Elidor 7/24 şekillendirici saç bakım kremleri benim çok sevdiğim ürünler arasında yer alıyor. Bu ürünlerin her birini çok severek kullanıyorum. Hem şekillendirmesi hem de bakım yapması en sevdiğim şeyler arasında yer alıyor.
Eğer elektriklenen saçlardan şikayetçiyseniz Elidor 7/24 şekillendirici bakım kremi senin için ideal :) Elektriklenme sorunu için duş sonrası nemli saçlarınıza uygulayıp etkisini görebilirsin. İçeriğindeki argan yağı ve bal sayesinde saçları besliyor, elektriklenmenin önüne geçiyor.
Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi
elidor onarıcı etki
Elidor onarıcı etki saç bakım kremi özellikle yıpranmış saçların seveceği bir bakım kremi. Ben bu serinin şampuanını ve saç kremini de severek kullandım. Bu saç kremi de duş sonrası saçlarımı güçsüz hissettiğim zamanlarda kullandığım bir ürün. Güçsüz ve yıpranmış saçların varsa severek kullanabilirsin. İçeriğindeki keratin ve çay ağacı yağı sayesinde saçları yumuşakça onarıyor ve saç şeklini koruyor.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi
elidor belirgin bukleler
Evveett geldik serinin en popüler bakım kremine. Eğer belirgin bukleler istiyorsan işte aradığın ürün. Hem bakım yapan hem de saçlarının şekillenmesini sağlayan bu krem bir harika. İçeriğinde elastin ve badem sütü bulunuyor hem canlı buklelere hem de bakımlı saçlara kavuşuyorsun :)
Elidor 7/24 şekillendirici bakım kremleri nasıl kullanılır?
elidor 7/24 saç bakım kremi
Elidor 7/24 saç bakım kremlerinin kullanımı aynı. Öncelikle duş sonrasında nemli saçına uygulaman gerekiyor. Saçının uzunluğuna göre eline bir miktar krem al, boy ve uçlarına uygula. Saç diplerine getirmemeye dikkat et. Sonrasında saçını istediğin gibi şekillendir. İşte hem bakımlı hem de harika şekillendirilmiş saçlara kavuşmak bu kadar kolay 🎉 Eğer aranızda deneyenler varsa mutlaka görüşlerinizi bekliyorum :)
@queenofhearts Saçlar düz olsa da kıvırcık olsa da elektrikleniyor maalesef. Elidor'un her saç tipini, sorununu ayrı ayrı düşünüp çözüm üretmesi benim hoşuma gidiyor şahsen :D
Benimde açıkçası şampuan ve kremlerini kullandım ama hiç elidor saç maskesi kullanmadım nası kullanılıyo onuda tam bilmiyorum ama benim maskeye ihtiyacım var önerin var mı
@queenofhearts Elidor doğanın enerjisi süper saç bakım maskesi var onu kullanabilirsin. Maskeyi bende kullanmadım ama hindistan cevizi özlü süper kremini kullanmıştım. Kokusu çok etkili ve uzun süre saçta kalıyordu
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi Serisi'ndeki elektriklenme önleyici, belirgin bukleler ve onarıcı etki olmak üzere 3 bakım kremini de deneyimledim. Her ne kadar üçü de ayrı ayrı favorim olsa da Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi aralarından sıyrılarak favorim olmayı başardı. Saçlarımın günlük hayatta çok fazla elektriklenmeye ve kabarmaya müsait olduğunu düşünürsek favorimin neden o olduğunu anlamak da çok uzun sürmez sanırım.😅
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi, isminden de anlaşılacağı üzere saçların gün içerisinde elektriklenmesini önleyen duştan sonra nemli saçlarımıza uygulayabileceğimiz durulanmayan bir bakım kremidir. İçeriğindeki argan yağı ve bal özleri sayesinde saçlara hem ipeksi bir yumuşaklık kazandırır hem de saçların gün boyu nemini içerisinde hapsetmesini sağlar.
