Merhabalar!
Bir iki ay önce 47 kiloya düştüm, standart kilom 50-51. Bir türlü toparlayamadım. Ne yapmalıyım?
Bir iki ay önce 47 kiloya düştüm, standart kilom 50-51. Bir türlü toparlayamadım. Ne yapmalıyım?
Kilo almanız için
Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak
Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor.
B. Peynir: 200 kalori bulunuyor.
Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4te 1ini, erkeğin ise 5te birini karşılar.
A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur.
Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar.
Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur.
Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz.
Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır.
Muz
Fıstık ezmesi
Patates
Fasulye
Tereyağı ve zeytinyağı
Üzüm ve İncir
egzersiz
Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır.
Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir.
Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
Protein dayalı beslenmek daha iyi olmaz mı
Ne kadar sağlıklı olur bilemem bırakınca tekrar geri alma söz konusu olabilir.
Ben zaten kilo almak istiyorum
Karbonhidratlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum proteinlerin
Tamam işte zayıflığa geri gelme anlamında demiştim
EİG için teşekkür ederim.
yaz mevsimi oldugu için vucut aşırı yoğun şekilde su kaybeder vucudumuzda en cok su ıhtıyacını kaslarımız duyar bu sıcak havalatda magnezyum ve su tuketimini güçlendirmen lazzım
Teşekkür ederim çok
şu an 52 kiloyum bende geçen ay 1 ayda 10 kilo vermiştim biraz yaz ayları biraz da strese bağlı
Stres kaynaklı benim bir iki günde 3 kilo birden verebiliyorum maalesef
Vermek kadar almak da zor sabır istiyor ve istikrar düzenli yemek gerekli geceleri mantı falan yiyorum son dönemlerde hafta da 2 kilo alfim
Ben onu da alamıyorum spora başlayacağım
Kas yaparsin
Yok ya kas için değil
Sağlık için abartılı sporlar değil
Peki kolay gelsin
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin mesaj atayım mı sana konuluruz kilo falan
Cevap
2Cevap
istemsiz kilo vermek hayra alamet degildir. diyetinizde veya gunluk aktivitenizde bir degisiklik yapmadiysan doktora gorun
Zayıflık iyidir. Zaten zaman ile kılo alır insan
Ya çok zayıf durmuyorum dışarıdan ama tekrar 50 olsam hayat daha güzel olabilir
Boy kaç
171 boyundayım
Hadi ya 170 sin ve zayıf durmuyorsun öylemi 😕 ilginç
Ya benim tüm zayıflığım belimde yani kilo verince belimden veriyorum sadece ve geriye almıyorum alırsam da basenden ve göğüsten alıyorum değişik bir vücudum var
Ahah 😂 tuhaf. Şimdi ne desek boş. Sonuçta görmek lazım. Foto ile de olacak işler değil zaten. Ama ilk yorumumun arkasındayım. Zayıf kal iyidir kafana Takma
Zayıflık kötü değil tabii ki ama belimden rahatsız olmaya başladım çok absürt duruyor umarım orantılı hale gelir
Nasıl yani orantısız derken
57 cm belim var popo kısmı 96 ve göğüs kısmı 89
Belim çok ince, karnımı içine çektiğim zaman göğüs kafesimin en alt kısmı tüm hatlarıyla ortaya çıkıyor
Valla bu cm işleri hiç anlamam. İnan aklımda hiç bir şey canlanmadi
Boş ver..
keşke banada öyle bir şeyler olsa
Hiç boş bir şey değil emin ol, belimden bir şeyler gittiğini hissedebiliyorum o kadar kötü bir his ki
Nasıl istemsiz kilo veriyorsun anlatsana biraz 😂
Bir şeye üzülünce bir anda kilo verebiliyorum. İnsan kilo verdiğini hisseder mi? Brn hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar