AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Hocam merhaba ben bişey sormak istiyorum baş dönmesi var bende yaklasık 1 aydır kansızliktan galiba peki bunun kulakla filan alakası olabilir mi nasıl olur?
Boğazlarımda delikler var ve sürekli şişiyor. İçinde irin gibi şeyler toplanıyor. Aldırmalı mıyım bunun farklı bir çözümü olamaz mı? Çok teşekkürler :)
Hasta olanın doktor ayağına gelirmiş haftalardır burnum tıkalı doktor bey
Merhaba hosgeldiniz
bazen ufak sesleri duymakta güçlük çekiyorum illaki işitme cihazlik bir durum mu? yoksa damla ilaç vs ile düzelebilir mi? teşekkür ederim
Muhakkak bir uzmanla görüşün ama bu tür durumlarda genel olarak işitme testleri gerekiyor, buna rağmen bir kısmı normal düzeyde çıkıyor.
Hocam yaklaşık 7 senedir sağ kulağımda uğultu var görmediğim araştırma hocası girmedigim MR kalmadı. Geçmediği gibi sol kulağımda da başladı. İşitme kaybına neden oluyor su aşamada ne onerirsiniz
İşitme kayıplarının bir kısmı iç kulak anomalisi ile birlikte olabiliyor. Bunlarda görüntüleme yöntemlerinin yani BT ve MRın çok yetkin kişilerce değerlendirilmesi gerekmektedir.
Bir kısmı atlanabilir. Bazıları da progressive işitme kaybı ile birlikte olan uğultulardır. Bunun da KBB hekimince takip edilmesi lazımdır.
Sitede sağlıkla ilgili sorduğum sorulara verilen cevaplara güvenilir mi?
dr. mehmet bey Ks den bekleniyorsunuz saat geldi :D
Kafamı tutamıyorum boyundan gelen çok şiddetli bir ağrı var acaba neden
astım için neler yapabiliriz ve kriz anında ilaç dışında altarnatif yollar nelerdir?
KBB uzmanı olmanın hasta açısından ve iş hayatı açısından baslıca zorlukları nekerdir?
Bir tanıdığımda bademcik taşı varmış geçmesi için ne yapabilir yardımcı olursanız seviniriz...
Teşekkür ederiz şimdiden 🙏
sinüzitim var ve çok sık grip oluyorumm ne yapmam gerekiyo?
ve girp oldugumda çok uzun sürüyo :/
Ben biraz kişisel bir soru sormak istiyorum, hiç hastalarınız yakınlaşmaya çalıştı mı size? Bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
Burnumun içi normal ama içi her burnumu sildiğimde kanlı bunun sebebi nedir? 1-2 aydır var
Merhaba doktor bey. Kepçe kulak ameliyatı için 18 yaş altı hastalara devlet hastaneleri ameliyat ücreti talep ediyor mu? Çok teşekkür ederim
Bazı zamanlar duyma problemi yaşıyorum. Ayrıca yüksek bir yere çıktığım zaman sürekli başım dönüyor. Sizce bir KBB uzmanına muayene olmalımıyım.
sitede gördüğüm tek faydalı başlık helal olsun hocam kolay gelsin
KBB uzmanı estetik ameliyatı yapabilir mi? Sinüzit ameliyatı olursak sinüzit tekrar eder mi?
Alerjik rinit im ilaç haricind e nasıl geçer aşısı var mı dir
merhabalar hocam horlama tedavisi nasil yapilir benim. bu sorunum. var
horladığını nasıl biliyorsun ki :D kendi horlamana mı uyanıyorsun yoksa :D
yok. ya kendim. uyanmiyom. ama. ev halki diyor. cok. horluyormusum igreniyom. horlamadan
hee ama yan yatarsan ve uyumadan önce ağır şeyler yemezsen horlamanı önleyebilirsin belki. genelde sırtüstü yatanlar çok horluyor. kilo da tabi bunda en büyük etken.
kilom. var gobegim. cok ve girtlak alti cok sarkik bu nasil. duzelcek
Bu alanda doktor olmasaydınız hangi alanda olmak isterdiniz?
Soru fail
uçak bizim işimiz sayın hocam, asıl srum ise tıp fakültelerinde ki kısıtlama ve iş imkanlarının azalması hakkında ki görüşünüz nedir?
