www.diyetkolik.com/zayiflamak-icin-hangi-bitki-caylari-tercih-edilir
Zayıflamak için hangi bitki çayları tercih edilmeli?
www.diyetkolik.com/zayiflamak-icin-hangi-bitki-caylari-tercih-edilir

Kilo vermek için yapılan pek çok şey var. Bitki çayları içmek de bunlardan bir tanesi. Zayıflamak isteyenler hangi bitki çayını kullanmalı? Bitki çayı içerek zayıflayanlar neler yaşadı?
Papatya bitki çayı sakinleştirici etkisi vardır, stresi azaltabilir. bunun dışına yeşil çay ve mate çayı metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımına yardım olabilir. ama çok fazla içilmemeli çünkü kalp ritmini hızlandırır buda uykuyu kaçırabilir. içlerinde kafeinde vardır. zaten unutulmamalıdır ki çay, kahve sadece yardımcı olur. burada önemli olan günlük alının kalori miktarıdır. birde böğürtlen çayı da içilebilir
Barış çalışıp mı geldin yoksa hafızadan mı bunlar? 😀
Hafızamdaydı soruyu gördüm uçtum :D
Harikasın 😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bi dünya faydalı bitki çayı var fakat en doğru tercih düzenli olarak spor yapmak bence. Bi de ben düzenli spor yapıp yanı sıra hareketli bi günlük hayat yaşanırsa, ekstra bi şeye gerek kalmadan makul kilo aralığında olunabileceğine inanıyorum. Tamam yani çılgın gibi tıkınmasın kimse de, habire diyet kafası ve bitki çayı benlik bi yaşama biçimi değil. Metabolizma zaten habire aynı çayı içince ona bi süre sonra tepkisiz kalıyor. Ben şu hayatta metabolizma kadar spontane gelişmelere, günübirlik tercihlere, habire yeniliklere aşık bi şey daha görmedim. Kilo konusunu habire gündemimde tutmak ta yaşama biçimime aykırı, nett.⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Doğru tespitler yine 😀
Vazifemiz 😎
For eig 🙏
Teşekkürler
Ricalar 🙏
Bitki çayları asla direkt olarak zayiflatmazlar. Vücudu dolaylı yoldan, yağ yakimina ikna ederek yağ kaybı yoluyla zayıflamaya yardımcı olurlar.
Ancak bu kadar olur ya...😃 Bugün aktardan çubuk tarçın, kurutulmuş kiraz sapı, yeşil çay, taze zencefil, kurutulmuş limon aldim.
Sabahları iş yerine geldiğim zaman french press içine hepsinden bir miktar koyup, üzerine sıcak su ekliyorum ve 5 dakika kadar demlenmesini bekleyip içiyorum.
Ooo ben istedim bir görüş, sen yazdın bir de tarif 😂
Hahahah😃 Kalori açığı + çay o iş tamamdır.
Sen bugün iyi para harcadın ama hadi bakalım 😂
Sadece şu saydiklarim 150 lira, Bcaa 200, sabah arabayı fulledim 1.200 😂
Ohoo araba da varmış 😀
O zaten baş belası. 60 litre benzin 17-18 gün anca gidiyor.
Ben hep 50 tl'lik alıyorum 🤣🤣🤣
Puhahahah😂😂 50 lirayı kontak acarken yakıyoruz artik
Doğru olmasa da komik olan bir söz var keramet bitkide olsa inekler en zayıf hayvan olurdu diye yani bitki çayının işe yaramaz olduğunu düşünüyorum özellikle tek başınaysa
Güzel sôzmüş ya o 😂
Cevap
3Cevap
Sırf bitki çayı içerek olmuyor o işler öyle kolay değil. 😅 Ama genellikle ek bir destek ve ödem atımı vs. için yeşil çay ve ya beyaz çay tüketilebiliyor diye biliyorum:)
Doğru biliyorsun 😀
Yaa hep zayıflamak için sorular bide kilo almayla ilgili bir şeyler olsa çok mükemmel olur 😬gerçi bana onlarda fayda etmiyor ama neyse diyelim 🤦♀️😂
Siparisiniz alındı hanımefendi 😂
Bitki çayları zayıflatmıyo canım benim hikaye onlar yalan onlar 🤣
Ama zencefilli sütlü detoks içeceği biraz kilo verdiriyor.
Aaa, zayıflamak isteyenler için güzel bir öneriymiş 😀
Ne kadar bir sürede peki?
İyiymiş 🙂
Zayıflamak için çay tercih edilmemeli inanmayın böyle şeylere, zayıflamak isteyenler az boğazlarını tutsunlar az yiyin az😂
Çok yiyerek zayıflanmaz diyorsun 😀
Belki sporu çok yapacak, olmaz mı? kdjdk
jdjsj
Yağ yakımı olarak en önde yeşil çay var. Bu yüzden yeşil çay.
Aaa sen nereden biliyorsun? 😀
Bilene sordum 😬
Heh bu olur 😂
Hiçbir çay tek başına zayıflatmaz. Sağlıklı ve az yersek ancak o zaman zayıflarız.
Doğru 🙂
Yeşil çay deniyor poşet yeşil çay içiyorum ama poşettekiler ne kadar gerçek bilmiyorum.
Zayıflamak için mi? Sende de mi fazlalık var? 🙂
Yok aslında zaten zayıfım ama sağlıklı bir çay diye biliyorum.
Ha o doğru evet 🙂
Kilo vermek için bitki cayi tercih falan edilmemeli. Bu şehir efsanelerini kovalamayi bırakıp bi an önce diyetisyene danışmalı ve spora başlamalısınız. Hadi kolay gelsin
zayıflamak için yeşil çay tercih ediliyor ama sadece çayla zayıflamakta olmaz 😅
Neyle olur? 😀
sağlıklı beslenme
kalorisi yüksek olan şeylerden uzak durmak
spor
😄
Epey bilgiliymişsiniz hanımefendi 😀
🙈😄
Hepsini içersin hepsi aynı zaten sallama değil de demleme daha faydalı
Ananaslı yeşil çay 😄🫠
Eriyorum diyorsun 😂
Çayla falan olmaz o işler