Şöyle 50 _55 kg olanlar ne yiyonz hiç ekmek yemeyonuz mu ha😔günde yarm ekmek yemezmisinz ben gibi
Ne yersiniz siz ne?
#summeriscoming
Ne yersiniz siz ne?
#summeriscoming
41 kiloyum, metabolizmayla alakalı bir şey ama ben kilo vermeye çalıştığımda kilo alıyorum, nedeni de kendi yemek yeme düzenimin kilo verdirmesi sanırım :D
Gün içinde en az 5-6 öğün yerim ama bu öğünlerimde az yerim, yani az yiyince doyuyorum. Bir de lokmaları ağzımda çok çiğniyorum, yarım ekmeği de geçer bir günde yediğim ekmek
valla ekmeği bıraktım aburcuburuda aç geziyorum ama olsun
Bende şu an açm açlığa alşlyr mu?
Anladm tşkrlr
ben 1.75 70 kgım. bugün yediklerim
-Peynirli börek
-Kahve
-Kruvasan
-Köri Soslu tavuklu pilav
-Kola
-Snickers
-Waffle
akşama doğru da bir pizza falan patlatırım tamam
Genelde o kişilerin metabolizması hızlı olur ve vücutta yağ oluşmasını engeller. Yani yedikleriyle içtikleriyle alakası yok. Buna sağlık problemi de diyebiliriz.
Cevap
11Cevap
bencorbayı bile ekmeksiz yerim ve 48kiloyum kilo almamak icin degil ama öyle alıstıgım icin yeri gelir tam ekmek yedigim bile olur
yoo ben 48 kiloyum bazen bir gün boyunca hiç yemek yemem ama bazen bir orta boy pizzayı bile tek başıma yarım saatte bitiririm galiba yiyip kilo almayanlardanım :)
50-55 sence zayıfmı ben kendimi balık etli sanıyodum ve evet yarım ekmek yiyerek zayıflayamazsın spor yap biraz da genetik
52 kiloydum tek oturusta iki tabak yemeden kalkmaz hale gele gele cok sukur 57 kilo oldum ideal kilomdayim 😂😂
Valla ben 167 yim 54 kiloyum hala sikayetciyim halimden
Kızım saçmalamaaa
bir günde ne yiyonda bu kadr zayfsn allah aşkına
saglıklı beslenerek zor degil ki sende yapabilirsin karbonhidratları azalt paketli ürün yeme 2 ögün ye oldu bitti
çok fazla yemek yiyorum ama bir turlu kilo alamiyorum keske bende kilo alabilsem diye ugrasiyorum
48 kiloyum. Kendimi kısıtlamadan her şeyi yiyorum. 2 yıldır kilo almıyorum :D
51 kiloyum gunde bir tam ekmek cok rahat bitiriyorum
49 kiloyum. günde 3 tam ekmek yiyorum. olmayınca olmuyor
51 kiloyum... cocugum da var.. az yiyorum. mesela 1 porsiyon degil yarim yiyorum. ekmek az tüketiyorum..
Günde ne kadar eknek yyrsn bn de yemekleri çok az yrm aaima ekmepi sevyrm
ekmek gunde 3 4 dilim yiyorum
Sadece kahvalti da 1diilm yiyorum tatlıya çok dikkat ediyorum bol su içiyorum spor yapıyorm bide yeşil çay.
valla bende okuz gbi yiyorum ama kilo alamiyorum ekmeksiz hicbisey yemem mesela bilmiyorum yapiyla alakali bsey sanirim
Genelde saglikli gidalari tercih ediyorum ama miktar konusunda kendimi sinirlamiyorum spor yaptigim icin de daha fazla yemeye ihtiyac duyuyorum.
Ben ekmeği hiç yemem yemek yemek de beni bunaltiyor az yediğim için zsyifim 😄
Valla bn çok yiyorum 48 kiloda kaldım alamıyorum sanırım sporu bırakacağım
ne yedikleri değil ne yaptıklarıdır sorunun cevabı,
Ne alaka 160 boyu olan insan kaç kilo olacak :D
bir oturuşta 1 ekmek bile yerim :D
Her şeyi yerim 60 tan ne iner ne çıkarım
Cok yiyok alamiyok lö. 45 kiloyum
hayir yemiyorum. gunde bir ogun yiyorum sadece
Metabolizman durmuştur
Valla yiyip yiyip kilo almayanlardanım ben :/
valla ben yedigim halde kilo alamıyorum 😣
Birşey yemiyorlar sanırım