Bir doktorun A dediğine, öteki neden B diyor? Pozitif bilim bu kadar göreceli midir?
Merhabalar benm burnumdan arasıra kan geliyor neden be o andan itibaren başım dönmeye başlıyor neden acaba
Tansiyon unu ölç bence
kulak zarımda delik olmadığı halde sık sık tıkanma ve iltihaplanma oluyor. bunun sebebi nedir.
Doktor ya da hastane seçerken neye dikkat etmemizi önerirsiniz?
Hoşgeldiniz hocam.
Solunum cihazına bağlanan birinin iyileşmesi mümkün müdür?
Hocam merhaba hoşgeldiniz
Solunum yolu enfeksiyonu için hangi bitki çayını içmeliyim? İlaçları kullanmak vücudumu çok yoruyor, doğal yollara başvurmak istiyorum.
Horlama problemi yüzünden geniz eti ameliyatını tavsiye ediyor musunuz? Geniz eti alındıktan sonra da büyüdüğünden bazı doktorlar tavsiye etmiyor
Hoş geldiniz
Benim bademciğim yıllardır şiş, yani agrısı acısı yok ama misket gibi şişlik var
Zararlı bir durummudur? ya da ileride sıkıntı olurmu?
hocam ben her yıl kış aylarında Grip veya boğazım ağrıdiginda kulağıma vuruyor kulağım kızarıyor hatta bir kaç yıl önce kulak zarım delindi her yıl antibiyotik almaktan bıktım çözüm öneriniz var mı
Merhaba alerjik rinitim var çözümü var mıdır? İlaçsız ama neye alerjim olduğu çıkmadı bu arada sünizite çevire biliyor son sorum burun ameliyatı yaparken dikişlerden sonra kabul mu oluşuyor?
Merhaba benim sol kulağımda ileri seviyede işitme kaybı var sağ kulağım normal bu ileride ne gibi sorunlar yaratabilir? Teşekkür ederim
Burada birincisi sağ kulağı korumak lazım. Yüksek sesle müzik dinlemekten, telefonu kulaklıksız kullanmaktan kaçının.
Sol kulaktaki işitme kaybının derecesine göre işitme kaybı tedavileri olabilir.
merhaba hocam iyi günler benim söyle bir sıkıntım var bulunduğum ortam çok sessiz olunca kulaklarımdan hafif derecede rahatsız edecek şekilde çınlama gibi bir ses geliyor normal mi?
sürekli kulak cinlamasi nikotinden kaynaklanır mi tiz bir ses
Burun ameliyatı olacaklara ne tavsiye ediyorsunuz :)
Burun ameliyetı zor bir ameliyattır dikkatli olun.
Her sabah kalktığımda balgam çıkarıyorum ve sonrasında tükürüğümde kan oluyo sebebi nedir?
kulağımda sürekli bir çıkarma ve uğultu var. ve zaman zaman geç duyuyorum
Hocam geniz eti ameliyatı oldum 2 sene oldu ama hala horluyorum
egenlik sivilcesi hocam bilgilendirirmisiniz neya bagli nasil gecer
Benim kulakgimda bazen tikaniklik hissi oluyor neden olabilir?
Kulak çubuğu kullanımının zararı nedir? Bir kez kullanırken çok ittirdim ve kulak içimde basınç oluştu. Kulak çubuğu kiri içe iter demişti bir tanıdığım ama başka nasıl temizleyebiliriz ki? Teşekkürler
askerim bobrek tasi dusruyorum 1cm yakin ameliyat olacakmisim uzun surermi ameliyat ve istiraat kac gun verirler yani hava degisimi
Merhabalar, özellikle kış dönemlerinde burnumun içinde akıntı çoğalıyor ama katı biçimde çıkıyor ve bazen de kanamalı
küçük yeğenim sürekli boğazları tahriş oluyor ve bu konuda çok sıkıntı çekiyor 3 yaşında bu yaşta bademciklerini aldırmak bir çözüm müdür
gece yastigima kafamı koyunca burnumdan nefes alamıyorum yastığı yükseltince rahatliyorum fakat bu seferde boyun ağrısıyla uyanıyorum...
