Elidormu? Komilimi? Panthene mi?
ELİDOR
PANTHENE
KOMİLİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbiri. Kesinlikle L'Oréal Paris ELSEVE i tum sampuanlara tek geçerim. Saclarım uzun ve ekstra bir bakım yapmam gerekmiyor. Duşta şampuanımı ve kremimi kullanıp cikiyorum vw kurutuyorum bu kadar. Ce saça çok hoş hi hava veriyor. Ne duzlestirici ne de maşa. . Hicbiriyle sacimi yapmiyorum.
elidor dandik. d diğerlerini kullanmadım bilmiyorum
PH değeri 5.5 olanları tercih et bence. Bu saydığın şampuanların hepsinin içinde slikon var.
Nasıl anlayacam peki
Üzerine PH değeri 5.5 yazıyor. Sebamed hergün için olan şampuanını kullanıyorum. Çok memnunum bayan erkek hiç farketmez kullanabilirsin. Doktorlar'da öneriyor. Diğer şampuanlar sırf köpürsün diye içine abudik gubidik kimyasal koyuyorlar. Sonra saçlarımız dökülüyor alerji yapıyor.
Teşekkürler deneyeceğim :)
Mutlaka dene derim. Kokusu yok ama saçların ikinci yıkamadan sonra pamuk gibi olacak ve çok fazla kırılma olmayacak. PH 5.5 olan şampuan fazla köpürmüyor sonra bu bozuk deme :)
tamam :) teşekkürler
Cevap
10Cevap
Pantene. Elidor kepek yapıyo. Hem Pantene kokusu çok güzel :)
Komili iyidir. Zeytinyağı da var ya o saça baya iyi geliyo.
Saçlarım çok Kuru ve Kabarıyo her yolu denedim zeytin yağı, badem yağı, saç bakım kremleri , şampuanlar ama hiçbiri biri işe yaramadı ve saçlarım azar azar dökülmeye başladı ve gittim 3 e vurdum şu an sadece Elidor güçlü ve parlak kullanıyorum. Önerbileceğiniz bir şey var mı acaba
hiçbiri, john frieda ve toni&guy mükemmel
Nerden bulabilirim?
Tresemme hepsini ezer geçer.
hacı Şakir..
ELİDOR
Panthene olsun
Elidor en iyisi
clear
blendax =))
elidor
Elidor kötü ya
elseve