Etrafımdakiler çubuk gibisin diyolar ama değilim gobime geliyor evet cok zayofladim kemiklerim cikmks ama kiloluyum hala 35 kilo olmak istiyorum sizce kilolu muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
45 kilodan fazlaysanız obezsiniz benim gözümde allahın obezleri defolun
Güncellemeler
+1 yıl
Anoreksiya demişsiniz ama anoreksiya olmam için 20 kilo olmam lazım
168 boy 45 kiloyum ama hala kendimi kilolu görüyorum?
Veganlık bana saçma ve gerizekalıca geliyor etsiz olmaz ki ben bol protein tüketen biriydim önceden şu an günlük 600 kcal alıyorum o da proteinden 0 karbonhidrat gerçi salatadan alıyorum karbonhidratı
Nasıl hissettiğini, kendini nasıl gördüğünü anlıyorum ancak bilimsel verilere göre hesaplandığında kilon boyuna oranla fazla düşük kalıyor. Seni anlıyorum ama bunu başarabileceğine de inanıyorum bir psikoloğa ve beslenme uzmanıma danışmalısın, bunun yanında anoreksia hastalığı geçirmiş olan bireylerle de konuşmalısın, inan bu sana fayda sağlayacaktır. Kaldı ki sağlığın mı daha önemli kilon mu?
saçmalama ya 20 kiloya düşemezsin çünkü ölürsün o zamana anoreksi sadece çok zayıf demek değil bu düşüncenin kendisi, psikiyatra git dedimde delisin demedim bende aynı yollardan geçtim ama senin boyunda uzun üstelik daha feci geldi durumun ondan dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır değilsin. İnsanlar boyuna göre değişerek kilosu da değişiyor.
Zayıf değilim şu an 45 + bana kilolu geliyor 35 40 normal geliyor 20 25 zayıf geliyor mesela sen 45den fazlasındır ve obezsin benim gözümde
Zayıflanma yöntemi yok. Yapman gereken vegan ol, yeşillik yiyecekleri beslen. Birazcık pilav vesaire gibi ye. Ama her gün diyet beslen.
Veganlık bana saçma ve gerizekalıca geliyor etsiz olmaz ki ben bol protein tüketen biriydim önceden şu an günlük 600 kcal alıyorum o da proteinden 0 karbonhidrat gerçi salatadan alıyorum karbonhidratı
Bacım kusura bakma da fırtına çıksa ucacaksin neden bu kilo takıntın?
Zayıf değilim şu an 45 + bana kilolu geliyor 35 40 normal geliyor 20 25 zayıf geliyor mesela sen 45den fazlasındır ve obezsin benim gözümde
Aha bir anoreksiya vakası daha. Olm buna bir şey demeyin kiloyla ilgili hiçbir şeyi kabul etmez, inanmaz.
Sen de benim gözümde psikiyatrik hastasın? Onu nabcaz? Zayıfsın diyoz inanmıyon. Muhtemelen bizden kilolusun cevabıni bekliyorsun.
Amaaaan bana ne ya bir daha birinin iyiliğini düşünürsem iki olsun.
Canım acilen bir psikologa görünmelisin ideal kilonun fazla altındasın, anoreksia riskin var, kendine iyi bak
Hayır aksine kiloluyum 🤦🏻
Nasıl hissettiğini, kendini nasıl gördüğünü anlıyorum ancak bilimsel verilere göre hesaplandığında kilon boyuna oranla fazla düşük kalıyor.
