AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Hocam, sinüzit ve kulak tıkanıklığını birlikte yaşadığım zamanlarda diş ağrısı çekiyorum. Bu durum normal mi, yoksa başka bir sebepten dolayı mı böyle oluyor?
Merhaba sorum çok kısa olacak. Burnumun tek tarafında et var dediler şu an herhangi bir sıkıntı olmuyor gündüzleri hafif tıkanmasından başka. İlerde daha büyük sorun oluşturur mu?
Ben bademciklerimi aldırmak istiyorum. Ameliyat sonrası iyileşme kaç gün sürer ve ameliyat sonrası çok acı hissedecek miyim? Genel anestezi altında yapılacak değil mi? Teşekkürler
sanki hiç kimsenin sorusuna bir cevap vermemiş
Merhabalar :) küçükken geniz eti probleminden dolayı ameliyat oldum. şu an hırıltılı nefes alıyorum sigara kullanmıyorum acaba tekrar geniz etimden dolayı mı bu şekilde nefes alıyorum?
Merhaba
sayin Prof. Dr. Mehmet ziya
Benim sinuzitim var. Bunun için bana ne onerebilirsiniz. Doğal yöntemler mi etkili olur. İlaç tedavisi mi? Teşekkürler
Merhaba hocam Kolay gelsin, benim bir sorum var yaklaşık 1.5 ay önce burundan ameliyat oldum devlet hastanesinde egrilik oldugu için nefes alamıyordum içerden düzelttiler şimdi de dışardan düzeltmek istioyorum egriligi kötü bir görüntü veriyor hoşuma gitmıyor doktorla konuştum bu ameliyat için bir ücret alınmıyacak dedi ama birde size sormak istiyorum sizce ücret alırlarmı yoksa almazlarmı Yanıtlarsanız gerçekten çok severim.. konu hakkında bilgisi olanlarda yazabilir iyi güler
Merhaba; sitemize hoşgeldiniz
Mevsim gecislerinde yasanan baş agrilarinin sebebi sizce ne olabilir?
Aşırı rüzgarli havalardan sonra olusan kulak agrilarina nasil bir önlem alabiliriz
Merhaba, benim arada bir biyerlerim seyriyor. Bazen belimde bile atma olduğu oluyor. Ama nadir. Her değil. Vücudumun reaksiyonu da çok zayıf. Hemen etkilenebiliyor herşeyden. Sebebi ne olabilir?
merhabalar hocam bende krıstal kayması oldu 1 ay once doktora gıttım hareketlerını yaptı betaserc verdı bır de. lakın dönme tam anlamıyla gıtmedi bunun için tekrar doktora gıdıp o hareketlerı yapmak gereklı mı? bir de sunizit migreni tetikliyor mu? tesekkurler sımdıden
hocam ben kemik egriligi ameliyati oldum 2015 te Şu an tekrar etmiss durumda kulak burun bogaza gttim. kemik egriliginiz mevcut dedi. bu tekrar eden bir hastalik mi?
Hocam merhabalar benim bogazimda bazen kıl yumagi var gibi hissediyorum. ama yok biliyorum. bide bu aralar konusunca sağ kulagimda ağrı hissediyorum neden olabilir. tesekkur ederim.
merhaba doktor bey ben uc buçuk ay önce burun egriligi ameliyati oldum fakat burnum simdi biraz egrildi neden acaba şişliklerden dolayimi böyle gozukuyo yoksa gercekten biraz egrilmismi
Burun bantları işe yarar mı? Tavsiye ediyor musunuz uykuda yeterli nefes alamayanlar ve horlayanlar için? eşime söylemeye çekiniyorum ama uyuyamıyorum sesten gece artık... teşekürler :)
Burun bandı bence gereksiz bisey. Ben memnun kalmadım. Çöpe attım.
