Elidor Yoğun Besleyici Kür Kakao ve Shea Yağı serisini kullananlar var mı? Saçlarım çok kuru ve cansız görünüyor. En uygun Elidor serisinin bu olduğunu düşünüyorum ama daha önce hiç denemedim. Sizce almalı mıyım? Elidor Kakao ve Shea Yağı deneyen var mı?Elidor Kakao ve Shea Yağı
Elidor Kakao ve Shea Yağı deneyen var mı, memnun kaldınız mı?
Elidor'un denemediğim ürünü yok desem yeridir :) Çok seçenekli olması süper bir şey, bir de her denediğim ürünün etkileri üzerinde yazanla aynıydı. Yani hiç hayal kırıklığına uğramadım :)
Elidor Kakao ve Shea Yağı: Yoğun Besleyici Kür!
Elidor Yoğun Besleyici Kür serisinin şampuanı ve saç kremi bulunuyor. Kakao ve Shea yağı içeren formülüyle saçları kökten uca besleyerek bakım yapıyor. Özellikle elektriklenen saçlar için sakinleştirici görevini üstleniyor :) Saçlar sağlıklı ve yumuşak görünüm kazanırken, elektriklenme ve kabarma olmuyor.
İçeriğinde bulunan kakaodan sonra kokusunu tahmin etmişsinizdir bence :) Saç bakım ürünlerinde benim için önemli olan elbette verdiği etkisi ama yanında da kokusu güzelse puanım 10/10 olur. Elidor yoğun besleyici kür kokusu da muhteşem. Saçlarımı yıkadıktan sonra örüyorum, saldığımda koku hala kalmış oluyor ve her yere yayılıyor :) bu etkiyi çok seviyorum.
Elidor Yoğun Besleyici Kür Serisini hangi saç tipleri kullanmalı?
Aslında her saç tipine uygun :) Saçlarınız elektrikleniyorsa, çabucak sönüyorsa, hemen kuruyorsa, sağlıksız görünüyorsa sizin için en doğru seri olabilir. Yumuşak ve kabarmayan saçlar Elidor Yoğun Besleyici Kür Serisiyle mümkün :) Saçlar parlaklığını ve canlılığını hiç kaybetmiyor.
En İyi Cevaplar