Elidor 7/24 Durulanmayan, Elektriklenmeyi Önleyen Saç Kremi Özellikleri Nelerdir?
Elidor durulanmayan saç kremi kullananları ve Elidor elektriklenmeyi önleyen krem yorumlarını incelediğimde ilk bahsedilen şeyin genelde muhteşem kokusu olduğunu görebiliyoruz ki kesinlikle katılıyorum. Etkisi 7/24 saçlarımdayken kokusu da gün boyu burnuma geldikçe beni mutlu ediyor.🥰
Nemli havalarda, saçlarının elektriklenmesini istemeyenler bu ürünün kurtarıcıları olduğunu belirtiyor genelde ve saçlarını hem korumak hem de şekillendirmek için denedikleri kremler arasından en çok Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi'ni tercih ettiklerini paylaşmışlar. Yani Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici kullananlar üründen oldukça memnun kalmış, siz de araştırıp inceleyebilirsiniz.💗
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi'ni satın almak isterseniz hem online alışveriş sitelerini hem de kozmetik mağazalarını rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz. Üstelik performansına göre o kadar uygun fiyatlı bir ürün ki gerçekten hem saçlarımızın hem de cüzdanımızın en yakın dostu.😍 Satış fiyatı, satıldığı mağaza ve online siteye göre değişkenlik gösterse de 13 tl ile 20 tl arasında ortalama bir fiyata sahip olduğunu söyleyebilirim şu an internet üzerinden satışta. Yani tam bir fiyat performans ürünü.❣️
İhtiyacımız olan her şey bu üründeyken ve de bu kadar uygunken denemek için çok beklemeyin derim ben.
Ben kullanıyorum mükemmel saatlerce duş ta kalıp saçlarımı taramaktan kurtuldum adeta uzun , şık ve dalgalı saçlarım var haliyle zor oluyor ve kabarma da oluyor. Ama elidorun durulanmayan kremleri duş sonrasi rahatça taramami sağlıyor hemde yumuşacık yapıyor ayrıca elektriklenme vs yok ipek gibi duruyor
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi bu konuda kesinlikle çok işe yarıyor. Çok memnunum.
Elektriklenme sorunun varsa duştan sonra nemli saçlarına bu ürünü uygulayıp elektriklenme önleyici etkisini deneyebilirsin. Çok memnun kalacaksın. Ürünün içeriğinde argan yağı ve bal bulunuyor. Böylece hem saçları besleyip güçlendiriyor, hem de elektriklenme sorununu önlüyor. Yumuşacık, canlı, sağlıklı saçlara kavuşmak işte bu kadar kolay!
Kıvırcık saçlıyım yeşil olan efsane diğer tüm kremleri denedim fiyat performans olarak çok iyi, hem gram olarak daha yüksek. Kokusu da güzel fiyatı da uygun ama Gratis te daha pahalı 16 felan marketlerde 9'a bulabiliyorsun.
Kremlı sampuanların saçları döktüğü ve yıprattıgı herkesce bılınen bır gercektır. Uzmanlar kremlı sampuan kesınlıkle önermıyor. Benımkı gıbı süper lüle, lüle uçuş uçuş canlı saçlara sahıp olmak ıstıyorsanız formül çok yakında ;)
Ben hiç memnun değilim. Almanızı önermem. Saçı ağırlaştırıyor. Bi süre sonra kokusu bunaltıyor. Ve rn önemlisi olan duş sonrası saçınızdaki elektriklenmeyi kabarmayı asla önlemiyor. Benim duştan sonra saçım kabarıyor onun için bu ürüne aldım. Keşke almasaymışım parama yazık oldu
Evet elektriklenme için almıştım ama çok işe yaramıyor kıvırcık sacliysan buklelerini belirginleştirmek için kullanabilirsin. Şunu da söylim gerçekten saç dökülüyor.