Soruyorum çünkü bacaklarım kalın değil göğüs 96 bel 100 kollarımda kalın değil bi bel kalın hadi bunları geçelim boyu 170 olan birinin kilosu kaç olmalı 96 kilo obez mi?
fazlan var tabiki tatlım ama sana bir tavsiye kilosundan memnun olmayanlar daha da kilo alıyor çünkü bunu takıyor mevcut halinden memnun olmuyor diyet yap bırak döngüsüne giriyor ve sonuç olarak daha da kilo alıyor bu hataya düşme yavaş yavaş yürüyüş vs yap halinden memnun değilsen, sağlıcakla kal
Kilolusun ama takma kafana milletin olumsuz yorumlarına da üzülme yemeyipte açmı ölecez ben senin tam tersinim okadar yerim kilo alamam 2 kilo alana kadar çok uğraştım 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
tabiki de kilolusun soru mu bu? tekerlek gibi olmuşsun Allah vermesin benim boyum 165 kilom 48 benim iki katımsın ama sadece 5 cm uzunsun
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Zarif yorumunuzdan dolayı sana teşekkür ederim canım 😂
ne zarifi sen böyle yorum yapınca kaliteli elit mi oldun? şeker hastası olma damarlarında yağlanma ve birçok hastalığa kilondan dolayı aday olmak seni çok iyi hissettriyor olmalı ❤️❤️❤️
Yoo yorum yazmayı ogretmek istedim sadece. Bu soruda bunun için zaten ben şekerden öbür tarafa giderken sen hangi sebepten gideceksin acaba yorum var yorum var yinede teşekkürler ❣️
Kilolu ol olma bunun ne önemi var ki her halinle iyisin bence takılma böyle şeylere kilo insana yakışabiliyor bence sanada yakışmış ve kötü göstermiyor seni
Kötü yorum yapanlara takılma sen canım, biz kızlar her halimizle çok güzeliz❤️ ama sağlığın için biraz vermen gerekiyor, kilo vereceksen kimse için değil kendin için ver❤️