Çevremdekiler kilonun sorun olmayacağını falan söylüyor ama hepsi de Kendini ve ya Babamı örneklendiriyor 60 yaşına dayanmış adamlar aradan 40 küsür yıl geçmiş Sistem aynı sanıyorlar laf anlatamıyorsun Muaf tutulacağımdan eminim adam ne desem dinlemiyor/ ciddiye almıyor zorla sınava sokuyor Evin içinde gereksiz kavga çıkartıyor
2026 tarihine kadar tecilim var Öylesine Tyt başvurdum bunu öğrenip zorladılar sınava girmem için girmek istemiyordum çalışmamıştım çünkü boşuna masraf ettiler İstanbul'da oturuyordum Sınava gireceğim yer Edirnede uzak falan da değil sadece Bilete 400 Tl gitti...
Hadi diyelim 2 yıllık bir bölüm kazandım 2027 ye girmeden bitiyor zaten lan anlamı ne neden anlamıyorsun be adam kafa mı buluyorsun la?
Diyorum ki Benim çalışacağımın Garantisi yok Bedelli yap diyorsun parasını ödeyecek misin? Biliyorum kuruş vermeyeceğini yeni Taşındık Evin Borcuna katkıda bulunmuyor bir de zorla bedelli yaptırmaya çalışıp Kendi kararlarımı almama izin vermiyor
2026 tarihine kadar tecilim var Öylesine Tyt başvurdum bunu öğrenip zorladılar sınava girmem için girmek istemiyordum çalışmamıştım çünkü boşuna masraf ettiler İstanbul'da oturuyordum Sınava gireceğim yer Edirnede uzak falan da değil sadece Bilete 400 Tl gitti...
Hadi diyelim 2 yıllık bir bölüm kazandım 2027 ye girmeden bitiyor zaten lan anlamı ne neden anlamıyorsun be adam kafa mı buluyorsun la?
Diyorum ki Benim çalışacağımın Garantisi yok Bedelli yap diyorsun parasını ödeyecek misin? Biliyorum kuruş vermeyeceğini yeni Taşındık Evin Borcuna katkıda bulunmuyor bir de zorla bedelli yaptırmaya çalışıp Kendi kararlarımı almama izin vermiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet engel geçen sene kardeşim fazla kilolu diye almadilar zayıfladı ondan sonra aldilar
Ben zaten 7 yaşımdan beri alamıyorum Ortalamanın çok altındayım üzerine düşmedikleri sürece de gitmem herhalde ama işimi sağlamak adına Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum hali hazırda ciddi olduğunu düşündüğüm problemlerim var Sağlam bir tanı koyulursa belki çürük alabilirim
2-3 yıldır da Psikiyatriye gidiyorum dönem dönem düzenli kullandığım ilaçlar da oldu bakalım ne olcak
Engel efendim
Jahrein in 4-5 yıllık bir yayın kesitini gördüm o zamanlar bile Alınmıyormuş ama buna rağmen internette baziları yine engel olmayacağını falan söylüyor artık Muayene yapan Doktora Şubeye göre değişiyor mu hiçbir fikrim yok ama muaf tutulmam için tek dayanak Kilo değilse bir kaç şey de var o yüzden Çürük alabileceğime inanıyorum
Yani değişebilir tabi doktora göre ama deneyin bakalım siz