Seni anlıyorum ama bunu başarabileceğine de inanıyorum bir psikoloğa ve beslenme uzmanıma danışmalısın, bunun yanında anoreksia hastalığı geçirmiş olan bireylerle de konuşmalısın, inan bu sana fayda sağlayacaktır. Kaldı ki sağlığın mı daha önemli kilon mu?
sacmalama kilo alman lazim hatta 35 kilo cok kotu olur
ahahahah tatlim inan bana ikimizi yan yana koysak seni begenen 1 kisi cikmaz
Profiline girdim çok kilolusun yemin ederim öyle olsam intihar ederim ben seni görünce yarın bıraktığım diyete tekrar başlıcam
tatlim uzgunum hastalarla bu kadar muhatap oldugum yeter byee 🤚🏻
Wohh bu da bir hastalık biliyor musun psikoloğa gitmeni öneririm
183 boy 73 kiloyum ve şu an zayıfım kilo almam gerekiyor nasıl obez geliyorum onu anlamadım
73? 73 bana göre obez 2. sınıf
Çok farklı düşünüyorsun senin 48 felan çok iyi olur benimde mesela 80 normali budur 80 yüksek bir kilo evet ama sporla uğraştığım için
Obezsin yazık 73 kilo ne allahım öyle olsam intihar ederim ben 35 kiloya kesin düşcem Türkiye de obezler çoğalmaya başlıyor yazık
Yazık kafana
Damdan atla daha çabuk ölürsün
İşte aradığım yorum
Hagahaxc ben 44 kiloyum foto eski 62yim orda.
20 25 ve 35 çocuk kilosu yalnız bayılıp kalcan bi yerlerde 🙄
35 bana ideal kilom geliyor normal geliyor 45 çok geliyor
anoreksi hastalığı var sende galiba
işte o hastalık tamda bu söylediğin şekilde algılanıyor
Hiç birşey bildiğin yok cahil ve obezsin
obezim evet en az senin kadar
ruh hastasısın aga sen doktora git ölcen
sende benim gözümde yoksun? ama cidden yaptığın şey sağlıklı değil destek alman lazım olmadı özelden yaz
Hastalıklı kafa yapısı
Umarım Anoreksiden ölmezsin kardeşim.
35 kiloya deri ve kemik diyoruz biz
Tedavi olman lazım
Tedavi ne ya şakamsnz asla gitmem siz gidin obezite ile mücadeleye
Saçmalama istersen dostum
psikolojik sıkıntın olmasa öyle düşünmezdin
Rüzgar çıksa yerinde duramazsin ne kilosu
Kızma ama bence ruh hastasisin 😂😂
Çok zayıf iyi değil kıyafetler bile kötü durur
Zayıf değilim ki
merak ettim seni zayıflara zaafım var benim
anoreksiya belirtisi bunlar
tamam da boyunda uzun kilona göre gerçekten belirtiler var şimdi daha iyi emin oldum, psikiyatriye gözükmeni tavsiye ederim
saçmalama ya 20 kiloya düşemezsin çünkü ölürsün o zamana anoreksi sadece çok zayıf demek değil bu düşüncenin kendisi, psikiyatra git dedimde delisin demedim bende aynı yollardan geçtim ama senin boyunda uzun üstelik daha feci geldi durumun ondan dedim
boyum uzun değil fazla normal
off peki , bilirim laf işlemez , boyunla kilonu oranlayınca dedik heralde
Abartma istersen
Foto görmediğim için bir şey diyemiyorum ama dahada zayıflama derim
canım böyle bir hastalık var bazı kızlarda
bak arkadaşım ya isteyen isyeipğ kiloda olur sanane kızım yolarım seni ha çiyanseni 😅
50 liyim bu arada
Obezsin
aaa tamam obezim sanane bak arkadaşım seni ilgilendirir mi bu ya kaşarı yemin ederim burda olsan yolardım seni aşırı gıcığıma gittin
50 kilo ne allahn obezi 😂😂😂😂😂😂😂🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 kisçam şişman ya
😅😅😅😅😅sen bu zihniyetle ne kadar yaşıyacan acaba kaşar bunu ağlayarak günlüğüne yaz şimdi
mis gibi de yaşıyorum sen lüp lüp yutarken hayvan gibi spor yapıyorum ağla ayı obezite şişman
ben bu kızı varya boğarım ha harbi 😅😅😅😅allahın hastası psikopat hadi ikile ruh hastası 😅😅😅
Aneroksiya
Iyi napim