Saçlarım düzleştirdikten sonra hemen bozuluyor, kabarmaya başlıyor. Bu yüzden Elidor saç şekillendirici kullanmak istiyorum. Düzleştirdikten sonra daha kalıcı olduğunu söylüyorlar. Elidor saç şekillendirici nasıl kullanılır? Saçlarım ıslak mı olmalı, kuru mu?Elidor saç şekillendirici nasıl kullanılır?
Elidor saç şekillendirici nasıl kullanılır, nelere dikkat etmeliyim?
Saçlarım dalgalı, kıvırcık yapıda olduğu için ben Elidor Saç Şekillendirici Mükemmel Düz ve Belirgin Bukleler olanları kullanıyorum. Rahatlık olduğunu söyleyebilirim, saç modelinin uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.
Elidor şekillendirici bakım kremi nasıl kullanılır?
Videoda detaylı anlatımı, ürün incelemesi de mevcut.
Ben nemli saçlarıma uyguluyorum. Saçlarımı öncesinde yıkıyorum, fazla suyu havlu ile alıyorum ve elime bir miktar saç şekillendirici krem döküyorum. Diplere değdirmeden, 5 cm aşağıdan uçlara doğru uyguluyorum. Sonrasında saçlarımı kurutup düzleştiriyorum.
Elidor Saç Şekillendirici Belirgin Bukleler de aynı şekilde uygulanıyor. Farklı olan tek yanı, saçlarının daha düzgün bukle halini alması için hepsini aşağı atıp, avuç içiyle yukarı doğru saçları sıkıyorsun :)
Elidor saç şekillendirici ne işe yarıyor?
Hepimizin hayali saç modelimizin uzun süre kalıcı olması, rüzgarlara, zorluklara yenilmemesidir :) Özellikle düzleştirdikten sonra kabaran saçlar zorlayıcı olabiliyor. Saç şekillendirici elektriklenmeyi de önleyerek, saç şeklinizin daha belirgin ve uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. Üstelik bunu ağırlaştırmadan yapıyor :)
Benim saçlarım kendinden kabarık ve dalgalı olduğu için düzleştirdiğimde ekstra fazla kabarıyor, çabucak dalgalanıyordu. Saç şekillendirici krem kullandığımda düzleşmiş saçlarım 2 gün boyunca bozulmuyor. Zaten 2 gün sonunda mecburen yıkıyorum daha fazla da dayanır bıraksam :D
Bayılarak kullandığım ürünler ile ilgili sorular görünce cevaplamak çok daha keyifli oluyor benim için.🎉 Elidor Saç Şekillendirici serisindeki tüm ürünleri denemiş biri olarak umarım anlatacaklarımı faydalı olur, şimdiden iyi okumalar.🧡
Elidor Saç Şekillendirici Nedir?
Elidor Saç Şekillendirici Nedir?
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi Serisi, duştan sonra saçlarınıza uygulayabileceğiniz hem inanılmaz etkili bir bakım ürünü hem de harika bir şekillendiricidir.😍 Saçlarınızda görmek isteyeceğiniz etkiye göre Elidor 7/24 Belirgin Bukleler, Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici ve Elidor 7/24 Onarıcı Etki özellikli bakım kremlerini tercih edebilirsiniz ama alacağınız sonucun üç üründe de aynı derecede muhteşem olacağına emin olabilirsiniz.🤩
Elidor Saç Şekillendirici Nasıl Kullanılır?
Elidor Saç Şekillendirici Nasıl Kullanılır?
"Elidor saç şekillendirici nasıl kullanılır?" sorusunun cevabı sandığınızdan daha kolay!
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri'nin etkisi bu kadar güzel olmasına rağmen kullanımı o kadar basit ki sizi o uygulamaya üşendiğiniz uzun bakım rutinlerden kurtarıyor resmen.🧡 Tek yapmanız gereken duştan sonra nemli saçlarınıza, saç uzunluğunuza göre belirleyeceğiniz miktardaki ürünü saç diplerine gelmeyecek şekilde yedirmek. Daha sonra da saçlarınıza istediğiniz şekli vermek, işte tüm olay bu kadar basit.🤩
Elidor Saç Şekillendirici Özellikleri Nelerdir?
Elidor Saç Şekillendirici Özellikleri Nelerdir?
💗 Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi, isminden de anlayacağınız üzere saçlarınızın kabarmasını ve elektriklenmesini önlüyor. 🧡 Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi, saçlarınıza istediğiniz şekli verirken hem onarılmasını hem de kökten uca yenilenmesini sağlıyor. 💚 Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ise dalgalı ya da kıvırcık saçlarınızın hem istediğiniz buklelere sahip olmasına yardımcı oluyor hem de saçlarınızı şekillendirirken bakım yapmanıza yarıyor.
Elidor saç şekillendirici kullananların yorumlarını incelediğinizde zaten tüm etkilerini anlamış olacaksınız.🤩
Elidor Saç Şekillendirici Nerede Satılır?
Elidor Saç Şekillendirici Nerede Satılır?
Şimdi sıra geldi Elidor saç şekillendirici nerede satılır sorusunun cevabına! Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri'ni tüm online satış sitelerinde, kozmetik mağazalarında, kozmetik mağazalarının online alışveriş sitelerinde ve hem online marketler hem de normal marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Size kalan tek şey sadece saçlarınız için en doğru ürünü seçmek, gerisi tamamen Elidor'da.🧡