Bademciklerimde taşlar var. Antibiyotik kullansam da iyileşmiyor, tekrar çıkıyor. Yılda 5-6 kez ciddi yutkunamaz hale geliyorum. Ameliyat şart mıdır? Çözümü olamaz mı başka? :( teşekkürler
Merhaba doktor bey. Ben yaklaşık 3 ay önce tonsillektomi oldum. Şu an tat alma duyum çok zayıf ve de ağzımda sürekli tatlımsı ekşimsi gibi bir tat var. Bu normal mi sizce.
Kulağımda sayısız cevapsız çınlama var.
Biri beni mi anıyor yoksa sevdiğimi mi sanıyor?
Cevap verirseniz sevinirim.
Burnumdan nefes alıp vermem yetersiz geliyor ve soğuk havalarda başımı öne eğdiğimde burnum kendi kendine damlıyor hakim olamıyorum. Sinüzitten mi kaynaklıdır yoksa gribal bir enfeksiyon mudur?
Hocam yıllardır bu sunizit var bende 22 yaşındayım burnumu iki parmagimin arasına alinca vucik vicik ses geliyo beni bitiriyo ameliyatı falan var mı bunun. tskler
Hocam hoşgeldiniz...
Sinüzitten ameliyat oldum yıllar evvel ama değişen bir şey olmadı. Tekrar gittiğimde de aynı hekime, kronikleşmiş artık, tedavi yok dendi. Gerçekten bir tedavisi yok mu bunun?
merhaba dr bey
Kulaklık kullanmanın zararları nelerdir? Günümüzde neredeyse her insan kulaklıkla saatler geçiriyor gerek işe gidiş dönüşte gerek okulda. Kulak içi kulak üstü fark eder mi?
Merhaba doktor bey. Tik halinde gibi neden sürekli burun çekilir? Tik midir yoksa bir tıkanıklık olabilir mi? Çocukluktan mı kaldı noldu bilmiyorum :/
Grip olduğumuzda burun neden tıkanır? İlaç harici ne kullanabilirim çokça burun tıkanıklığım oluyor. Şimdiden teşekkür ederim :)
bende merak ediyorum bunu ogrenince bana da şöyle
Küçükken çok fazla kulak ağrısı çekiyordum. Artık yok ama kulaklarımı yıkatmak istiyorum. Ama korkuyorum. sizce bir riski var mı? Nerelerde yapılıyor? Normal bir devlet hastanesi olur mu?
Kulak yıkatmak her zaman doğru olmayabilir. Özellikle şırınga ile basınçlı su verilinec kulak zarında zedelenme de olabilir. Çok dikkatli yapılması lazım. Başka metodlarla da kulak temizliği yapılabilrmektedir. Bunlar küretle temizleme, aspire ederek vakumla alma gibi olabilir. Bunlar KBB hekimlerince yapılabilir.
Merhabalar. Sabahları kötü bir tadla uyanıyorum. ve tükürügümden kan geliyor ve kesiliyor. sigara fazla kullanmıyorum. Dişlerimdede diş taşı var. acaba kan tükürmem diş sağlığıylamo alakalı yoksa başka bir şeymi var.
Soru 1 : Devamlı kanayan bir burun için ne gibi bir tedavi uygulanmalıdır? 3 yaşındaki bir çocuğun burun damarı yakılır mı?
Soru 2 : 8 yaşındaki çocuğun en ufak soğuk birşey yediğinde hastalanıyor. Bademcik illa alınması mı gerekli?
Merhabalar hoş geldiniz öncelikle..
Benim bir sorum olacaktı, nedense çekirdek yiyince burnumun ucu kaşınıyor neden olabilir sizce?
