeye çalışıyorum. Mesela ben sağlıklı ve hızlı uzayan saçlarım olmasını çok istiyordum. Yıllarca uğraştım bir sürü ürünle, ama yanlış yaptığımı fark ettim ve kendime göre bir rutin oluşturdum.
Öncelikle saçlarımın hızlı uzamasına yardımcı olması adına günlük su tüketimine dikkat etmeye başladım. Günde 2 litre kadar su içiyorum. Her yıkamada saç diplerime masaj yapıyorum. 2 ayda 1 saçlarımı uçlarından kestiriyorum ki saçlar kendini yenilesin.
Saç bakım ürünü olarak da birbirini tamamlayan ürünler kullanıyorum artık. Mesela Elidor sağlıklı uzayan saçlar serisini komple uyguluyorum. Şampuan ve serum saç bakım kremi. Serum Bakım Kreminin içeriğindeki keratin sayesinde saçı besleyip kırılmaları azaltan bu ürün, saç dostu olan çam terebentin yağı sayesinde de hızlı saç uzatma konusunda yardımcı oluyor.
Üstelik bu serum bakım kremini masajla birlikte 30 saniye boyunca saçında tutman yeterli. Sonrasında kolayca durulanıyor, ağırlık da yapmıyor. Senin de Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremini kullanmanı tavsiye ederim. Aynı özellik onun için de geçerli. 30 saniye sonra duruluyorsun. Matlaşmış ve çekiciliğini yitirmiş saçlarına bu kremle yeniden hayat verebilir ve güç katabilirsin.
Saçını her zamanki gibi yıkadıktan sonra bir miktar saç kremini saç diplerine değdirmeden özelikle uç kısımlarına sürüp durulayabilirsin. Saç diplerine değdirmeden uçlarına doğru yoğunlaştırmak saç diplerinin kabarık durmasını önleyerek saçın bir bütün durmasını sağlar. Saç kremini saçta çok bekletmek dökülme problemleri yaşanmasına neden olur. Saç kremini sürdükten sonra hemen durulamak saça zarar vermesini engeller.
Elidor Güçlü ve Parlaklık saç bakım kremini saçlarım boyadan ötürü matlaştığı zamanlar kullanmıştım. Özel içeriği sayesinde anında kolay taranan ve yumuşacık saçlara sahip olmamı sağlıyordu. Ayrıca saç tellerini pürüzsüzleştiriyor ve bu sayede saçlar ışıl ışıl kaybettiği o parlaklığını geri kazanıyor. :)