Hayatim boyunca hep asiri zayif oldum bundan yakladik 6 ay once 60 kiloydum ve bunyem asiri zayif , dusunun ki cesit cesit vitamin ilaclari kullaniyordum , balik yagi iciyordum surekli normal bir insan 3000 kalori civari alirken benim en. az 4000 almam gerekiyordu ki asiri istahsiz oldugum icin zorla yediriyorlardi birakin 4000 , iki bin kalori zor aliyordum ve tabi ki haftada en az 2 gun doktora gidiyordum bayildigim icin ve serumla yasiyordum diyebilirim tabi bunlarin tek sebebi zayif olmam degildi hepsinin sebebi stresti zayif olmaminda oyle ama su son 6 ayda hayatimin en mutlu anlarini gecirdim ve 5 kg bile alamayan ben 70 kilo olsam annem sevincten aglayacak olan ben bildiginiz 88 kiloya kadar cikmisim eski hic bir kiyafetim olmadi hatta o ara surekli yeni kiyafetler aldim 2 hafta sonra olmuyordu😅 slim fit ler bol gelirken bana artik magaza gorevlileri slim fitler dar gelebilir rahat etmezsiniz diyor😅 hic yasamadigim seyler hayatimda hatta diyetisyenim (5 yil bana kilo aldirmays ugrasan) bana simdi kilo fazlan bile var diyor 😄
Neyse tum bunlar benim icin guzel seyler cunku artik hastaneye vitaminlere serumlara bagli bir hayatim yok artik bayilmiyorum bile ama simdi ise cevremdeki insanlar surekli kilolusun demeye basladi , kilo ver felan diyorlar doktorla bu konuyu konustugumuzda kilo verme tekrardan saglik sorunlari yasayabilirsin dedi ama simdi herkes sisman oldugumu soyluyor acikcasi moralim bozuluyor
Arkadas grubuyla yuzmeye gittik gecen hafta ve ben tabi 88 kilo olunca biraz gobegim cikti (hayatimda bir ilk😅) cok laf soktular resmen gunum zehir oldu sizce 180 boya 88 kilo cok mu fazla simdide sisman mi olmusum?
Neyse tum bunlar benim icin guzel seyler cunku artik hastaneye vitaminlere serumlara bagli bir hayatim yok artik bayilmiyorum bile ama simdi ise cevremdeki insanlar surekli kilolusun demeye basladi , kilo ver felan diyorlar doktorla bu konuyu konustugumuzda kilo verme tekrardan saglik sorunlari yasayabilirsin dedi ama simdi herkes sisman oldugumu soyluyor acikcasi moralim bozuluyor
Arkadas grubuyla yuzmeye gittik gecen hafta ve ben tabi 88 kilo olunca biraz gobegim cikti (hayatimda bir ilk😅) cok laf soktular resmen gunum zehir oldu sizce 180 boya 88 kilo cok mu fazla simdide sisman mi olmusum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer