Adil Yıldırım Bey'e soru sormak istiyorum?

Adil bey merhaba,
Hoşlandigim bir erkekle 1,5 sene önce benden habersiz Ukraynaya gitmesi ile ayrilmistik. Ben bundan haberdar olunca ona ulasamadigim icin arkadasi üzerinden ulasmaya calismistim ve o da buna cok sert tepki gösterip bana küfür her yerden engellemisti. Bu şahıs 1,5 sene sonra benimle kendisi tekrar iletisim kurdu, beni özledigini eskisi gibi olmak istedigini ve beni üzüp şu anki halimden daha aşağıya çekmeyecegine yemin etti. Sonra görüşmeye basladik. Beni evimden arabasiyla aliyor hemen yakindaki kucukcekmece sahile gidiyoruz 1 saat yuruyoruz sonra evime gelip birlikte oluyoruz, sonra o evine dönüyor. Iliskiden sonra bana sarilmiyor eger sarilirsa kotu hissediyormus, iliskiden sonra hemen oradan cikip gitmek istiyormuş bunun benimle de ilgisi yokmuş. Bu görüşmelerimizde tabiki hep haftaici. Aynen sizin videonuzdaki gibi bir gün yuzyuze neden sosyal bir aktivite yapmadigimizi ve neden haftasonlari görüsemedigimizi sakin bir üslüpla sordum. Ben masa basi calisan olmadigim icin ne gun haftasonu oluyor farkinda bile olmuyorum dedi. Tamam haftasonu icin seninle plan yapalim dedi. Bunun üzerine aradan 3 haftasonu gecti onun tarafindan hicbir haftasonu görüsme girisimi olmadi. Benim girisimlerime de hep bir bahane buldu. Arkadasimla otururken sen de yanimiza gel dedim gelmedi. Arabali sinemaya gidecektik sözüm ona filmlerin hicbirini begenemedi begendigini de 3 kere seyrettim dedi. Yemege cikalim o zaman dedim. Param yok dedi. Sen birak ben karsilarim dedim. Senin karsilamani istemiyorum dedi. Sonra gene buluşma girisiminde olmadigi bir haftasonu bunu arayip nerde oldugunu sorunca arkadasimla yemek yiyoruz dedi. Hani yemege bile paran yoktu dedim. Fast food yiyoruz dedi. Biz de fast food yiyebilirdik ben de çok pahalli restaurantlara gidelim ıstskoz yiyelim dememistim zaten dedim. Bu telefon görüsmesinden sonra Adil bey aynı sizin videolarınızda belirttiginiz gibi çirkefe yatıp mağduru oynama fırsatını kacirmadi. Bana yaptigin hos degil bundan sobra seninle bu yaptigindan sobra asla haftasonu görüşmeyeceğim bunu böyle bil dedi.
Adil Yıldırım Bey'e soru sormak istiyorum?