Merhaba hocam sünizit peşimi bir türlü bırakmıyor defalarca medikal tedavi gördüm ama boş her seferinde tekrarlıyor çokta dikkat ediyorum ama elmacık kemiklerim bile sızlıyor ağrıdan ne önerirsiniz?
tuzlu su çek burnuna
@ghostt10 denerim teşekkürler:)
bende de var aynı dert :)
@ghostt10 çok fena ya sızlatıyor resmen geçmiş olsun bu arada 😊
deniz tuzu çok iyi geliyor
onun spreyi var sinüzit için ama biraz pahalı
teşekkür ederim :)
@ghostt10 adı ne spreyin
bir dk bakıyorum
Kulaklarım sürekli uğuldayıp çınlıyor. Çok uzun zamandır böyle. Yarım saat boyunca çınladığı oluyo nedenleri ne olabilir?
Merhaba şu sıralar sol kulağımda aşırı derecede bir çınlama var nedeni ne olabilir ve ne yaparsam geçer
sürekli geçmeyen bir öksürük var nefes almak da zorlanıyor um bazen naptimsa gecmio bitkisel şeyler ilaçlar geçmedi napmam lazım
merhaba benim bademciklerim var ve doktor ameliyat olmami s9yledi cok kücükken üstune 8 yil gecti ve aldirmak istiyorum bir zarari olurmu?
merhaba ben günde bir paket sigara içiyorum ve sürekli bogazımda batma ve kuruluk oluyor öksürük le beraber tehlikeli birseymi ne zaman doktora gitmeliyim
çok hapsiriyorum devamlı burnum akiyor ayrıca sinuzitim var çabuk iyilesmek için ne kulllanmam gerekior
merhaba benim yaklaşık 2 haftadır başım ağrıyor ve doktora gittiğimde boğaz enfeksiyonu dedi olabilirmi
Mehmet bey, saygılar.
Kolay gelsin diyorum o kadar. Çok şükür bir sıkıntım yok. Soruları okudum da, cidddeen kolay gelsin :)
Merhaba benim burnumun bir deligi sürekli tikali tek delikten nefes aliyorum acaba sebebi nedir sag kapansa sol açılıyo sol kapansa sag aciliyo
kulak zarımda delik var ve her soğuk algınlığında otit oluyorum gentamisin kullanmamın bir sakıncası var mı?
Hocam hoşgeldiniz sinüzitim var kendimi bildim bileli, uçağa bindiğimde bile perişan oluyorum salya sümük akıyor. Çözüm öneriniz nedir?
Teşekkürler.
Boğazım çok hassas ve hemen tahriş oluyor antibiyotik bir kutu bitirmeden asla iyileşmiyor ve geniz akıntım cok tetikliyor
Ben sabah kahvaltı yaptıktan sonra dişlerimi fırçaladığım da tükürüklerim yoğunlaşıyo ve bu mide bulantısı yapıyo bende çözümü var mı acaba
kulağımı temizlettim. Sanki temizledikten sonra daha fazla kulak kiri oluyor. Kulaklık kullanmiyorum. kulak cubuguda kullanmiyorum. Neden oluyor?
Bunu doktor daha iyi bilir tabi ki ama kurak kiri oluşması kulağının sağlıklı olduğunu gösterir diye biliyorum
Geniz eti ameliyatında hastanede ne kadar kalınır? Çok ağrılı bir işlem midir? korkuyorum açıkçası :/
Teşekkürler şimdiden
Merhabalar hocam benim burnumda geniz eti var yaklaşık bundan 6 sene önce ameliyat oldum geniz etini aldılar fakat tekrar tazeledi bunun için ve tazelenmemesi için ne yapmalıyım öneriniz nedir
Geniz eti ameliyatını her olana öneriyor musunuz? Ne kadar sürede iyileşir? Zor bir ameliyat mı? Umarım cevaplarsınız çok teşekkürler :)
Merhabalar hocam sitemize hoşgeldiniz :)
Geniz eti ameliyatı burunda değişikliğe sebep olur mu? Küçülme veya bir değişiklik olur mu görünüşünde?
Hocam selam sigaramı değiştirdim ve hiç balgam atamıyorum göğsüm dolu gibi hissediyorum eczaneden balgam sökücü alıp kullanmalımıyım sizce?
