AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Problemlerı değilde.. faydalı olabilcek şeyleri yazarsanız daha guzel olur..
Sağ kulağım sol kulağıma göre daha iyi duyuyor bana nedir bundaki sorun?
Epley manevrası, BPPV tedavisinde ne derece faydalıdır?
Horlamanın asıl sebebi nedir? Kalıtsal mı yoksa farklı bir durum mu? Teşekkürler
Sinüzit ile ilgili kalıcı bir tedavi yönteminiz var mı?
Merhaba kulak tansiyonu olan bir yakınım var. Çözümü yokmuş sanırım ama ağrılarının olmaması için azalması için ne yapabiliriz?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba sinüzit genetik mi? Annemde vardı ameliyatla anca kurtuldu bende de var galiba illa ameliyat mı olmam gerekiyor
Boyun altındaki şişlikleri sebebi neler olabilir? Antibiyotik ile dahi geçmiyorsa?
Sık geçirilen bademcik iltihabı olabilir. Ancak bunun yanında sistemik başka rahatsızlıklar da olabileceği için mutlaka uzman bir hekime görünmeniz gerekir.
Kanser gibi şeylerin belirtisi olabilir mi peki hocam
Doğuştan (Ya da yeni doğan döneminde oluşan hasar sonucu) ses tellerimden birisi çalışmıyor. (Doktorlar öyle söylüyor. ) bunun bir tedavisi var mı?
Merhaba Doktor Bey,
Doğuştan işitme engelli çocuğa ne gibi çözüm önerirsiniz?
İşitme kayıplı çocuklarda işitme cihazı yarar sağlar mı?
Videolarımızı takip ederseniz bu konuda ayrıntılı bir açıklama izlersiniz.
burun etimi iki kez lazerle yaktırdım faydasını görmedim
selamlar benim bademciklerjm sürekli iltihablaniyor bademciklerimi aldirmak çözüm olur mu
merhaba kılcal damarım çatlak burun estetiği olduğum zaman çatlağı da kaynatabilirmiyim
Arabaya binince kulaklarım uğulduyor akabinde küsüyorum sizce nedendir
Hocam sağ gözüme bastırınca ses geliyor (cuk cuk ) ne olabilir
Yutkunma ve çene seslerimü duyuyorum normal mi sizce?
Hoşgeldiniz benim sorunum alerjik sinuzut ne yapsam geçmiyor
Banyodan sonra kulak temizligi nasıl yapılmalıdır
Kulak temizleme çöpü mü yoksa pamuk mu evladır
Bende sinuzit var ve anlimi kapatmazsam siddetli bas agrilarim oluyor ve grip oldumu cok agir geciriyorum ne yapabilirim. Tsk
Kurutulmuş papatyaları ama çiçek olsun haşlanmış suya at biraz haşla sonra Üstüne örtü ört kokla onun buharını sinüzit varsa iltihabı direk indirir birde sakın sumugunu çekme dışarı at papatya yıl 3 gün ara ile 4 defa yap hatta cayınıda iç ayrı yap
selam sayin hocam sol kulak zarimda et oldugu soylendi bir sonra kontrole cagrildim ama gitmedim ne yapilabilir
Ağız kokusu bademcik iltihabından olabilir mi? Ne kadar fırçalasam da ağız kokusu oluyor bende. Toplum içine giremiyorum artık :/ teşekkür... :)
Merhaab bu cuma günü burun ameliyatim var hafif bogazim sis ve burnum akiyor grip gibi degilim anlayamadim cuma gunune kadar iyilesirsem ameliyatim ertelenmez degil mi
Genzim tıkanıp sinuzit olduğum söylenilmişti. ilaç kullanmayı sevmiyorum napabilirim. birde kulağım sürekli kaşınıuor. Ve tıkanıyor karıştırınca yıkatmadan geçmiyolar önerileriniz neler
Merhabalar , geçirdiğim bir ameliyattan sonra ses tellerimde nodül oluştu ve sesim kısık çıkıyor. Yaklaşık 4 yıldır eski sesime kavuşamıyorum çözümüne ne olur?
BPV hastasıyım sık sık baş dönmesi ve akabinde yere düşme , bilinç kaybı olmadan bayılma yaşıyorum. Doktor manevrayla geçeceğini aöyledi ama geçmedi hala devam ediyor sizce ne yapmalıyım?
antidepresyanlar kulak cinlamasi yaparmi ya da kulak cinlamasinin sebebi nedir
burnumun içi sürekli yara iyileşmiyor. 3 yıldır yara.. burnumu siliyorum kanıyor hemen acaba neden?
