Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi kullanan var mı? Ben henüz kullanmadım ama çok merak ettim. Kullananlar memnun kaldı mı? Saçlarda nasıl değişiklikler oluşturuyor? İçeriğinde hyaluronik asit ve kolajen takviyesi bulunuyormuş. İlk fırsatta alacağım.Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi kullanan var mı?
Elidor 1 Minute Super Saç Kremlerinin kısa süre içerisinde mükemmel sonuçlar vermesine bayılıyorum. Ben ikisini de severek kullanıyorum, ikisinin de kendine has özellikleri, kendine has kokuları var. Fakat ortak özelliklerinden bahsetmem gerekirse; ikisi de saçlara ipeksi yumuşaklık veriyor :)
Elidor 1 Minute kullanıcı yorumları neler?
Hem burada hem de çevremde gördüğüm kadarıyla, Elidor 1 Minute Saç Kremi kullananlar sonuçtan oldukça memnun kalmış. Elidor 1 Minute yorumları genel olarak olumlu yönde. Kullanıcılar saç tipine uygun olan Elidor 1 Minute Super Saç Kremini tercih ediyor ve bunun sonucunda saçlarındaki değişimlerden memnun kalıyorlar. Elidor 1 dakika saç kremi kullananlardan biri olarak ben de çok memnunum :)
Elidor 1 Minute Süper Saç Kremi Çeşitleri Nelerdir?
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi
Saçlarınızın canlı durması için Güçlü ve Parlak, yıpranmış saçlarınızın onarılmasını istiyorsanız Anında Onarıcı Bakım seçeneğini değerlendirebilirsiniz. İkisinin de kokusu ve etkisi harika.
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi kullanıcı yorumları neler?
Elidor Süper Saç Kremi Kullananlar
Güçlü ve Parlak Süper Saç kremi içeriğinde kolajen ve hyalüronik asit var. Saçlara çok yumuşak dokunuşlar yaparak nem kazandırıyor ve saçların daha canlı, daha hacimli görünmesini sağlıyor. Kullananların da gördüğü etki genelde bu şekilde oluyor. Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi kullananlar sönük saçlarının kısa süre içerisinde canlandığını ifade ediyor.
Aşırı işlem görmüş saçlar için ideal seçenek. İlk kullanımdan itibaren saçların daha pürüzsüz, daha sağlıklı olmasını sağlıyor. İçeriğinde arjinin ve seramid bulunuyor. Her saç teline ayrı ayrı nüfuz ederek, onarılmasını sağlıyor. Kullananlar da saçlarındaki değişimi kısa süre içerisinde fark ettiklerini söylüyor.
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi kullananlardan biri de benim :) Saçlarımda en çok yaşadığım sorunlardan bir tanesi kuruluktu. Saçlarım çabucak kuruyor, kolay taranmıyordu. Zorlarsam da maalesef tarakta kalıyordu :( Elidor 1 Minute Süper Saç Kremi söylendiği kadar etkiliymiş diyebilirim :)
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi
İçeriğinde kolajen ve hyalüronik asit barındıran formülüyle ilk yıkamadan itibaren fark edilen bir etki yaratıyor. Saçlarım eskisinden daha canlı görünüyor ve aslında canlı görünmesi bir yandan da daha dolgun görünmesini sağlıyor. Sönük saçları hiç sevmem, bu ayrıntı benim için çok önemliydi :) İnce telli saçlara sahipseniz önereceğim saç kremi kesinlikle budur.
Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Bu önerim de aşırı işlem görmüş saçlarını kısa süre içerisinde onarmak isteyenlere geliyor :) İçeriğindeki arjinin ve seramid sayesinde yıpranmış saçları çok kısa sürede hayata döndürüyor. Daha ilk yıkamada saçlarınızın neme doyduğunu, yumuşacık ve pürüzsüz olduğunu fark edebilirsiniz.
Elidor 1 Minute Süper Saç Kremi nasıl kullanılıyor?
Kullanımı da çok basit aslında. Elimize yeteri kadar kremi sıktıktan sonra diplere değdirmeden saçlarımıza uyguluyoruz. 1 dakika bekletiyoruz ve duruluyoruz. Saçlarda ağırlaşma, kepek, yağlanma vb hiçbir sorun oluşturmuyor. Güvenle kullanabilirsiniz :) ♥
@kafadanrafadan Eğer saçların yıpranmışsa Anında Onarıcı Bakım 1 minute Süper Saç kremini kullanmanı öneririm :) Sorunun sadece sertleşme ise Güçlü ve Parlak senin için ideal olur hem saçlarını da daha canlı gösterir.
Geçenlerde bu sitedeki Elidor yarışmasının kazananlarından biri oldum ve gönderilen hediyeler arasında 2 adet Elidor 1 Minute Saç Kremi de vardı. Güçlü ve Parlak olan çeşidini henüz kullanmadım, ama Anında Onarıcı Bakım olanı kullandım. Turuncu seri genel olarak benim favorim olmuştu zaten. Aslında bu ürün çok işlem görmüş saçlara uygun. Benim saçlarım Anında Onarıcı Bakım Serisi sayesinde baya onarıldı ama bunu da denemek istedim.
Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Saç Kremi ne işe yarar?
Saçlarını kısa sürede onarıp yenilenmek isteyenler varsa bu ürünü mutlaka denemeli. İçeriğinde arginin ve seramid bulunan güçlü formül sayesinde çok kısa sürede ve ilk yıkamadan itibaren etki gösterip yıpranmış, cansız saçlara hayat veriyor. Saçlarımın uçları biraz cansız gibi geliyor. Bu yüzden bol bol kullandım ve durulama sonrasında yumuşacık olduğunu gördüm. Tarak akıp gitti saçımda. Eminim, düzenli kullanımda daha da iyi sonuçlar alacağım.
Elidor 1 Minute Süper Saç Kremleri nasıl kullanılır?
Kullanımı diğer saç kremleri gibi çok kolay. Saç uçlarıma sürüp ürünü yedirdim. Saç diplerime değdirmedim. Masaj yaparak sadece 1 dakika bekletip duruladım. Diğer birçok saç kremi gibi ağırlık yapmıyor, yağlı görünüm vermiyor ve kolayca durulanıyor. Saçları ince telli olanlar da rahatça kullanabilir 🌺
Ben geçen 1 ay boyunca kullandım. Çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Senin de yukarıda değindiğin gibi Collagen ve Hyaluronic Acid ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde 1 dakikada saçı eski gücüne kavuşturuyor. Saçları derinlemesine besliyor ve uzun süreli parlaklık sağlıyor. Benim süper saç kremlerinin en sevdiğim özelliği 1 dakika gibi kısa bir sürede etki etmeleri. Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kreminin saçı hem güçlendirip hem parlatması benim tercih sebebim oldu. Kesinlikle sen de denemelisin.
Elidor 1 minut güçlü ve parlak saç kendini kullandım ama maaleseki saçımda kaşıntı başladı yüzümde sivilcelenmeye başladı acaba içindeki bir maddeye alerjimmi var . Anlayamadım kimsede böyle bir şey olmadımı
En İyi Cevaplar