Saçlarım kıvırcık ve çok kabarıyor. Elidor'un kıvırcık saçlar için şampuanı by Melisa Şenolsun nasıl sizce? Yıpratıcı etkileri giderip saçları yatıştırıyormuş. Melisa Şenolsun'un saçları çok iyi duruyor benimkiler hep kırık kırık. Önerir misiniz bu şampuanı?Elidor Kıvırcık
Elidor kıvırcık saçlar için şampuanı nasıl, kullanan var mı?
Loreal paris elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Durulama gerektirmeyen bakım kremini saç boylarına ve uçlarına sürmen yeterli kremi mutlaka her duş sonrası nemi alınmış saçlarımıza uyguluyoruz. Sonra saçlarımızı tarıyor ve buklelerin doğal şeklini alıyor birazcık beklemen lazım istersen kuru saçlarına da sürebilirsin. Gün içinde saçlarının sönük ve cansız göründüğünü hissettiğin anlarda kullanabilirsin ve aşağıdan yukarı saçlarına masaj yaparak uygula. Böylelikle saçlarını besleyerek daha ışıltılı bir görünüm almasını sağlayabilirsin. Benim saçlarım da kıvırcık ben böyle kullanıyorum harika oluyor daha belirgin hale geliyor. Elidorun kullanmadım bu şampuanını ama Elidorun yeşilini kullandım o da iyi belirgin bukleler için harika.
Saçlarım o kadar fazla kıvırcık değil ama kendiliğinden yoğun bir dalgası var. Benim de en ufak bir şeyde tel tel ayrılıyor ve elektriklenmiş gibi havalanıyordu. Böyle olunca da bakımsız bir görüntü ortaya çıkıyor maalesef, seni anlayabiliyorum.
Elidor kıvırcık saçlar için şampuan by Melisa Şenolsun etkili mi?
Elidor kıvırcık saçlar için şampuan
Melisa Şenolsun gibi saçları olsun kim istemez? :) Ekranda gördüğümde oyunculuğuna değil, saçlarına bakıyorum direkt. Elidor by Melisa Şenolsun şampuanı yıpratıcı etkileri saçlardan siliyor ve onlara karşı koruyor. Saçları yatıştırıyor. Benim saçlarım da kullanmaya başladıktan itibaren normale döndü.
Zorlu koşullara direnen kırmızı yosun özü içeriyor!
By Melisa Şenolsun şampuan her türlü zorlu koşulda bile dirençli olan kırmızı yosun özü içeriyor. Saçların da her koşulda bakımlı görünmesini sağlıyor :) Dipten uca daha sağlıklı ve daha güçlü saçlara kavuşmamızı sağlıyor.
Elidor kıvırcık saçlar için şekillendirici krem: Belirgin Bukleler
Elidor kıvırcık saç şekillendirici
Şampuanın yanı sıra Elidor'un saç şekillendiricisini de kullanıyorum. Nemli saçlarıma uyguluyorum ve sonrasında saçlarımı kurutup, şekillendiriyorum. Vigodan da yardım alıyorum. Saç şeklimin daha uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor ve elektriklenmeleri tamamen yok ediyor.