Merhaba arkadaşlar, Elidor durulanmayan saç kremi aldım nasıl kullanıldığını bilen var mı? Daha önce hep durulanan saç kremleri kullanıyorum, durulanmayan saç kremini ilk kez kullanacağım. Nelere dikkat etmeliyim?Elidor durulanmayan saç kremi nasıl uygulanır?
Ben de yazacaktım ama herkes yazmış zaten, ben de onu alacaktım ama kıvırcık saçlar için olanını almışım 😂 Eğer kullanan biri varsa buradan yorumumu cevaplayabilir mi? Maşa ya da örgüyle falan saçımı kıvırcıklaştırsam, saçımı nemlendirip o şekilde kıvırcık saç kremini uygulasam bir yararı olur mu?
Merhaba canım gel sana yardımcı olayım. Durulanmayan saç kremleri resmen hayat kurtarıyor. Durulanan saç kremleri daha çok vaktimizi aldığı için duşta acelem olduğu zamanlarda Elidor durulanmayan saç kremini sürüp, saçımı şekillendiriyorum.
Elidor durulanmayan saç kremi saça nasıl uygulanır?
Duşta saçlarımı şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra elime saçımın uzunluğuna yetecek kadar durulanmayan saç kremi alıp nemli saçımın tamamına yediriyorum. Daha sonra saçımı kurutup tarıyorum ve sonuç mükemmel.
Yukarıda da yazdığım gibi zamanım kısıtlıyken saçlarımın daha kısa sürede şekil almasını sağlarken kabarmaya da engel oluyorlar benim favorim bu üçlü gel sana onları tanıtayım:
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici bakım Kremi içerisinde Elastin ve Badem sütü barındırıyor. Bu sayede hem saçları yumuşacık yapıyor hem de buklelerin daha kalıcı, daha belirgin olmasını sağlıyor. Tane tane bukleler kime çekici gelmez ki 😍 Saçlarımı kıvırcık yaptığımda mutlaka kullanıyorum.
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi içeriğinde ise Argan yağı ve bal bulunuyor. Balın yatıştırıcı etkisi, argan yağının nemlendirici etkisiyle birleşince ortaya harika bir sonuç çıkıyor. Saçlar hiç kabarmıyor :)
Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi keratin ve çay ağacı yağı içeriğiyle aşırı işlem görmüş saçların daha sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Saç modelini de uzun süre boyunca koruyor, özellikle saç uçlarındaki kırık bölümleri pürüzsüzleştiriyor. Hepsine bayılıyorum ve hepsi çok güzel kokuyor :)
Saç kremleri saç bakımımızın şampuandan sonra en önemli parçası bence. Saçları beslemeye, bakımlı görünmesine, uzamasına, onarılmasına yardımcı oluyorlar. Genel olarak durulanan saç kremlerini kullanıyorum Elidor'un. Fakat dışarı çıkacağım, saçlarımı şekillendireceğim zamanlarda durulanmayan saç kremini de kullanıyorum.
Elidor durulanmayan saç kremi nasıl uygulanır?
Kuru saça uygulamıyorum. Saçlarımı yıkadıktan sonra, kurutmadan önce nemli saçıma uyguluyorum. Elime ceviz büyüklüğünde sıkıyorum ve saçlarımın ortalarından uçlarına doğru yediriyorum. Sonrasında saçlarımı kurutuyorum ve şekillendiriyorum.
Saçlar şekillendirdikten sonra kısa süre içerisinde bozulabiliyor, kabarabiliyor. Ben Mükemmel düz olanı düzleştirmeden önce sık sık kullanıyorum. Saç modelim daha uzun süre kalıcı oluyor ve kabarmıyor :) Baya yararlı yani, kullanmanı öneririm.
Dustan sonra nemi saca uygula. Avcuna al isit biraz sinra yedire yerdire uygula ve tara. Cok surme agirlasir, diplere surma cabuk yaglanir. Hade bu kadarbyeter optum:)