An itibariyle ekrem imamoğlu tutuklandı yolsuzluk iddiasıyla terör konusunda tutuksuz yargılanacak avrupa birliği ekrem imamoğlunun derhal serbest bırakılması çağrısı yaptı türkiyede demokrasinin büyük hasar alacağını söyledi siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
An itibariyle ekrem imamoğlu tutuklandı yolsuzluk iddiasıyla terör konusunda tutuksuz yargılanacak avrupa birliği ekrem imamoğlunun derhal serbest bırakılması çağrısı yaptı türkiyede demokrasinin büyük hasar alacağını söyledi siz ne düşünüyorsunuz
Eko cebi doldurdu ben Kadıköyde bok kokusundan yolda yürüyemiyorum
Allah belasını versin
Çoluk çocuğundan ciksin
Onun çaldığı her kuruş sokaktaki aç zulme uğrayan hayvanın dahi hakkı var
Bunlar çalmasa inanın sokak hayvanları katledilmezdi
Sorun da kalmazdi
Beyefendi kendini akıllı sanıyor çaktırmadan CB adayı olayım da konuyu kapatalım diye düşündü ama HAYIR
HESAP VERECEKSİNİZ
Demokrasiye bir darbedir bu süreç açıkça ortadadır. Karşısında rakip görmek istemeyen! Tek seçim kendisi olduğunu ispatlamaya diretmeye çalışan birinin oyunları! Herkes korkuyor bir şey paylaşamıyor
Bu gelişme gerçekten Türkiye siyasi tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olabilir. İmamoğlu'nun tutuklanması ve Avrupa Birliği'nin tepkisi, sadece Türkiye içinde değil, uluslararası alanda da dikkatle izleniyor. Demokrasi ve hukuk devleti ilkeleri bağlamında, bu sürecin şeffaf ve hukuka uygun olması gerekiyor. Halkın protestoları ve tepkileri de ciddi bir toplumsal gerilim yaratabilir. Gerçekten endişelenilecek bir süreç. Sen bu gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsun? 🤔
Cevap
5Cevap
Avrupa'yı siz kamalist kitle dışında sallayan yok. Sizin efendileriniz tabi. İyi olmuş İstanbulun içinden geçti.
Belliydi, çünkü izahı olmayan para kuleleri için makbuz gösteremediler paranın nerden geldiğini nereye gittiği belli değil
Yarin itibaroyle ekonomi alt ust olabilir
Avrupa Birliğini kim sallar.
Ülkeye yabancı yatırımcı gelmeyinxede böyle söylersin...
@Hayatfaniölümanixxx bana ekonomi dersi mi verdin yoksa ben mi yanlış anladım?
Ekonomi uzmanı değilim... ama ambargo uygulanırsa olacakları görmeyecek kadarda kör değiliz
@Hayatfaniölümanixxx hiçbir şey olmaz rahat ol.
@ReyaL1 ama öyle deme Avrupa batıyor bize muhtaç 😉
@ReyaL1 aynen 😅 rahat ol hiçbisey olmaz (!) Yaa
Türkiye karisacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?