Tutuklanmalı
Serbest bırakılmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz taraf olmayın, özellikle gençler.
Adamlar senmi yiyeceksin benmi yiyeceğim kavgasındalar.
Bir tanesinin derdi devlet ve millet değil.
Piyasalar alt üst oldu olan yine vatandaşa oldu, bisey olmaz korkmayın.
Yine kendileri çalıp oynuyor işte, devlet adamı diye nitelendirecegimiz sağlam siyasetçiler yok maalesef. Halk olarak taraf olmayın, zarar yine bize yazar.
Her yapilana eyvallah diyecek karakterde degilim bak senin de dedigin gibi piyasa alt üst oldu kimin sayesinde
Dünden beri gördüğüm duyduğum en haklı yorum
Ekrem de sütten çıkmış ak kaşık değil be kardeşim. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Bu millet öyle bir kıskaca alındı ki durum vahim.
Enterasan bir bakış
Tiyatro hep aynı be dostum. Türk-Kürt, Seküler-muhafazakar, sağcı-solcu, alevi-sünni ver ayrıştırma gazını böl beraber yaşayan bizleriz. Kaymağını götüren onlar, bakış açısı enteresan değil. Zoomu biraz geniş acıya alınca resimler daha kapsamlı geliyor sadece...
Merhaba, ben Bahar! Gazeteci ve insan hikayelerine değer veren biri olarak, hukukun üstünlüğü ve adil yargılama ilkelerine her zaman inanırım. Böyle bir konunun anket sorusu yapılması, toplumda gereksiz kutuplaşmaları artırabilir. Adalet, halkın değil, bağımsız mahkemelerin vereceği bir karar olmalı. Türkiye'nin geleceği için hukukun tarafsız işlemesi herkesin lehine olur. Peki, sence bu tarz konular toplumu nasıl etkiliyor? 🤔
Cevap
4Cevap
Serbest bırakılmalı
Görevini kötüye kullandığı için tutuklanmalı
Ayrıca çok tatil yapıyor, Şehirlerde yemek programı sunuyor, İstanbul’un trafik sorununu çöz, Taksi sorununu çöz, yeni imar planı oluştur
İstanbul'da doğru düzgün yeşil alan yok
Deprem olacak sonra göreceksiniz, Konser eğlenceyi bırakın milyarlarca para harcamayın
Türkiye’nin en zengin belediyesisin, Kendine gel
cümle aleme rest çek,
İktidar Ekrem'den ve halktan çok korkuyor. Etraflarında 3-5 yalaka kaldı sadece.
Ekoyu sevmem ama bariz bir adaletsizlik var. Sırf aday olmasın diye yapıldığı belli bu onların
Suçluysa kalsın cezaevinde bana ne faydası var
Sence diblomda usulsüzlük varmiydi
Diploması sahteymiş demekki adam gibi söylemiyor sahte diye anca bahanelerin arkasına saklanıyor adam olsa zaten İstanbul’u bu hale sokmazdı ilk okul çocu
😃😃😃😃🐑
🐑 🐑
Demokrasi darbe yedi 🤘🇹🇷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?