Elidor 7/24 saç kremi mükemmel düz olandan almak istiyorum. Saçlarım düzleştirdikten sonra çok fazla elektrikleniyor ve hemen bozuluyor. Bunun önüne bir türlü geçemedim, sizce Elidor şekillendirici kremle bu durumu engelleyebilir miyim?Elidor 7/24 saç kremi
Elidor 7/24 saç kremi kullanan var mı, saç şeklini koruyor mu?
Benim saçlarım da elektriklenmeye, kabarmaya müsait bir yapıda. Şekillendirme sonrasında kabarırsa saçlar hiç yapılmış gibi durmuyor. Daha çok özen gösterilmemiş, hatta taranmamış gibi duruyor.
Elidor 7/24 saç kremi ne işe yarıyor?
Elidor 7/24 saç kremi, saç modelinin daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayan şekillendirici kremdir. Saçların elektriklenmesini, kabarmasını ve çabucak bozulmasını engelleyerek, kalıcı olmasını sağlar.
Elidor 7/24 saç kremi mükemmel düz
Elidor 7/24 saç kremi mükemmel düz
Duş sonrasında nemli saçlarıma uyguluyorum ve saçlarımı kurutuyorum. Sonrasında düzleştiriyorum ve saçlarım pürüzsüz görünüyor :) Elektriklenmeyi yok ediyor ve yaklaşık 2 gün kalıcılığı var.
Elidor 7/24 saç kremi belirgin bukleler
Elidor 7/24 saç kremi belirgin bukleler
Saçlarımı bazen bigudi ile ya da pipet yardımıyla bukle yapıyorum. Bu modeli 2 gün boyunca kullanmak istiyorsam, belirgin bukleler kremini uyguluyorum. Aksi halde yaresi gün saçlar çok kabarıyor :) Bu şekillendirici krem buklelerin daha belirgin ve canlı durmasını sağlıyor.
Ben bu serinin dalgalı saçlar için olanını kullanıyorum (yeşil rengi) çok memnunum. Gün boyu bozulmayan canlı ve doğal dalgalar ile saça şekil veriyor.
En İyi Cevaplar