Merhabalar, benim burnumda kemik eğriliği var. Ağzımdan nefes alamıyorum bazen. Ne yapmam lazım? Ağzımdan nefes alamamamın burnumdaki kemik eğriliğiyle bir ilgisi var mı?
Burun eğriliğiniz bu sıkıntılara yol açabilir. Apne yönünden araştırma yaptırmanızı öneririm.
Teşekkürler.
eskiden doktormu hastanemi vardı be okadar hastane doktor var yine yetersiz insan ları hep kimyasalar lan zehirliyorlar doğal olan hiç bir şey kalmamış devletin işine geliyor tabi miletce buna dur dememiz lazım uçan kuştan hasta oluyoruz:=)
Merhaba kolay gelsin. Burnum tıkalıyken ya da duş alırken burnumu temizlediğimde sağ kulağımı tıkamam gerekiyor. Eğer tıkamazsam kulağımdan patlama sesi geliyor ve başım dönmeye başlıyor. Sorun tam olarak nedir? Yardımcı olur musunuz?
Hocam benim soğuk havada, sıcak yemekte, baharat ve acılı bir şey yediğimde hızlı yemek yediğimde burnumdan renksiz sıvı akıyor bu nedir nasıl geçer
11 senedir hiç sinizütten ağrı çekmememe rağmen her gittiğim kbb doktoru ameliyat olmamı söylüyor. neden?
İyi günler Doktor Bey,
Rahat nefes alamıyorum deviasyon ameliyatı ile birlikte estetik ameliyatı yaptırsam bir mahsuru olur mu?
Ayrıca dedem televizyonu çok yüksek sesle izliyor, % 80 işitme kaybı var, ona önereceğiniz bir şey var mı?
Deviasyonla birlikte estetik ameliyatı yapılabilir ve mümkünse ikisinin bir arada yapılması daha uygun olur. Ameliyatınızı plastik cerrah değil de KBB cerrahının yapması uygun olur.
Dede işitme cihazı kullanabilir, ancak çoğunlukla yaşlılar işitme cihazı kullanımı konusunda isteksiz olabiliyorlar. Şayet cihazdan yarar görmezlerse koklear implant ameliyatından yarar görebilirler.
Bu tarz üyeleri aramızda görmek gerçekten çok güzel. Bu şekilde bir paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Dünyadaki en iyi doktor, ilaçsız tedavi edebilen doktormuş. Siz buna katılıyor musunuz?
Son bir kaç zamandır burun kemiğinin kıkırdak ile başladığı noktada bir tıkanma hissediyorum. Sigara içiyorum. Nedeni ne olabilir?
kemik ve geniz eti ameliyatı oldum 1 yıl önce. arada çok kuruluk oluyor ve başım ağrıyor. Okyanus suyu nu kullanmam gerekir mi?
Erkekler neden cabuk sinirlenir? Sizin dusuncenizi merak ettim. Soruyla alakasi yok ama 🙈
Güzel soru
Sizde cevap verebilirsiniz @strda721
Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten demişler... Farklı dünyaların insanlarının hemen iyi anlaşması beklenemez. Erkekler iş hayatında baskın olduğu için kadınada hükmetmek ister, erkeklik duyguları kabarır.
Dogrudur benimkinde galiba erkeklik hormonu cok fazla 😂
Belkide anlayışsıza giriyor seninkinde
Yok o daha cok alingan
genzimden ekmek mayası kokusuna benzer bir koku geliyor 1 haftadır böyle nasıl geçer?
Oo inanmıyorum çok şaşırdım şu an, profesör müsünüz :)
Burun eti ve geniz eti ses tonunu etkiler mi?
Kulagimda geçmeyen bir kaşıntı var haftada 1 bazen bir kaç günde bır kasiniyo doktora gittim alerji dedi hap falan verdi ama gecmedi hiç mi geçmeyecek bu