Hangi çaylar zayıflatıyor? Zayıflama çaylarından önerebilecekleriniz hangisi?
En etkili zayıflama çayları önerileri neler?
En etkili zayıflama çayları önerileri neler?
Böyle abuk subuk çayların zayıflattığı tek birşey var , o da cüzdanın ... Ota para döküp tembel tembel zayıflayacağını sanma , zaten onlara atacağın şeker ya da tatlandırıcı sana ek kalori olarak geri dönecektir.
İki ilke var , zayıflamak istiyorsan ...
1- Gırtlağından kısacaksın
2- Gırtlağından geçenden fazla kalori yakacaksın ..
Yemeden de kilo verilmiyor , aksine bu bünyeyi saldırganlaştırır. Tek yolun var , kalk birşeyler yap ve kalori yak ...
Yok böyle birşey , hepsi plasebo etkisi , yani içtin öyle o kadar para ödeyince mecburen zayıflamış hissedersin kendini . Aslında bazıları tehlikeli alerjen bazıları riskli bazıları da barsak bozar. Bilmelisin ki aktar'lık yasaklanmıştır, bunları satanların dükkanında aktar lafını göremezsin , artık başka sabun mabun şeyler arasında isteyene de ot satıyorlar .
Bu konuşma üzerine , ısırgan otu nane zakkumçiçeğini karıştırıp yepyeni bir zayıflatıcı çay yapıp poşetledim. Yarın markete bırakıcam , 1 kg civarında ... Emin ol satarım ...
Farkında olmalısın ki , firmaların ürünleri inceleniyor ve teeeek tek isimleri ifşa edilerek baskı altına alınıyor. En basit örnekler bal satanlar ( mısır şurubuydu) altın çiçeği satanlar ( 3 kişi öldü) ve bunlar da doğa gibi yasal şirket ürünüydü. Karar senin..Bu arada zakkum çiçeği de öldürür.
Aktara git ve Mete çayı, Top kekik, Çoban çökerten, Barut ağacı kabuğu, Yeşil çay, Sinirli ot, Biberiye, Funda yağı, Cinnema çayı al. Bunları aynı poşete karıştırıp bir kaşık alarak demle. Demlediğin sıvıya 1 damla funda yağı ekle. Sıcak değil ılık iç. Sabah aç karnına almayı tercih et.
Zayıflatmaktan ziyade yesil cay resmen güzellestiriyo antioksidan çünkü ve tokluk saglıyo iki fincan içmelisin günde bide bergamut aromalı olanlar var tadı da çok güzel
onu bilmiyorum canım bir ara 5i bir yerde içiyodum ama hiç faydasını görmedim bide içinde kekik varsa çok fazla içme tansiyon problemi oluyomus
yeşil çay yağ yaktırır günde 2-3 fincan içeceksin
Denemedim ama kiraz sapı ve biberiye cok faydalı
Cevap
10Cevap
Hahahahha alemsiniz cay evet olabilir böle syeler icecekler var ama 100-150 caloriden fazla yakmiyor senin en ay 600 calori yakman lazim:)) 300 kalori 1 saat kosarak sabahlari 300 caloride 1 saat anteeman aksamlari :) ama bir hamburgen menusunde kac kca var onu dusundunmu?
merhaba ben emine dietto öğün yerine geçen shakeyi tavsiye ederim 2-3 pakette 20-30 kilo verenler var 543 448 8126 whatsapp numarasından satın alabilirsiniz fiyat 400 + kişiye özel diyet listesi+ kişiye özel spor listesi+ detoks suları Fiyat sadece 400 tl.
Öyle bir çay yoktur. Var diyen denyo varsa sallıyor , zayıflamak istiyorsan , sabah aç karnına biraz sıcak su iç, ve öğlen akşam limonu su yap iç , ;)
Çay zayıflatmaz, ishal eder... Bu hem riskli hem de sağlıksızdır... Düzenli spor, dengeli beslenme ve yeterli su tüketimi yapman gerek...
Hayır abur cuburu kesmek kesin çözüm değil uzun açlık yapabilirsin o baya işr yarıyo
Bende gıda rutininze dikkat edin
Zayıflama çayları işe yaramaz
maydonoz çay zayıflatıyor ben denedim faydasını gördüm
da bilgi alabilirsiniz
Bitkisel konsantre çayı
ben çayın zayıflattığına inanmıyorum.
adaçayının tadı çok güzel
memelerimi sıkmak istermisin
Çay zayıflatmaz bence
yeşil
ben anlamam bile :/ salladaydım.
macha çayı
motcha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Hiçbir bitki veya çayın zayıflatıcı etkisi bulunmamaktadır. Sıvı alımına destek olabilirler, içeriğindeki antioksidanları ile sağlık kazandırabilirler, kafein içerenleri enerji verebilir, bazıları özel kimyasalları ile ödem attırabilir veya bağırsak hareketlerini hızladırabilir ancak hiçbirinin mucizevi bir etkisi yoktur.
Zayıflamak için sağlıklı bir beslenme programının yanı sıra, her gün düzenli yapacağın ılımlı bir yürüyüş ile zayıflama çayları adı altında satılan çaylardan da bir uzman önerisi ile kullanabilirsin. Bu çayların seçiminde de aktardakiler yerine bilinen markaların poşet çaylarını kullanmanı öneririm.
Ne kadar ve nasıl demlenmesinin önemi kadar fazla kullanımları toksik etki yapabileceği gibi, karaciğer ve böbrek yükünü arttıracaktır.