Yeşil çay ve adaçayı sivilceye iyi gelir diyorlar, başka öneriniz var mı?

Yeşil çay ve adaçayı sivilceye iyi gelir diyorlar, başka öneriniz var mı?

Hangi çayın iyi gelip veya gelmediğini tam olarak bilmiyorum ama genel olarak sivilceli bir yüze aloe vera jeli çok iyi geliyor diye biliyorum. Ya da çay ağacı yağı bu yağ içilmiyor sadece sivilce olan bölgeye uygulayacaksın bu yağı yüzündeki sivilceler için oldukça etkili bir yağ bu. Ama yeşil çayın iyi geldiğini duymuştum.
Evet Yeşil çay ve adaçayı diye biliyorum bende. Katkısı olabilir bence
Aynen bende öyle duymuştum. Yeşil çayın cilde faydası çok fazla. O yüzden cildin daha güzel hale gelmesi için yeşil çayı bol bol tüketebilirsiniz.
Sivilceye karşı bitkisel çaylar bazen cilt sağlığını destekleyebilir. İşte sivilceye karşı içilebilecek bazı bitkisel çaylar:
1. Yeşil Çay: Yeşil çay, antioksidanlar bakımından zengin bir içecektir ve cilt sağlığını desteklemeye yardımcı olabilir. Antioksidanlar ciltteki iltihapları azaltabilir.
2. Adaçayı: Adaçayı, antimikrobiyal özelliklere sahip olabilir ve ciltteki bakterileri öldürmeye yardımcı olabilir.
3. Papatya Çayı: Papatya çayı, iltihaplı cilt durumlarını yatıştırmaya yardımcı olabilir ve cilt tahrişini azaltabilir.
4. Biberiye Çayı: Biberiye, antioksidanlar ve antimikrobiyal bileşenler içerir ve cilt sağlığına katkıda bulunabilir.
5. Lavanta Çayı: Lavanta çayı, sakinleştirici etkilere sahiptir ve stresle ilişkili cilt sorunlarını hafifletebilir.
6. Nane Çayı: Nane çayı, cildin temizlenmesine yardımcı olabilir ve ciltteki yağı dengelemeye yardımcı olabilir.
Unutmayın ki bitkisel çaylar sivilce sorunlarını tamamen çözmez, ancak cilt sağlığını desteklemeye yardımcı olabilir. Cilt sorunlarınız ciddi ise, bir dermatologa veya uzman bir sağlık profesyoneline danışmanız önemlidir. Ayrıca, bitkisel çayları tüketirken olası alerji veya yan etkilere karşı dikkatli olmalısınız.
Teşekkür ederim 🙏
Bitki çayı ile sivilcelerin geçeceğini düşünmüyorum bol su tüketimi bir nebze cilde ışıltı katar ama ilac ya da yüze direkt temasta bulunmayan bir ürün olmadan besinler veya caylarla çözmek imkansiz bence.
Fayda gören varmış
Hangileri mesela bilgin var mı bende iceyim ozel günlerde çıkıyor
Açıklamada yaziyormus skjdjkd yesil cay icerim severim
Evet adaçayı bir de biberiye iltihabı alır diyorlar
Cevap
5Cevap
Her türlü bitki çayı iyi gelir diye biliyorum. böğürtlen çayı mesela.
Evet canım
Açıkçası ben sivilce ve siyah noktalar için hiçbir zaman bitkisel bir ürün kullanmadım sadece annem sıktı
Dermatologla görüşeceksin sivilceyi bitkisel çay niye geçirsin kafayı mı yediniz
Maalesef hiç fikrim yok
hepsi iyi gelir
Açlık orucu tut geçer hepsi
Hic biri
adacayı
O iyi diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?