bildiğim kadarıyla askerde kötü yemek diye birşey yok. sadece yemek ayrımı yapanlar kötü olarak görüyor olabilir. iş yerinde de on numara yemekler çıkıyor ama ''kötü'' diyerek kötüleyen kişiler var onlar yemek seçenler işte. o yüzden kantinden çok orjinal yemeklere yönel derim. askere kötü yemek yedirmezler, sadece yemek ayrımı yapıyorsan sna kötü gelir. işin gerçeğide budur.
Ekmeğe gömül. Ekmekle pilav ye kilo aldırır. Sokabiliyorsanız ara sıra kebap lahmacun dürüm falan sokun. En az 1.5 porsiyon kebap veya 3 lahmacun ye. Muhakkak kümede de ye. İçeri sokmıyorsan hızlı ye yemekleri.1-2 kilo da olsa alırsın mutlaka
Yazık yemin ediyom varya kardeşim öcalana bile sizden daha iyi bakıyolardır hele şu dağdaki erlerimize hiç yardım yok bir tanıdık vardı küflü konserve yemeği bile yedikleri oluyormuş her şeyin en iyisini size vermeleri gerekirken daha da zorluyolar valla hakkınız ödenmez
Bana sınırdaki bir asker anlattı hatta gösterdi de valla şaştım kaldım kırık yatakta yatıyor kaç kişi korunmasız yerler yemek sıkıntı ısınma her şey sıkıntıydı yazık ya devlet adamlarıda bir tarafını büyütsün sıcak evlerinde bir işe yaradıkları da yok yine de bunlara rağmen en iyi orduya sahibiz yani
tahin pekmez al. akşamları yemekhanede arkadaşın varsa 1 de ekmek al. yat içtimasından sonra gazinodan bir çay al. otur bir yere göm :D gece nöbetin var mı bilmiyorum olursa da rahat edersin.
normal dışarda çalışanlar bile bizden çok izin kullanıyorlar pazarları bayramlar da falan toplarsak pazarlar 52 gün ediyor 8 günde bayram izni desek en az 60 gün ediyor
Orda pişen yemeklerin falan kalorileri proteinleri porsiyonları hep hesaplanarak yapılıyor karakola falan düşsen bol bol yemek kalırdı güzel yemekler çıkardı kil alırdın :D
Ben pederi görmeye gittiydim oraya bizimkiler 12 senedir falan ayrılar anne yemeğini aratmadılar hiç harbiden bide ekmek falanda çıkıyodu askerler yapıyordu onu pastaneci olan bir asker falan vardı :D
4 Sene önceydi ondan sonra bir aşçı geldi peder bank a sucuk aldırmıştım aşçıya verdim yapsında hep beraber yiyelim diye yaptıda kendi bile yiyemediydi hzhzj
En İyi Cevaplar