Selamlar hoşgeldiniz. 3 cm altındaki akustik nörinomlarda gamma knife ile cerrahiyi karşılaştırırsak sizce hangi yöntem daha başarılı olur?
İyi günler doktor bey benim kulağımda soğuklarda ağrı oluyor ve sürekli kaşınıyor neden olabilir sizce yardımcı olursanız sevinirim
merhaba. geçen sene kulak ameliyatı olmuştum. ve sonrasında kulağımda şiddetli ve sürekli uğultu var bunun çaresi var mı acaba teşekkür ederim.
frenilum lingua mı aldırmak istiyorum 25 yayındayım ve konuşmamı engellediğini düşünüyorum sizce frenilektomi yaptırmam bu sorun için endike midir
Kulaklık konusunda ne düşünüyorsunuz kulaklara ne gibi zararlar verebiliyor
Aşırı ses akustik travmaya neden olabileceği için, özellikle gençlere kulaklıkla yüksek sesle müzik dinleme ya da oyun oynamaları, ileri yaşlarda çınlama ve işitme kaybı olarak karşılarına çıkacaktır. O zaman çok geç olabileceği için ve geri dönüşü de çoğu zaman mümkün olamayabileceği için de bir KBB hekimi olarak yüksek sesle kullanımını tavsiye etmiyorum. Ayrıca kullandığınız kulaklığın kulak yolunu tahriş etmeyecek türden olmasına muhakkak dikkat ediniz.
Teşekkür ederim
Burundan konuşma ve nefes yetmezliğinin sebebi ne olabilir? Burundan konuşmak çok üzücü olabiliyor. :(
Burnum sürekli tıkanıyor sinüste kist ameliyatı oldum yine tıkanıklık geçmedi alerjik rinit'den şüpheleniliyor özellikle duştan sonra tıkanma olduğunu fark ettim.
Hocam burun kıkırdağım yamukmuş nefes almamı engelliyor konkalarım dolmuş hep ameliyat ihtimalim var ama burnumun şeklini çok beğeniyorum burnumun şekli bozulur mu ameliyat olsam?
nazal septumda s şeklinde deviasyon
bilateral maksillar sinüste minimal mukozal kalınlaşma
sağ orta ve alt nazal konka hipertrofik.. yorumlarınızı alabilirmiyim
Sinuzit nasil yok edilir?
Burnumda et ya da kenik var nefes zor aliyorum ama korkuyorum estetik acidanda bunu tedsvisi nedir? Sonunda unlu yerine daha gerekli birileri geldi tesekkur ederim
kulak kristallerinin oynaması kişinin hayatında önemli ölçüde bir etkiye yok açar mı?
yoksa ilaçla tedavisi mümkün mü
Evet açar. Baş dönmesi ile gelen hastaların büyük çoğunluğunu oluşturmaktadır. Tedavisi ilaçla değildir. Tanı koyucu manevralar ile tanısı konulduktan sonra, kanalit repozisyon manevraları ile ameliyatsız tedavisi mümkündür. Hasta çeşitli baş hareketleri ile uzmanı tarafından tedavi edilebilir.
hmm teşekkürler
Bende tıp okuyorum ama istekli değilim bunun için ne yapmalıyım?
Altya yatan sebebleri bul bence eger buldugun halde cozumlemek istemiyorsan zaten devami kendiliginden gelecektir insanlari dusun onlara yardim edecegini
keşke senin yerinde olsaydım be zalimin kızı @crazyturkey
calis ozaman
çalışıyorum zaten
tamam canım insallah kazanabilirsin 😊😊
insallllaaah :)
merhaba benim arkadaşım burnundan ameliyat oldu estetik için gitmişti ama kıkırdağının olmadığı anlaşıldı sol tarafındaki tüm etler alındı. ama burun kanatları çok büyük hala.2 sene geçti kanatlarını küçültmek istiyor yaptırsa sorun çıkarmı?
merhabalar sol kulağımın altından boynuma doğru parmak kalınlığında 3cm e yakın bir şişlik var ve ağrıyor. sinüzitim var ve çok ağır grip geçirdim. sebebi ne olabilir (küpe falan takmadım ayrıca değişik metallerden) teşekkür ediyorum.