Aranızda Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuanını kullanan var mı, saç uçlarını güçlendiriyor mu? Benim saçlarımın uçları çok kötü halde, bir süre boyunca her gün ısı uygulamak durumunda kalmıştım. Bu yüzden uçları çok yıpranmış duruyor saçlarım gittikçe kısalıyor. Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuanı ile saç uçlarımı güçlendirebilir miyim?Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuanı
Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuanı saç uçlarını güçlendiriyor mu?
Hemen hemen her şampuanı kullandım saçlarım dirseğime kadar geliyor kıvırcık dalgalı arası birşey eskiden çok fön kullanırdım köpükler vs ama son 3 4 aydır asla kullanmıyorum ancak gliss dışında şampuan önermem pembe ya da mor renkli olanını al mutlaka benim saçıma o iyi geldi etrafımda birkaç uzun saçlı erkek de aynı şeyi söyledi onların tavsiyesine göre aldım 1 senedir değiştirmedim elidor tavsiye etmem çok kimyasal içeriyor onun yerine hindistan cevizi yağı al aktardan saçına sür 2 saat sonra banyoya gir ya da imkanın varsa geceden sür iyi gelecektir saçına pamuk gibi yapıyor
Maalesef saçlardaki en güçsüz bölge uçlar. Eğer iyi bakılmazsa her 2 ayda bir saç uçların kesilmesi gerekiyor bu durum da saçların geç uzamasına sebebiyet veriyor. Bu noktada doğru bakım yaparak saç uçlarını güçlendirebiliriz. Elbette bakımımızın en önemli parçası şampuanlardır.
Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuanıyla saç uçları daha güçlü!
Elidor Hindistan Cevizi Yağı Şampuan
Elidor Hindistan cevizi yağı içeren şampuan Doğanın Enerjisi serisinin bir ürünü :) İçeriğindeki Hindistan cevizi yağı sayesinde saç uçlarının güçlenmesine, kırıkların önlenmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda saçların tamamını da güçlendirip canlı bir görünüm kazandırıyor.
Ben şampuanın yanı sıra saç bakım kremini de kullanmanızı öneririm. Seri olarak kullanıldığında daha iyi etki ediyor.
Saç uçlarının kuruması taramayı da zorlaştırıyor, saçların yıpranmasına koparak dökülmesine yol açıyor. Haftada bir kez saç uçlarınıza doğal yağlar da uygulayabilirsiniz şampuan kullanımının yanı sıra.