Merhaba ☺ sinüzit bas agrisi yapiyor bunu nasil gecirebilirim
estetik icin gerekli yaş ve tam sekilinin düzelmesi ne kadar zaman sürer
burnumda sürekli donma kuruma oluyor nedendir iyneyle almak zorun da kalyrm çıkmiyo
Resme bakıncaya kadar kbb kalp ile ilgili anladım 😂😂😂
Siz doktorlara ne zaman gitsem hep iğne verirsiniz bademcik için başka bir ilacı yok mu
var var
2 yildir burnum surekli tikaniyor doktor deviasyon var dedi ameliyati riskli mi?
hocam sürekli bir burun deliğim tıkalı oluyor ve sprey kullandim acilmiyor
Estetik burun ameliyatı için doktor ve hastane öneriniz var mı?
estetik burun ameliyati için hastahane önerirmisiniz?
merhaba benim burnumda koku alamama durum var ve sürekli sızlıyor ayrıca kuruluğum çok geniz eti büyümesinden olabilirmi acaba
merhaba hastaydım burnum akiyordu burnumu çektim kulağım tıkandı sağ kulağım zayıf duyuyor artık ne yapmalıyım hocam bir reçete yazın bana
Merhaba; uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ne yapptıysam baldırlarım incelmiyor. Sizce ne yapmalıyım.
kbb buna napabilir ki
Küçük dilimin üzeri sıklıkla kaşınıyor ve bir sürü kırmızı noktalar oluşuyor. Nedeni nedir ve ne yapmalıyım?
iyi günler doktor bey gırtlak kanserinin belirtilerini ögrenebilir miyim ve ilk evrelerde yaşama oranı ne kadardı şimdiden teşekkür ederim
kendinizi hiç çok çaresiz çıkmak sokaktaymışsınız gibi hissetiniz mi?
Merhaba hoşgeldiniz😊kardeşimin bademcikleri var sizce aldırmalımıyız bir tehlikesi varmi?
Burnum kaç hatadır tıkalı doktorrr derdime bir çarreeee
burnumdan nefes alamıyorum sinuzitten dolayı ameliyat olmadan nasıl geçer başka çözümü var mi
Merhaba Hoşgeldiniz 🙆
Sinüzit'in tedavisi var mı?
Ya ben bende biraz çene geriliği olduğu düşünüyorum bunun için ne doktoruna gitmeliyim
benim burnum tikali olunca mendille silmek istiyorum ama kanıyor açıyor nedenini bilmiyorum
Selamlar burnumun bir tarafı sürekli tıkalı geceleri uyuyamıyorum
kulağımı kulak pamuğuyla temizlemek istmemiyorum nasıl temizleyebilirim
Herhangi bir sorum yok. Teşekkürler. 😏
kanki yaaa 😂😂😂😂
Günün sorusu yapmışlar, yorum yazdım o yüzden. 😏😄😄
iyi yapmissin 😅
faranjitten tamamen kurtulma sansi var midir?
Özellikle bademcik ameliyatından sonra gelişen farenjik kronik müzminleşmiş olabiliyor. Bunların tedavisi gerçekten zor oluyor. Genizdem bir akıntınız varsa ya da reflüye bağlı bir rahatsızlık varsa, bu da iritasyonu artırır. Soğuk ya da buzlu sıvı tüketenlerde oradaki lenfolojik dokular hasarlanacağı için olay kronikleşebiliyor.
Sinüzit nasıl anlaşılır
Sinüzit burun etrafındaki hava boşluklarını döşeyen mukozanın iltihabıdır. En belirgin özelliği, burun tıkanıklığı, geniz akıntısı, eğilince artan baş ağrısı, öksürük, koku bozukluğu ve o bölgelerde hassasiyettir.
Bu semptomlardan iki ya da fazlası varsa, burun içerisinde muayene sırasında yeşil sarı akıntının görümesi ağızdan akıntının görülmesi teşhisi kolaylaştırır.
Kulagim tikaniyor ve çınlıyor acabam hasta miyim
Hoşgeldiniz, Soracağım bir soru yok.😊😊
burnuma estetik yaptirdim ne zaman ucu yumuşar?
1 seneyi buluyor
Benim 6. ayım senin?
benim daha yeni 18 ekim de oldum ameliyat 5 ay olmuş hala sert ucu
Ne kadara yaptırdınız?
3 milyar
Bn 2.400 tlye lokal anestezi altında oldum
Ben 1 Ağustos 2016da oldum
Ve ucu baya sert
2 seneyi bile bulabilir diyenleri gördüm
Hem bir önemi yok hep sert kalmicak sonuçta
D
@RoZiX Peki tavsiye ediyor musunuz? Yaşadığınız sıkıntı ve zorluklar nelerdir ameliyattan sonra?
İkinize de soruyorum.
Bak ben depresyona girdim darlanma bunalma falan psikoloji mi bozdum yeni yeni toparladım bence olma
sıkıntı olmadi ben ameliyattan uyanır utanmaz rahattim hiç bir sorun yaşamadım
Vertigonun kesin bir tedavisi var mı?
Vertigo bir hastalık değil , bir semptomdur. Dolayısı ile birden fazla hastalık vertigoya sebep oalbilir. Hastalık tanısı konduktan sonra tedavisi de ona yönelik olacaktır. Tedavisi vardır.
Kalbimin başı bağlı :)
Doktor bey nasilsiniz?
ben bu sene hasta olmadim kotu bir durummu