Saç Bakım Elidor saç bakım yağı kullanan var mı? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl buluyorsunuz? Ben nemli saçlarıma uyguluyorum genelde ama saçlarım kötü görünüyorsa kuruyken de uyguluyorum. Kokusu çok kalıcı, muhteşem :) Elidor saç bakım yağı kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BlackSpace8 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Bende bir ara kullanmıştım sonra saçlarım biraz dökülmeye başlamıştı bende saçlarımı dinlendirmek için kullanmaya ara verdim ama güzel bir ürün 0 0 Yorumla
hseff Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Elidorun ürünleri beş para etmez 😄 her türlüsünü denedim bir türlü anlaşamadık 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Hayır kullanmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende bir ara kullanmıştım sonra saçlarım biraz dökülmeye başlamıştı bende saçlarımı dinlendirmek için kullanmaya ara verdim ama güzel bir ürün
Elidorun ürünleri beş para etmez 😄 her türlüsünü denedim bir türlü anlaşamadık
Hayır kullanmadım
Hayır kullanmıyorum.